Героя който забравихме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Героя който забравихме

Мнениеот JohnnieWalker » 19 авг 2011 13:05

megan fox написа:Ако ще говорим за красота, финес, усет към топката, към паса, та дори и за футболна магия, то да Рони категорично е на първо място, но ако говорим като ефективност, като носене на отговорност, пък дори и като дрибъл... Меси е над бразилеца и над всички останали! Да, аржентинеца не може да прави невероятните трикови изпълнения на бразилеца, но от Меси не се иска това - от него се иска да бележи голове и той вкарва доволно много! А за капак, за да ни е още по-густо също го прави с финес и понякога създава невероятно красиви неща на терена!

Така че недейте ги сравнява! Не е редно!

П.П. Роналдиньо никога няма да бъде забравен! Феновете на Барса никога няма да го забравят и в сърцето на всеки истински фен има едно малко парченце, което е отредено за Рони. ;)

Казах просто, че го предпочитам и казах защо ;)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 авг 2011 13:13

П.П. Моля, не обръщайте темата към Меси...

П.П.2 Това може би е играча събарял най-много противници на земята, без да ги рита или блъска :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 авг 2011 13:19

Джони, а ти кога ще си оправиш подписа? Вече имаме 10 суперкупи и не е актуален твоят подпис. ;) И като го едитнеш добави в скобки "рекорд", защото никой няма повече суперкупи на Испания от нас. ;)

Това ти го пиша вече за трети път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 авг 2011 13:21

megan fox написа:Джони, а ти кога ще си оправиш подписа? Вече имаме 10 суперкупи и не е актуален твоят подпис. ;)

Това ти го пиша вече за трети път.

Веднага :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 авг 2011 13:25

Забрави да добавиш "рекорд" обаче...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 авг 2011 13:27

Искам само да вметна нещо относно въпроса за Меси и Роналдиньо:Няма смисъл да сравняваме футболните качества на двамата,а най-добре е да се замислим,какво дадоха на Барселона,на феновете!-всичко,което един фен може да мечтае-страст,емоция,титли,и израстването на Барселона като най-добрият отбор към този момент!
Това е-за 5 години Роналдиньо и Меси взеха общо 3 пъти Златната топка,с което утвърдиха Барселона като отбора "с най-много златни топки"! Такива мегазвезди се раждат веднъж на 100 години,и Барселона е имала късмета те да бъдат част от нея и да запишат името й със златни букви в историята на футбола!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 19 авг 2011 13:32

sps написа:Ха-ха разсмяхте ме от сутринта :lol: Пичове ако имате съмнения относно това кой е по-добър има статистика.Голове, асистенции спечелени трофеи.Гледам футбол от повече от 30 г но играч като Меси няма

Меси е просто един много добър футболист със фантазия и резки финтове. Такива като него са се раждали и ще се раждат още десетки. Но Меси изобщо не може да се доближи до класата на Зидан, Феномена или Марадона. Разликата е там че Меси е Меси само в Барса (когато зад него играят двамата най добри халфове в света Шави и Иниеста). В Аржентина Меси е едно объркано джудже. Изключително слабо световно, безумно слаб на Копа Америка.
Феномена беше невероятен и в Барса и в Бразилия. На практика сам им спечели титлата 2002 година.
Зидан направи Франция европейски и световни, брилянтен футболист. Не съм виждал друг да чете играта както него. В Реал беше икона.
Марадона - Марадона е БОГ, той няма нужда да се коментира!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 авг 2011 13:34

Имам един въпрос към феновете на Барса:Никога няма да забравя един гол на Рони,от пряк свободен удар,където топката мина под стената,този гол лично за мен си остава като най-феноменалния и екстравагантен гол от фаул,в последните 5-6 години!!
Но....забравих срещу кой отбор го вкара-Челси ли беше? Не мога да се сетя,виждам го гола(в спомените си),но другия отбор не мога да се сетя,ще се радвам да ми го кажете!

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 19 авг 2011 13:47

smoothc написа:Имам един въпрос към феновете на Барса:Никога няма да забравя един гол на Рони,от пряк свободен удар,където топката мина под стената,този гол лично за мен си остава като най-феноменалния и екстравагантен гол от фаул,в последните 5-6 години!!
Но....забравих срещу кой отбор го вкара-Челси ли беше? Не мога да се сетя,виждам го гола(в спомените си),но другия отбор не мога да се сетя,ще се радвам да ми го кажете!

Ако не ме лъже паметта с/у Вердер беше.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 авг 2011 13:52

Ами как си отиде Ривалдо? Най-големия пич( изключвам феномена) играл в Барса. Невероятен, изключителен във всяко едно отношение. Няма да забравя какво направи, той като спечели златната топка. Той е с класи, ама с много класи над сегашните "звездички". А сега само маркетингови образчета. Постоянно слушаме, че Меси е ебахти пича като човек, а аз все си мисля, че всичко е маркетинг. Гелосания в Реал М е лошото момче <<<плейбоя>>>, а Меси скромното селянчето, което е успяло въпреки всички трудности. Всеки иска да се припознае у единия и му става фенче!

ПП Във Франция играеха играчи като Макелеле ае да не говорим, че Зидан сам ги е направил световни и европейски? Да на финала вкара два гола с/у Бразилия (и то след корнери...), но остават доста съмнения за тогава. 2006г. Зидан покажа, че е ВЕЛИКАН и изчисти името си от 2002г.! Не е редно да се сравняват футболисти. Всеки си има предпочитания и ги оценява по различни критерии.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Барселона”