Добре дошъл у дома Сеск!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Добре дошъл у дома Сеск!

Мнениеот megan fox » 13 авг 2011 01:15

Cesc Fabregas написа:
JalkiSte написа:[offtopic]Според мен играчът е насилен да отиде в Барса!!! Така като гледам, самият Фабрегас пише в темата и май не е много щастлив от преминаването си в Барселона :lol:[/offtopic]

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol: Mного точно мнение :lol:[/offtopic]

ДОКАЖИ! Нали знаеш: "НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!"
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 авг 2011 01:17

imtunechi написа:БРАТО 1:ако ти се гади от Барса тогава не влизаи в форума 2:ако ти е през кура за Фабрегас тогава не влизаи в темата за Фабрегас кочто е във форома на Барса и 3:Незнам как наре4е Барса но в един сезон те взеха купи които Арсенал взимат за 20 до 30 години така 4е както и да ги нари4а6 ти си знае6 4е нчма по добар отбор в момента

Когато ми говориш на български ГРАМОТНО, тогава ще ти коментирам мнението! Ебати смешника, ти в едно изречение правиш по 10 грешки, а си търгнал да ми даваш акъл къде да влизам и какво да пиша! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 авг 2011 01:20

megan fox написа:
Cesc Fabregas написа:
JalkiSte написа:[offtopic]Според мен играчът е насилен да отиде в Барса!!! Така като гледам, самият Фабрегас пише в темата и май не е много щастлив от преминаването си в Барселона :lol:[/offtopic]

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol: Mного точно мнение :lol:[/offtopic]

ДОКАЖИ! Нали знаеш: "НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!"

Ти си клиничен случай, няма втори като тебе :lol: Всъщност имаше един фен на Манчестър, дето беше толкова филмиран като тебе, ама някъде зачезна :lol:
Абе ти малоумен ли си, какъв си, не мога да разбера. ОТ ОЧЕВАДЕН МАЙТАП НЕ РАЗБИРАШ ЛИ?! виж, че момчето се ебава, а аз му отговарям с офтопик също толкова несериозно!!! Ебати и заслепената работа, то чак болестно състояние е твойто...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 авг 2011 01:22

rado. написа:Е не те Арсенал нямат основания да циврят нали :?: :?: А колкото до Фабрегас,нека да иде в Барса и да видим,кво ще стане,на мен ми се струва,че май ще се повтори ситуацията с Анри и Овермарс и ще се моли после да се върне,ама....

Виж, не мога да говоря от името на всички фенове на Барса, мога да говоря само от мое име - аз лично не искам Сеск в отбора! Той не ни трябва, имаме си Тиаго, който да замести Шави, когато му дойде времето. Но ръководството на отбора си е навило на пръста, че задължително трябва да върне Фабрегас в отбора! Защо не мога да ти кажа, но това им е някаква идея фикс.

Вече изразих предположение, че това е по-скоро маркетингов ход от страна на Росел... дали е така времето ще покаже.

Но спрете да обвинявате Барса! Ако има някой "виновен" в тази ситуация, то това е Фабрегас! Да, президента на Барса - Росел призова Сеск да бойкотира Арсенал, но в крайна сметка Сеск не е длъжен да го прави! Той си има глава на раменете и трябва да мисли с нея! Ами ако Росел му беше казал да скочи от някой небостъргач... какво Сеск като добро кученце веднага щеше да се метне от 50-тия етаж ли?! Стига глупости! Ако Фабрегас не искаше да дойде при нас... дори Барса да предлагаха 150 милиона за него трансфер нямаше да има! Спомни си навремето как Сити искаха Кака от Милан! Предлагаха им 180 милиона евро, Милан се бяха навили да го продадът, но самият играч отказа трансфера! Така че Барса не ви е виновна, че много желае Фабрегас! Сеск вместо да обяснява 2 години и половина колко много иска да се върне в родният отбор, с което само даваше материал на журналистите да пишат какво ли не... да беше казал, че изобщо, при никакви условия не иска да напуска Арсенал и всичко щеше да е отдавна забравено!
Последна промяна от megan fox на 13 авг 2011 01:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 авг 2011 01:23

Cesc Fabregas написа:Ти си клиничен случай, няма втори като тебе :lol: Всъщност имаше един фен на Манчестър, дето беше толкова филмиран като тебе, ама някъде зачезна :lol:
Абе ти малоумен ли си, какъв си, не мога да разбера. ОТ ОЧЕВАДЕН МАЙТАП НЕ РАЗБИРАШ ЛИ?! виж, че момчето се ебава, а аз му отговарям с офтопик също толкова несериозно!!! Ебати и заслепената работа, то чак болестно състояние е твойто...

По принцип нося много на майтап... стига да не е насочен по адрес на Барселона! Тогава реагирам много остро и на най-малкото!!!

П.П. Фена на МЮ беше Lord of memories ;)

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 13 авг 2011 01:40

megan fox написа:
rado. написа:Е не те Арсенал нямат основания да циврят нали :?: :?: А колкото до Фабрегас,нека да иде в Барса и да видим,кво ще стане,на мен ми се струва,че май ще се повтори ситуацията с Анри и Овермарс и ще се моли после да се върне,ама....

Виж, не мога да говоря от името на всички фенове на Барса, мога да говоря само от мое име - аз лично не искам Сеск в отбора! Той не ни трябва, имаме си Тиаго, който да замести Шави, когато му дойде времето. Но ръководството на отбора си е навило на пръстта, че задължително трябва да върне Фабрегас в отбора! Защо не мога да ти кажа, но това им е някаква идея фикс.

Вече изразих предположение, че това е по-скоро маркетингов ход от страна на Росел... дали е така времето ще покаже.

Но спрете да обвинявате Барса! Ако има някой "виновен" в тази ситуация, то това е Фабрегас! Да, президента на Барса - Росел призова Сеск да бойкотира Арсенал, но в крайна сметка Сеск не е длъжен да го прави! Той си има глава на раменете и трябва да мисли с нея! Ами ако Росел му беше казал да скочи от някой небостъргач... какво Сеск като добро кученце веднага щеше да се метне от 50-тия етаж ли?! Стига глупости! Ако Фабрегас не искаше да дойде при нас... дори Барса да предлагаха 150 милиона за него трансфер нямаше да има! Спомни си навремето как Сити искаха Кака от Милан! Предлагаха им 180 милиона евро, Милан се бяха навили да го продадът, но самият играч отказа трансфера! Така че Барса не ви е виновна, че много желае Фабрегас! Сеск вместо да обяснява 2 години и половина колко много иска да се върне в родният отбор, с което само даваше материал на журналистите да пишат какво ли не... да беше казал, че изобщо, при никакви условия не иска да напуска Арсенал и всичко щеше да е отдавна забравено!

Да ти кажа честно мен изобщо не ме яд за Фабрегас,да ходи където иска!Видя се,че и без него момчетаа се справят много добре,особено в мача срещу Барса,когато след като го изкараха,отбора заигра доста по-добре!Ти си прав,има много таланти,а Венгер е доказал,че има усет за това и скоро ще открие поредния(друг е въпроса,че сега се нуждае от вратар и поне двама защитници,ама това е друга тема).Като казвам,че Арсенал мрънкат с право от Барса,имам в предвид мачовете помежду има за ШЛ и особено за клането във втория,това наистина беше подигравка,как ще изгониш играч за разкарване на топката,все едно като я изрита и тя влезна в ТКЗС-то и полвин час ще се забави мача :lol: и то при един на един :twisted: И за всеки случай дай и една дуспа :oops: :x Не знам,много ме е яд за тогава!А да не говорим,че това е всяка година и то все при Барса се случва,които в интерес на истината не са лош отбор,ама им се разваля имиджа някак...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 авг 2011 02:04

Пак се почва с митовете за Злата Барса :lol:

burnedspy
Контакти:

Мнениеот burnedspy » 13 авг 2011 02:05

Не е ли редно играчът да определя къде иска да играе? Всеки от нас има право да избира къде да работи/учи. Работодателят му няма право да продаде правата върху него на друг работодател. Обаче във футбола това е възможно. Все едно футболистите са стока, а не хора. Не е ли абсурдно това?! Ако Сеск иска да игра е в Барса и е готов да заплати договорената неустойка към бившия си работодател какво лошо има в това?
Вие роби ли сте на работодателя си?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 авг 2011 03:15

jembajemba написа:Фабрегас си е за Барселона, това е. Не че съм за Барса, но е така.

И на мястото на кой ще играе :roll: :roll: :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 авг 2011 03:18

megan fox написа:
Cesc Fabregas написа:Ти си клиничен случай, няма втори като тебе :lol: Всъщност имаше един фен на Манчестър, дето беше толкова филмиран като тебе, ама някъде зачезна :lol:

По принцип нося много на майтап... стига да не е насочен по адрес на Барселона! Тогава реагирам много остро и на най-малкото!!!

Е то с Барселона ако не се бъзикаме,с кой друг отбор да го правим :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:А цялата истина за Фабрегас е,че използва Барселона като трамплин към MLS SOCCER LEAGUE :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Барселона”