shotgun blues написа:Честит рекорд на Лео Меси,най-добрият футболист в света .За мен обаче той не заслужава Златната топка ,както и 2010 - ако вземе 4 - та ,за мен 2 са му подарени .
Най-вероятно той ще си завърши кариерата в БАРСЕЛОНА ,но за да е най-великият - трябва да се докаже и в друг отбор и първенство,което най-вероятно няма да стане ...просто Примера е от 2 отбора и там за него (Барса) ,както и Роналдо (Реал) е лесничко....но да го видим например в АНГЛИЯ дали ще е така ?За национала нищо не е направил и без световна титла ..как да си най-големия ?
Футбола е отборна игра, не индивидуална... Искаш да ми кажеш, че Меси или Роналдо примерно трябва да отидат в слаб отбор и да няма кой да им подаде 2 топки и да вкарват по 100 гола... няма как да стане. Ако нямаш кадърни играчи в отбора нищо няма да постигнеш! Велик играч се става в голям отбор, а не в средняци

И не знам защо смяташ, че нищо не е направил за националния като има 12 гола в 8 мача ли ? Това, че отзад са дупка и ги дънят не означава, че нападател, който е вкарал 12 гола не си е свършил работата.