megan fox написа:riak4 написа:durex написа:Сега чета, че сте предложили 30 милиона за нашия вратар Ханданович. Според мен тук ще ударите на камък, но вашите ръководители искат да включат и така желания от нас Санчез в сделката и така да се започнат размисли и страсти. Интер винаги е имал нюх за класните вратари, така че ако случайно дадем Самир на вас, веднага ще му намерим достоен заместник, въпроса е че аз самия не искам да се разделяме с него. До колкото знам Морати също трудно би го дал, но той трудно даваше и Ибрахимович, но на края видяхме какво стана.
30 милиона + Алексис за вратар?
Няма да се изненадам като се има предвид какви умници са ръководните ни кадри! Само напомням: ЕТО'О + 40 МИЛИОНА ЕВРО за Ибра... Какво повече да говорим? Та колко му е Морати пак да излъже нашите баламурници и да гушне и Алексис, и 25-30 милиона евро...
Поне вратарчето читаво ли е, че никога не съм го чувал? Не ни трябват анонимници и да експериментираме, както навремето с оня дебил Ристю или както там се казваше тъпият турчин!
За да предлагате 30 милиона, сам си отговори на въпроса

След Буфон в калчото, той е най-добрия, даже бих казал, че към моментна форма е по-добър и от Буфон.