Лионел Меси счупи рекорда на Герд Мюлер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Re: Меси със световен рекорд

Мнениеот Federer91 » 09 дек 2012 23:31

RedBull25 написа:на 7-ми Януари ще му бъде даде за 4-ти пореден път Златната топка и ще стане единствения с такова отличие в света!

Искаш да кажеш подарена за втори път!! Всички знаем как през 2010 Уесли Снайдер беше ограбен най-безцеремонно след като изведе Интер до ТРЕБЪЛ и после на Световното първенство Холандия до ФИНАЛ, а на всичкото отгоре стана и ГОЛМАЙСТОР, въпреки че е халф. Меси там колко гола вкара (реторичен въпрос)? Тази година очаквам абсолютно същото да стане с Иниеста.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 09 дек 2012 23:32

mimi29 написа:МЕСИ вкарва сам за една година 86 гола .В България отбор не може да вкара толкова за година :mrgreen:

Не само в България - един от най-големите в миналото английски клубове, тази година е отбелязал 99 гола, от които 6 срещу Брайтън и 5 срещу Олдъм.
Уникален Меси - дано да не се контузва и да ни радва с играта си дълги години.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 дек 2012 23:43

Simply the best ;)

Не искам да се хваля, но в кварталните мачлета аз съм вкарвал повече от 86 гола за 1 година. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 09 дек 2012 23:45

Tommi написа:Не искам да се хваля, но в кварталните мачлета аз съм вкарвал повече от 86 гола за 1 година. 8-)

Respect! :mrgreen:
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 09 дек 2012 23:54

Tommi написа:Simply the best ;)

Не искам да се хваля, но в кварталните мачлета аз съм вкарвал повече от 86 гола за 1 година. 8-)

Изображение

:mrgreen:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 дек 2012 00:02

Честит рекорд на Лео Меси,най-добрият футболист в света .За мен обаче той не заслужава Златната топка ,както и 2010 - ако вземе 4 - та ,за мен 2 са му подарени .
Най-вероятно той ще си завърши кариерата в БАРСЕЛОНА ,но за да е най-великият - трябва да се докаже и в друг отбор и първенство,което най-вероятно няма да стане ...просто Примера е от 2 отбора и там за него (Барса) ,както и Роналдо (Реал) е лесничко....но да го видим например в АНГЛИЯ дали ще е така ?За национала нищо не е направил и без световна титла ..как да си най-големия ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 дек 2012 00:14

Federer91 написа:
RedBull25 написа:на 7-ми Януари ще му бъде даде за 4-ти пореден път Златната топка и ще стане единствения с такова отличие в света!

Искаш да кажеш подарена за втори път!! Всички знаем как през 2010 Уесли Снайдер беше ограбен най-безцеремонно след като изведе Интер до ТРЕБЪЛ и после на Световното първенство Холандия до ФИНАЛ, а на всичкото отгоре стана и ГОЛМАЙСТОР, въпреки че е халф. Меси там колко гола вкара (реторичен въпрос)? Тази година очаквам абсолютно същото да стане с Иниеста.

Стига си дърнкал глупости ;)

Та той вкара почти толкова голове, колкото Ливърпул и Арсенал за 2012 година....и не било заслужено, да не говорим, че почти всеки мач е на ниво, много постоянен е, може би има 2-3 слаби мача, най-вече тези с Челситу :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 10 дек 2012 00:15

shotgun blues написа:Честит рекорд на Лео Меси,най-добрият футболист в света .За мен обаче той не заслужава Златната топка ,както и 2010 - ако вземе 4 - та ,за мен 2 са му подарени .
Най-вероятно той ще си завърши кариерата в БАРСЕЛОНА ,но за да е най-великият - трябва да се докаже и в друг отбор и първенство,което най-вероятно няма да стане ...просто Примера е от 2 отбора и там за него (Барса) ,както и Роналдо (Реал) е лесничко....но да го видим например в АНГЛИЯ дали ще е така ?За национала нищо не е направил и без световна титла ..как да си най-големия ?

Добре, че е ШЛ,че да се доказва.
ЗТ се дава на най-добрия игра през годината и това е Лео Меси.

Volov_Forever
Контакти:

Мнениеот Volov_Forever » 10 дек 2012 00:17

shotgun blues написа:Честит рекорд на Лео Меси,най-добрият футболист в света .За мен обаче той не заслужава Златната топка ,както и 2010 - ако вземе 4 - та ,за мен 2 са му подарени .

Футбола е отборна игра, не индивидуална... Искаш да ми кажеш, че Меси или Роналдо примерно трябва да отидат в слаб отбор и да няма кой да им подаде 2 топки и да вкарват по 100 гола... няма как да стане. Ако нямаш кадърни играчи в отбора нищо няма да постигнеш! Велик играч се става в голям отбор, а не в средняци ;) И не знам защо смяташ, че нищо не е направил за националния като има 12 гола в 8 мача ли ? Това, че отзад са дупка и ги дънят не означава, че нападател, който е вкарал 12 гола не си е свършил работата.
Последна промяна от Volov_Forever на 10 дек 2012 00:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 дек 2012 00:17

Bartolomej написа:Сега му остана да подобри и рекорда на Герд Мюлер от малко изиграни срещи и много голове, ма без да вкарва от дузпи , а от игра :)

То сякаш германеца не е вкарвал от дузпи...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”