Бaрса взе суперкупата на Испания-трофеи номер 4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Бaрса взе суперкупата на Испания-трофеи номер 4
Съдията се изложи максимално с тая дузпа. 
- Middlesbrough
- Контакти:
mormona написа:Middlesbrough написа:трябва да си адски тъп за да смениш президента в момента !!!
Ми то е на мандати.Има избори , изтича му мандата и това е
тва ми е ясно бе имам предвид че след тези титли и тази игра е 99% че ще остане !!!

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
Ticha написа:Съдията се изложи максимално с тая дузпа.
четах че Билбао няма ли една атака ... така че стиа са излагай !!!

Офтопик:
Middlesbrough написа:mormona написа:Middlesbrough написа:трябва да си адски тъп за да смениш президента в момента !!!
Ми то е на мандати.Има избори , изтича му мандата и това е
тва ми е ясно бе имам предвид че след тези титли и тази игра е 99% че ще остане !!!
Бе то има избори, а те дали ще го сменят незнам... само казвам , че има избори . ОК ?
- Ticha
- Контакти:
Middlesbrough написа:Ticha написа:Съдията се изложи максимално с тая дузпа.
Че кой оспорва надмощието и страхотната игра на Барса? Тука става въпрос за една игрова ситуация. Аман от разбирачи тука! И незнам кой се излага...първо си виж правописа...
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
още преди изиграването на 2-те срещи ясно беше, че Барса ще спечели Суперкупата. след първият мач и обрата, който направиха като гости, нямаше ни най малко съмнение, че ще загубят реванша и съответно трофеят. Снощи играха предимно за феновете си. Без много зор направиха 3;0, над Атлетик билбао.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- unist_gp
- Контакти:
малко музика от Барселона
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QS3Um8Zekw4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QS3Um8Zekw4[/youtube]
- Middlesbrough
- Контакти:
Ticha написа:Middlesbrough написа:Ticha написа:Съдията се изложи максимално с тая дузпа.
Че кой оспорва надмощието и страхотната игра на Барса? Тука става въпрос за една игрова ситуация. Аман от разбирачи тука! И незнам кой се излага...първо си виж правописа...
тоя па за правописа ще ми прави забележка сигурно си някъф селянин дет не мое говориш бе

Офтопик:
- Lord VOODOO
Ticha написа:Съдията се изложи максимално с тая дузпа.
Съдията нямаше ясна видимост към ситуацията! В пеналта имаше много играчи, които пречеха на видимостта! В първият момент и аз си поислих, че това е дузпа, докато не видях повторението...., само че съдията няма възможност да гледа повторение.
В крайна сметка тази дузпа с нищо не повлия на играта! Дали ще бием с 2:0 или 3:0 ние все печелим, виж друг е въпроса за дузпите, които дават на едно отборченце от Мадрид (забравих му името, абе на неговият стадион ги бихме с 2:6), защото те с тези дузпи печелят важни точки и мачове, които иначе посмъртно не биха могли да спечелят!
Видях, че коментирате предстоящите избори.... значи Лапорта ще бъде преизбран с около 85% от гласовете. Само като се сетим, за требъла и че той назначи Гуардиола за треньор + че самият Пеп каза, че напуска отбора, ако Лапорта загуби изборите.... мисля, че на всички им е ясно, защо старият президент ще бъде преизбран.
Интересното е друго: досега мандатите бяха за по 4 години, но от следващият мандат (който и да го получи) ще управлява отбора 6 години! По време на изминалият сезон бе направена тази поправка във вътрешният правилник на отбора!
П.П. Лапорта ще бъде преизбран и защото дава много пари за развитието на школата на отбора, а както добре се вижда тези инвестиции се изплащат и възвръщат многократно!
От много години не сме имали президент, който да ръководи така добре клуба ни! Поклон пред Лапорта!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал