Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот enguerino » 13 апр 2014 18:23

Е, не е баш същото. Миналия сезон просто в края отбора издишаше физически, Меси беше контузен... А този няма такова нещо, просто не играят или не искат което е още по-лошо и заради което отнасят критиките.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 13 апр 2014 23:07

Футболисти и ръководители на Барселона бяха обиждани при завръщането си от Гранада тази нощ след снощното поражение с 0:1 от местния тим в среща от Примера дивисион. Поражението, което може да се окаже ключово за евентуална загуба на титлата, ядоса феновете. Група ултраси се събра пред "Камп Ноу", където малко след 00:30 часа пристигна и автобусът с тима. "Нямате срам, кучи синове такива. Мислите само за световното първенство", крещяха запалянковците. Чуха се също така расистки скандирания по адрес на Неймар, но най-много критики отнесе вратарят Хосе Мануел Пинто, към когото се чуха призиви да се маха от клуба. "Всички вън. Ти си първи, Суби", провикна се пък привърженик по адрес на спортния директор Андони Субисарета. От стадиона играчите се качиха на личните си автомобили и се прибраха. Единствени Жорди Роура от щаба на Херардо Мартино и Хавиер Масчерано се спряха, за да поговорят с феновете. Ултрасите обаче настояваха да се видят с капитаните на отбора.
Видео от фенската атака към играчите http://futbol.as.com/futbol/2014/04/13/ ... 88863.html

Напълно подкрепям момчетата, само за Неймар е грозно да го обиждат, още повече, че не се представя толкова зле. Трябва да слязат малко на земята и да си спомнят какво означава фланелката и да не забравят, че са това което са благодарение на клуба.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 апр 2014 14:17

Меси също има его и знае, че това е последният му шанс да вземе световното, на неговия континент в разцвета на силите си...след 4 години в Русия ще е на възраст, сега е шансса му, нормално да се пази и да не влиза в единоборства, една контузия и няма да си го прости....другия сезон ще сме много по-силни, няма да има пестене, ще имат мотивация предполагам, ако намерим и защитник и треньор всичко ще е ок...

иначе с Гранада ако бяхме взели точка пак всичко щеше да е в наши ръце, само победи и си бяхме шампиони, а сега трябва да чакаме и издънка на Реал и на Атлетико(ако приемем, че бием Атлетико на Кампа)

абе важното е да намерим треньор и защитник за другия сезон... ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 14 апр 2014 14:48

Много се драматизират нещата и доста разглезени фенове... Я вижте в какво състояние са отбори като Ман.Ю, Милан, Интер... представям си ако бяхме в тяхното положение сигурно щяха да им запалят колите. :lol:
Заради 2 загуби да се правят такива трагедии е недопустимо. В сряда всичко ще си дойде по местата, а и честно казано и срещу Атлетико и особено срещу Гранада малшанса яко ни преследваше и имахме положения поне за 2 гола.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 апр 2014 15:24

Capitan Puyol написа:Много се драматизират нещата и доста разглезени фенове... Я вижте в какво състояние са отбори като Ман.Ю, Милан, Интер... представям си ако бяхме в тяхното положение сигурно щяха да им запалят колите. :lol:
Заради 2 загуби да се правят такива трагедии е недопустимо. В сряда всичко ще си дойде по местата, а и честно казано и срещу Атлетико и особено срещу Гранада малшанса яко ни преследваше и имахме положения поне за 2 гола.

кво общо имаме ние с Интер и Манафите...

мен мисълта ми е, че Меси не играе от 2 месеца, това имам предвид...и че годогина като няма Световно ще е съвсем различен играч

ако вземем треньор, защитник и Тер Щеген всичко ще е перфектно...а Атлети ако продадат Коща ще направят огромна грешка....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 14 апр 2014 15:35

Въобще не мисля, че слабата форма на Месията се дължи на предстоящото СП. Няма как цял сезон да се разхожда и като стане юни месец да почне да лети. По-скоро или си е повярвал прекалено много или не успява да влезе във форма, предвид контузията. А защо не и проблеми в съблекалнята да са причината да не се натяга, и да доказва, че без него нещата няма как да вървят.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 14 апр 2014 15:41

Tata has lost the dressing room

Tata Martino won't be in charge of Barcelona next season, barring an unthinkable turn of events. The Argentine has been convinced of the fact for some time now. "It's easier to change one person than to change the lot", he has remarked to his camp on more than one occasion.

Martino has proven unable to get the most out of a winning squad that has lost its hunger and is struggling to sustain its level week in week out. Pep Guardiola read this situation to a T back when he decided to leave the club.

Squad called for change of methods
Some methods haven't gone down well in a dressing room that was used to doing things differently. Pens and paper have been discarded in favour of tablets, while fitness training has been a real bone of contention. While in previous seasons fitness drills have been tailored to each individual, now every player has to do the same exercises.

A lack of intensity all around
Having been identified last season, this shortcoming hasn't been amended this time around. The team has again been accused of a lack of intensity, only this time it has reflected the lax regimen in training. The sessions put on haven't been intense enough, and on some occasions the players have been seen standing around when they ought to have been completing an exercise.

Read more: Tata has lost the dressing room - MARCA.com (English version)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 14 апр 2014 15:56

По принцип да вярваш на Марка за Барселона е като да вярваш на 7 дни спорт за ЦСКА. Ако е вярно написаното, особено за различните тренировки, тогава е ясно на какво се дължат игрите напоследък и Тата трябва незабавно да си ходи.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 апр 2014 18:55

Capitan Puyol написа:Много се драматизират нещата и доста разглезени фенове... Я вижте в какво състояние са отбори като Ман.Ю, Милан, Интер... представям си ако бяхме в тяхното положение сигурно щяха да им запалят колите. :lol:

Не може само късмета да е с вас и беше крайно време да ви изиграе лоша шега.
Последните ви няколко гостувания ги взимахте благодарение на дузпите и ако не бяха те отдавна да сте извън играта за титлата.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 14 апр 2014 20:09

Нападателят на Барселона Мунир Ел Хадади вкара два от головете при победата с 3:0 срещу Бенфика във финала на младежката Шампионска лига, който се игра в Нион.

Ел Хадади стана голмайстор на турнира със своите 11 попадения.

18-годишният футболист вкара феноменален гол във вратата на Бенфика от центъра на терена.

В 88-та минута Ел Хадади овладя топката на централната линия, след което видя, че вратарят на португалския отбор Граса е излязъл напред и с феноменален удар го прехвърли, като прати топката във вратата му. https://www.youtube.com/watch?v=_XU_BNT9Ego

Деветката ни е в академията, а нашите търсят чужденци само пари да пръскат. Дано се намери някой да даде шанс на момчето.

Върни се в “Барселона”