Сандро Росел:
"Искам още един път да заявя, че сумата на трансфера е 57 милиона евро. При цялото ми уважение към съдията, който води това дело, ще го помоля да ми позвъни, ако го интересуват някакви детайли. Няма какво да крия, сделката бе извършена със съгласието на ръководството на клуба и абсолютно законно"
"Що се отнася до конфиденциалността на някои икономически аспекти на трансфера, това е условие от втора степен. Уважавам условията на контракта, поради това, повтарям пак, бих искал съдията да се обърне към мен, за да разясня някои неща. Барселона е 1000 % прозрачен клуб"
Новините за БАРСЕЛОНА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Офтопик:
4 асист на Меси и 3 гола на Тейо
Пуйол е трагедия и добре, че тея си вкараха автогол иначе пак щеше да има мъки

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
enguerino написа:4 асист на Меси и 3 гола на Тейо![]()
До "злополучния" автогол бяхме пълна скръб. Толкова брак и липса на желание отдавна не бях виждал. Всяко второ подаване беше към Пуйол или Бартра. Това вече не е тики-така, а само тики или само така. Търси се единствено Меси и се чака от него нещо да се сътвори. Никой не поема отговорността. Като изключим резултата, никак не съм доволен от видяното.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
FC Barcelona confirm that a special meeting of the board will happen at 6pm. Rosell's resignation this afternoon, Bartomeu as president until June. Vilarrubi to run in elections.
А дано!
А дано!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
-
- Контакти:
Явно тия "допълните" суми, които Барса плащат на Сантос, бащата на Неймар и на самия Неймар, явно не ги водят към трансфера, не знам... Иначе не е много логично - ей така от никъде да се появят едни пари, които после трябва да се обложат с данъци.
Ако не се обложат пък, а са един вид "под масата" това си е престъпление и е несериозно да се мисли, че някой от клуб като Барса ще се надява да мине номера.
Ако не се обложат пък, а са един вид "под масата" това си е престъпление и е несериозно да се мисли, че някой от клуб като Барса ще се надява да мине номера.
- barca4ever
- Контакти:
мангала Росел, подава оставка, а дано сега се направят избори и да се избере някой които ще му пука за отбора, а не да си гледа само личните интереси

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
- paceto
- Контакти:
barca4ever написа:мангала Росел, подава оставка, а дано сега се направят избори и да се избере някой които ще му пука за отбора, а не да си гледа само личните интереси
Няма да има избори, а вицето ще го замества един вид пак ще си води клуба, ама не и по документи.
Избори ще има чак през 2016-та.
На бледоликия Флорентино му пука да Реал и не си греда личните интереси, да не би да е по-добрия вариант?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Пуйол, Иниеста, Сонг и Монтоя не са в групата, освен Неймар. За сметка на това пък се завръща Афелай който доста е впечатлил Мартино и треньора мисли да му даде играви минути (според мен ще е за Купата).
След хеттика на Тейо се замислих и не можах да се сетя за друг случай в който толкова различни играчи в един отбор да са вкарвали по 3 гола, от атакуващите играчи май само Сеск не е вкарвал хеттрик
След хеттика на Тейо се замислих и не можах да се сетя за друг случай в който толкова различни играчи в един отбор да са вкарвали по 3 гола, от атакуващите играчи май само Сеск не е вкарвал хеттрик

Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
- Middlesbrough
- Контакти:
Andres Iniesta received the medical green light to return to action ahead of tomorrow game against Levante
Даааааа , може да поразцъка 20 минути : ) и после титуляр срещу Валенсия : )
Даааааа , може да поразцъка 20 минути : ) и после титуляр срещу Валенсия : )

Офтопик: