Барса спазари Вийя
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: От Валенсия потвърдиха: Давид Вия до часове футболист на Бар
Еми айде дано
Смятам, че ще е доста по-добра покупка от шведското дърво 
- Los Che
- Контакти:
Реал направиха 1 ГОЛЯМА грешка - Пелегрини.
Той е треньор за Севиля и Вилареал , Ливърпул и Тотнъм, Вердер и Хамбургер, ЛокоПд и Ловеч...
Ако бяха взели Жозе сега щяха да са на Финал и да празнуват 32-та
Той е треньор за Севиля и Вилареал , Ливърпул и Тотнъм, Вердер и Хамбургер, ЛокоПд и Ловеч...
Ако бяха взели Жозе сега щяха да са на Финал и да празнуват 32-та
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
El ´Guaje´ David Villa
- Middlesbrough
- Контакти:
Los Che написа:megan fox написа:
Ок пич! Казваш общината на Валенсия да купи "Местая"..., дали общината иска да купи стадиона? За какво й е? Все пак, за да
бъде продадено нещо... трябва да има някой,който да иска да го купи!
Честно , не се ли сещаш за какво и е на Общината "Местая" ?
Това са 89 000 кв.м. площ точно в центр.част на града. Цените на същата земя в София са повече от дълговете на А група взети заедно.
Нова Местая е в края на града- комуникации, ЖП линия наблизо, лесна връзка с летище.
Испания се кандидатера за домакин на следващото Световна. Държавата ще помогне за довършване на строежа.
Както и Барца ще строи стадион в морето.
-----------
До колкото знам Меган Фокс е някаква тийн звезда, ерго Вие сте госпожица ?
според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо

Офтопик:
Los Che написа:До колкото знам Меган Фокс е някаква тийн звезда, ерго Вие сте госпожица ?
Ми на 25 години съм... ако според теб все още се водя тийн... ок, имаш право на мнение!
А колкото до стадиона ни в морето... това са само слухове! Да говори се за нов стадион, но феновете на отбора сме против Камп Ноу да бъде разрушен и отбора да се мести на нов стадион, пък бил той и ултра модерен!

Barcelona - Mes que un club
Middlesbrough написа:според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо
Не, не съм жена! И ти си поредният потребител, който ме мисли за този митичен Лорд Вуду! Тоя е баси легендата тук!

megan fox написа:niki87 написа:Гледам megan fox се е завърнал...Цяла зама ми обяснява как това е последния сезон в който Байерн има повече КЕШ-ове от Барса...А нещата отиват към 5-та евротитла за Байерн М
Да, нямаше ме близо 2 месеца - имах един куп проблеми на главата си и нямах време за нет, форуми и тн.
А колкото до ШЛ... пожелавам ви да спечелите 5-та КЕШ!
Но реално трябва да признаем, че тази година УЕФА надмина себе си като и двата финалиста стигнаха до финала след голове от засади, които им отвориха пътя към финала!
Първо бяха швабите с мача на "Алианц арена" и гола от явна засада срещу Фиорентина! Интересноте е, че на този мач рефер беше УЖ ОТКАЗАЛИЯТ СЕ ОТ СЪДИЙСТВОТО Йовребро!!!!
После идва гола на Милито също от супер явна засада! Та ще гледаме най-незаслуженият финал в историята на ШЛ! ОК миналата година Йевробро ни подпря на реванша срещу Челси (въпреки, че и нас много ни порязаха и в двата мача, включително и Йовребро), но поне МЮ стихнаха честно до финала, макар и с късмет срещу Порто.
Офтопик:
- Los Che
- Контакти:
megan fox написа:Middlesbrough написа:според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо
Не, не съм жена! И ти си поредният потребител, който ме мисли за този митичен Лорд Вуду! Тоя е баси легендата тук!
е нищо де, колко "мъже" си мечтаят да са женИ !
Аз съм отскоро тук и си пиша главно в онази прекрасна тема в подписа ми.

как го гледа самоооооооо
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
El ´Guaje´ David Villa
El ´Guaje´ David Villa
niki87 написа:Винаги се дразня когато се гледа само от едната страна.Защо не спомена мачовете на Байерн с Бордо-първия мач 2 дузпи за Бордо и два червени картона за баварците.Втория мач при резултат 0-0 защитник на Бордо изби като вратар топката от голлинията и дузпа нямаше,а това беше на косъм да ни коства класирането за 1/8 финала.На реванша срещу италианците, резултатът стана 2-0 след гол от засада...но тези неща никой не ги споменава
Гола на Фиорентина в реванша не беше от засада!!! Не съм фен на нито един от двата отбора, така че съм безпристрастен. За ситуацията, която говориш с Бордо... нищо не казвам, защото не съм гледал мача! Не коментирам ситуации, които не съм гледал.

Los Che написа:megan fox написа:Middlesbrough написа:според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо
е нищо де, колко "мъже" си мечтаят да са женИ !
Аз съм отскоро тук и си пиша главно в онази прекрасна тема в подписа ми.
Офтопик:

- Middlesbrough
- Контакти:
megan fox написа:Middlesbrough написа:според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо
аз знам че не си жена , то си личи

Офтопик: