Liga BBVA: Атлетик Б - Барселона :: 08.02.2015 :: 2-5 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Liga BBVA: Атлетик Б - Барселона :: 08.02.2015 :: 2-5 FT

Мнениеот tibidabo » 09 фев 2015 00:07

Middlesbrough написа:Бускетс си играеше на неговата си позиция , незнам защо си останал с това впечетление :roll: , междо другото направи доста силен мач !

Според мен в голяма част от второто полувреме Ракитич се дръпна като дефанзивен халф, а Буди постоянно разиграваше с Меси, даже успя да запише асистенция на Пердито.

Джика, поздравления за темата. Стават все по-добри.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 фев 2015 00:12

tibidabo написа:
Middlesbrough написа:Бускетс си играеше на неговата си позиция , незнам защо си останал с това впечетление :roll: , междо другото направи доста силен мач !

Според мен в голяма част от второто полувреме Ракитич се дръпна като дефанзивен халф, а Буди постоянно разиграваше с Меси, даже успя да запише асистенция на Пердито.

Джика, поздравления за темата. Стават все по-добри.

Играчите си сменят позициите на терена и не са инертни което е добре играем доста различен футбол от предните сезони , а и мача беше такъв . Атлети бяха решили да се надиграват, което им прави чест , малко се поизнервиха в края и направиха някой излишни влизания , особено това срещу Суарез .
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 09 фев 2015 00:17

Абсолютно си прав. Просто ми направи впечетление, защото точно Буси почти никога не влиза пред наказателното поле и почти винаги гледа да подаде на Шави или Иниеста, а днес даже пробва няколко дълги топки, играеше двойни, включваше се в атаките, беше много креативен. Явно смените напоследък с Масчерано са му подействали мотивиращо. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 09 фев 2015 00:23

tibidabo написа:Джика, поздравления за темата. Стават все по-добри.

10x :)
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 09 фев 2015 00:45

Браво Барса, този мач беше задължително да го вземем! Мога да кажа спокойно, че 2-та гола на Билбао бяха на късмет, но и 1-вия и 3-тия за Барса също. След 1-2 нашите се събудиха и изригнаха...
ФОРСА БАРСА!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Re: Liga BBVA: Атлетик Б - Барселона :: 08.02.2015 :: 22:00ч.

Мнениеот sunscres92 » 09 фев 2015 08:53

Middlesbrough написа:
kingofpop написа:
Middlesbrough написа:
sunscres92 написа:
Middlesbrough написа:
kingofpop написа:Браво на нашите, в супер форма сме....дано играем така и на Етихад ;)

Сити ше го паркират буса ...

Предният път вие го паркирахте, иначе супер мач играете феноменално.

:shock: :shock: :shock:

:shock: :shock: те миналия мач на Етихад минаха 1-2 пъти центъра :mrgreen:

92 е диемаджия и лорд :mrgreen:

Някой друг мач си гледал. Вие просто си подавахте топката във вашето наказателно, и нямахте ситуация за цял мач, и после дойде "дузпата".

Иначе сте фаворити не е тайна, но не подценявайте Сити, Туре идва за 2-рият мач, а и ще се крайно мотивирани, като качества не са по-слаби от вас. Иначе Г-н фен на 10 отбора няма да го коментирам.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 фев 2015 15:40

Ти си противоречиш братле....първо казваш, че сме паркирали буса, после казваш, че сме разигравали топката в нашето наказателно :shock: :o :shock:

откога второто значи първото :mrgreen:

иначе мача ще е много труден, ще ги отстраним, но първия мач мисля, че няма да бием....тоя пър някък ще се запази интрига за реванша :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 09 фев 2015 15:55

kingofpop написа:Ти си противоречиш братле....първо казваш, че сме паркирали буса, после казваш, че сме разигравали топката в нашето наказателно :shock: :o :shock:

откога второто значи първото :mrgreen:

иначе мача ще е много труден, ще ги отстраним, но първия мач мисля, че няма да бием....тоя пър някък ще се запази интрига за реванша :roll:

Добре, може би леко преувеличих с автобуса, но съвсем целенасочено убихте мача с безкрайни пасове във вашето наказателно и ударихте от една грешка на съдията.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 фев 2015 21:27

Сити няма класата да отстрани отбори като Реал, Барса, Байерн в елиминационната фаза. Ако се срещнат в груповата фаза да речем, може би ще имат шанс да вземат победа или равен на Етихад. :) Челси е друга работа вече. Опитен треньор, нужна класа, натрупано самочувствие и т.н. Сити са шампиони на Англия 2 пъти в последните 3 години, а не могат да минат 1/8 финал. И въпреки всичко това не трябва да бъдат подценявани. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 09 фев 2015 21:43

sapio0o написа:Сити няма класата да отстрани отбори като Реал, Барса, Байерн в елиминационната фаза. Ако се срещнат в груповата фаза да речем, може би ще имат шанс да вземат победа или равен на Етихад. :) Челси е друга работа вече. Опитен треньор, нужна класа, натрупано самочувствие и т.н. Сити са шампиони на Англия 2 пъти в последните 3 години, а не могат да минат 1/8 финал. И въпреки всичко това не трябва да бъдат подценявани. :)

Съгласен съм с повечето от написаното, без това с класата в отбора, отборът на Сити не е по-слаб от изброените от теб включително и Челси.Самочувсвтие, след толкова важни спечелени мачове и победа над Байерн и Рома в Италия, би трябвало да нямат проблеми още повече, че има играчи печелили Шл, финалисти на световно. 5/1 за мен е шансът на Сити

Върни се в “Барселона”