megan fox написа:bojkyy написа:Ооо и аз не бих и простил на Адриана
То има ли мъж с правилна сексуална ориентация, който да би й простил?!
Май трябва да се наредим на опашката, да си вземем номерче и да си изчакаме реда...![]()
![]()
![]()
От друга страна тя се омъжи за сърбин, някакъв баскетболист от НБА, ама го хванаха в изневеря (баси идиота, да си женен за най-красивата жена на света, поне според мен де, и да й изневеряваш...), та жълтата преса беше раздухала, че са пред развод. Т.е. в много скоро време може отново да е свободна (не, че ако е заета това ми пречи де, ама това са подробности), та след като е била със сърбин какво й пречи след това да пробва и с българин?! По-пекани хора сме от сърбите, със сигурност не съм такова грозилище като настоящият й съпруг, за капак двата езика са близки, а тя е понаучила сръбски, та ще се разбираме (португалски не знам, а нейният английски... слушал съм го в интервюта и никак не й се отдава, но на нея не й плащат, за да говори...Отделно, че езика на тялото, в частност на секса е универсален, та ще се разберем без проблеми.
![]()
![]()
![]()
)
[offtopic]Пфу, размечтах се![/offtopic]
Aко е наранена, би хпредложил услигите си да я утеша. И едва ли някога бих намерил по-красива(все пак това е идеала ми за жена), че да и изневеря