Пике е новата цел на Манчини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Пике е новата цел на Манчини

Мнениеот fcb_bg » 04 окт 2010 21:42

Шити не е от класата на Пике - никакъв шанс! Играч с такова бъдеще, играещ в такъв голям отбор, трябва да е луд и влюбен в кинтите за да го направи. Ама Пике не е такъв. Той и Туре нямаше да отиде там, ако не беше Бускетс.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 окт 2010 21:40

tibidabo написа:
bojkyy написа:
megan fox написа:Днес ясно се видя, че Иниеста няма нужните качества, за да бъде лидер на отбора! Да Шави е много голям и е истински лидер, за мнозина той е сърцето и мотора на отбора, но Андрес... поне днес адски много разочарова с изявите си по терена, или по-точно казано с липсата на каквито и да е било креативни изяви!!! :( :( :evil:

Липсваше му креативност и идея какво да прави с топката, да се играе до Шави е лесно, но когато го няма лъсват всички проблеми, чудно ми е какво ще стане като му натежат годините

Е затова толкова напираме за Сеск.

След като Андрес не може да замести подобаващо Шави защо очакваш точно Сеск да успее?! Иниеста е много по-добър от Фабрегас, но те двамата взети заедно пак са по-слаби от Шави.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 06 окт 2010 00:13

megan fox написа:След като Андрес не може да замести подобаващо Шави защо очакваш точно Сеск да успее?! Иниеста е много по-добър от Фабрегас, но те двамата взети заедно пак са по-слаби от Шави.

Напълно подкрепям, според мен Шави е най-добрия плеймейкър през последното десетилятие :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 06 окт 2010 01:28

bojkyy написа:
megan fox написа:След като Андрес не може да замести подобаващо Шави защо очакваш точно Сеск да успее?! Иниеста е много по-добър от Фабрегас, но те двамата взети заедно пак са по-слаби от Шави.

Напълно подкрепям, според мен Шави е най-добрия плеймейкър през последното десетилятие :)

Всяко десетилетие си има по един плеймейкър, който да се отличава с много от останалите и да бъде поне с класа над всички останали, но точно това десетилетие... видяхме двама титани на съвременният футбол. За нещастие единият вече спря да играе. Това са Зидан и Шави! Лошото е, че не виждам кой ще ги наследи... май наистина отминава времето на типичният плеймейкър... :( :( :(

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 06 окт 2010 13:37

megan fox написа:
bojkyy написа:

Всяко десетилетие си има по един плеймейкър, който да се отличава с много от останалите и да бъде поне с класа над всички останали, но точно това десетилетие... видяхме двама титани на съвременният футбол. За нещастие единият вече спря да играе. Това са Зидан и Шави! Лошото е, че не виждам кой ще ги наследи... май наистина отминава времето на типичният плеймейкър... :( :( :(

Съгласен съм за Зидан, според мен той е най-добрия френски футболист в историята. В Барселона не мога да посоча заместник на Шави, но ако Йозил израстне още под опеката на Жозе, нищо чудно да го замести в световен мащаб :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 окт 2010 23:14

Йозил е още мног млад, за да правим сравнения. Има качества, но поне на мен, ми прави впечатление,че е непостоянен. Един мач играе страхотно, другия не разбираш,че е бил титуляр. Относно Шави, казвал съм сигурно над десет пъти във форума. Това е мозъка, компютъра и т.н. за отбора на Барселона, за мен той е най-добрият халф на своето време и винаги ми е било странно,как след някоя победа на каталунците всички говорят за Меси, а само един или двама споменават, кой му подаде за головете ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 07 окт 2010 18:59

Madridist написа:Йозил е още мног млад, за да правим сравнения. Има качества, но поне на мен, ми прави впечатление,че е непостоянен. Един мач играе страхотно, другия не разбираш,че е бил титуляр. Относно Шави, казвал съм сигурно над десет пъти във форума. Това е мозъка, компютъра и т.н. за отбора на Барселона, за мен той е най-добрият халф на своето време и винаги ми е било странно,как след някоя победа на каталунците всички говорят за Меси, а само един или двама споменават, кой му подаде за головете ;) .

Напълно подкрепям мнението ти... Всички говорят за Меси, а видяхме, че без него Барса може да бие, но без Шави не става...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 окт 2010 21:20

UNBEATABLE написа:Напълно подкрепям мнението ти... Всички говорят за Меси, а видяхме, че без него Барса може да бие, но без Шави не става...

Което си е вярно е вярно.
Наистина Шави е напълно незаменим за нас, лошото е, че Иниеста стана вече 1 година е доста далеч от формата, която показваше от края на сезон 2008/2009! :(
Фабрегас пък е доста чуплив (вярно, че в Англия играят доста по-твърдо и грубо), но дори и да го вземем... те двамата пак няма да могат да запълват дупката, която ще остави един ден Шави в халфовата ни линия. :(

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 окт 2010 21:22

Madridist написа:Йозил е още мног млад, за да правим сравнения. Има качества, но поне на мен, ми прави впечатление,че е непостоянен. Един мач играе страхотно, другия не разбираш,че е бил титуляр. Относно Шави, казвал съм сигурно над десет пъти във форума. Това е мозъка, компютъра и т.н. за отбора на Барселона, за мен той е най-добрият халф на своето време и винаги ми е било странно,как след някоя победа на каталунците всички говорят за Меси, а само един или двама споменават, кой му подаде за головете ;) .

Йозил има талант, но никога няма да достигне нивото на Шави и Зидан! Играчи с талант има доста, но такива като Зизу и Шави... са истинска рядкост и за да достигнеш такова ниво само талант не стига!
Ако Йозил наблегне яко на развитието си ще достигне до нивото на Иниеста, макс до това на Кака от най-добрите му години, но повече и да иска просто не може да постигне.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 07 окт 2010 21:42

megan fox написа:

Йозил има талант, но никога няма да достигне нивото на Шави и Зидан! Играчи с талант има доста, но такива като Зизу и Шави... са истинска рядкост и за да достигнеш такова ниво само талант не стига!
Ако Йозил наблегне яко на развитието си ще достигне до нивото на Иниеста, макс до това на Кака от най-добрите му години, но повече и да иска просто не може да постигне.

Не се знае... всичко е възможно ;)

Върни се в “Барселона”