ИНТЕР-БАРСА 20.04.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ИНТЕР-БАРСА 20.04.2010
Честито на Интер! Дано задържи аванса си, което ще е бая трудно, но не и невъзможно.
botev_1912 написа:И след 100% товата дузпа за Барса която не се свири!
Ти чуваш ли се

Честита победа на интернистите във форума,следващата седмица реванша ще е пълна лудница-все пак си мисля че Барса ще успее да отстрани гранда от Милано
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ето, "най-великия отбор" загуби и се почна, съдията-мъдията! Стига бе, всеки отбор губи, раберете Барселона не е някакъв извънземен отбор!
Малоумни коментатори! Извинявам се на Михов, но мен не ми се вижда да е засада...и дори да е засада не може да кажеш на някави сантиметри - престъпление...
Малоумни коментатори! Извинявам се на Михов, но мен не ми се вижда да е засада...и дори да е засада не може да кажеш на някави сантиметри - престъпление...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Хахахаха Евала Интер Евала Мауриньо.Има справедливост,след бруталните аванти срещу Челси,сега им се върна тъпкано.
Интер е с купата тая година..
Интер е с купата тая година..
soilwork написа:Честита победа на интернистите във форума,следващата седмица реванша ще е пълна лудница-все пак си мисля че Барса ще успее да отстрани гранда от Милано
Има само един гранд в Милано и това не е Интер

Последна промяна от acmilan на 20 апр 2010 23:48, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Професор Михов яко се е отрезал. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Абе стига със засади и измислени дузпи
Освен атаката при гола и последните 10 мин. Барса играха по-слабо. Какво толкова коментирате ? Паднаха и това е ! Краят на мачът е даден ! Вальо Михов сега го е яд, че неговият любим тим е паднал и плюе и той като форумец 

ZinedineZidane написа:Ето, "най-великия отбор" загуби и се почна, съдията-мъдията! Стига бе, всеки отбор губи, раберете Барселона не е някакъв извънземен отбор!
Той го изкара някакъв всевишен заговор.А най-смешното, беше че съдията бил с испански корени, тоест по презумция трябва да мрази каталунците и затова е пуснал този гол

Последна промяна от Madridist на 20 апр 2010 23:48, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Жозе Моуриньо- НАЙ ГОЛЕМИЯ
[offtopic]П.С. Тоя дъртия изкукофелник Валентин Михов кой го извика да ръси простотии??? Тоя мисля че е пиян
[/offtopic]

[offtopic]П.С. Тоя дъртия изкукофелник Валентин Михов кой го извика да ръси простотии??? Тоя мисля че е пиян

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !