rado. написа:Е не те Арсенал нямат основания да циврят нали

А колкото до Фабрегас,нека да иде в Барса и да видим,кво ще стане,на мен ми се струва,че май ще се повтори ситуацията с Анри и Овермарс и ще се моли после да се върне,ама....
Виж, не мога да говоря от името на всички фенове на Барса, мога да говоря само от мое име - аз лично не искам Сеск в отбора! Той не ни трябва, имаме си Тиаго, който да замести Шави, когато му дойде времето. Но ръководството на отбора си е навило на пръста, че задължително трябва да върне Фабрегас в отбора! Защо не мога да ти кажа, но това им е някаква идея фикс.
Вече изразих предположение, че това е по-скоро маркетингов ход от страна на Росел... дали е така времето ще покаже.
Но спрете да обвинявате Барса! Ако има някой "виновен" в тази ситуация, то това е Фабрегас! Да, президента на Барса - Росел призова Сеск да бойкотира Арсенал, но в крайна сметка Сеск не е длъжен да го прави! Той си има глава на раменете и трябва да мисли с нея! Ами ако Росел му беше казал да скочи от някой небостъргач... какво Сеск като добро кученце веднага щеше да се метне от 50-тия етаж ли?! Стига глупости! Ако Фабрегас не искаше да дойде при нас... дори Барса да предлагаха 150 милиона за него трансфер нямаше да има! Спомни си навремето как Сити искаха Кака от Милан! Предлагаха им 180 милиона евро, Милан се бяха навили да го продадът, но самият играч отказа трансфера! Така че Барса не ви е виновна, че много желае Фабрегас! Сеск вместо да обяснява 2 години и половина колко много иска да се върне в родният отбор, с което само даваше материал на журналистите да пишат какво ли не... да беше казал, че изобщо, при никакви условия не иска да напуска Арсенал и всичко щеше да е отдавна забравено!