Здравейте на всички. Мисля, че идва най-важния от 4-те мача между Реал и Барса. Психологическият фактор ще е основния в разпределението на трофеите. Спечелим ли на Местая, в мачовете на ШЛ Реал ще бъдат отчаяни и припряни и мисля, че няма да ни е чак толкова трудно в два мача да изхвърлим Моу и компания от играта. Още повече, че точно тогава на Реал ще му се налага да играе много трудни мачове в Примера и то като гост. Но ако Реал измъкнат купата вече нещата ще са крайно благоприятни за тях и с много накъсвания и спокойствие мисля, че имат сериозен шанс да ни отстранят по пътя към Уембли. Мисля, че Моу ще вкара Ласс в мача с цел да по-груба и игра и разбиване с всички методи. В първия мач се видя, че Реал извършват два пъти повече нарушения като предполагам, че разликата в този показател ще бъде още по-голяма. Определено Пеп трябва да обърне внимание на статичните положения и центриранията от корнер. Реал направиха три опита за изсипване на топката от корнер към далечната греда и играч на Реал да подаде с глава към свободен играч, като и при трите опита се получиха много сериозни опасности. Както и нарушенята пред наказателното поле. Ако успеем да ги пресираме както го направихме на Ноу камп есента мисля, че шансовете им са много малки, но ако решат, че Реал сами ще се бият и да разчитат само на гения на Меси нищо добро не ни чака. За Моу няма значение от начина и средствата- важно е да е победител, даже му е все тая кой отбор ще води. Егото му е толкова голямо, че ако има начин и Роналдо да играе като бек все тая, стига той да бъде краен победител (нищо лошо, просто не съвпада с моите представи за футбол, а камо ли и от такъв отбор като Реал-затова и Барса не го взе през 2008 година. Моу ще остави отпечатъка си години занапред, както направи с Челси. Но това е проблем на други хора и те трябва да решават.)
Моята прогноза е 3:2 за Барса и се надявам да направим най-после един мач на 100%, защото всичкото пазене в последните мачове може да няма никакъв смисъл, ако не победим точно в тази среща. За мен това е мачът на сезона за нас. Успех.

Мегън пак си се представил брилянтно.