MORSKI написа:Antonella Messi написа:
Обърка тона! Нито ме познаваш, нито някога съм идвала някъде по други форуми да хленча и да плачкам, както правиш ти примерно и още 20 като теб. Адресирай си мненията към мен, само ако лично аз преди това съм ти писала на теб нещо конкретно!
За първи и последен път ти го казвамАз не съм ти пиклата от съседния блок да ми се лигавиш. Майка ми я виждам два пъти в годината, имам повече топки от 90% от мъжете в този форум, защото нито съм хленчалка, нито рева като бебе.Ти и останалите можете да вземете пример от едно момиче в това отношение.
Нищо не съм объркал! Ти точно пък също не ме познаваш, че да говориш каквосъм правил аз или не! Точно пък аз най-малко се интересувам от вашия форум и влизам тук на високосна година както се казва... Обаче ми писна от вашите хейтърски потребители и техните мнения след всеки мач на Реал мималата година как ни "били подпирали" и реших да видя какви ги пишете във форума. И пак се хванах за главата. Така че не ми говори глупости, защото точно от вашите хейтърски мнения ми е дошло до гуша. И бъд така добър/ добра не те знам от какъв пол си, другия път като пишеш нещо подобно да си поне малко запознат/а със ситуацията! И нито те знам каква/ какъв си, нито ме интересуваш! Ясно! Не те знам дали имаш топки (много лошо, ако си момиче и имаш), обаче пишеш изключително арогантно и грубо за момиче! Да не говорим, че говориш наизуст! И, ако има 20 фена на Реал, които да влизат тук и да "тровят", то миналата година имаше 40 такива на Барселона в нашия форум!
ПС: Един съвет към теб- когаот пишеш във форум и не познаваш дори 1% от хората в него- не говори какви са били или не са били още повече за майките им и роднините им, капиш!? Защото сигурно аз си изкарвам прехраната поне 10 години преди ти да си се отделила от родителите си, ако въобще си!
Не се интересуваш от форума на Барса, ама цял ден вече тука хленчиш. Ако някой нещо е хейтвал във вашия форум, адресирай си негативните емоции към него. От тазци нощ ги преброих - 20 антифена са писали. Друго? А да, миналата година 40 писали при вас - ми ок бе, разбирай си се с тях, какво скачаш на сляпо на който е тук в момента. Запозната съм, след като пиша - може да не пиша редовно, но чета редовно и знам кой колко струва.
Да, пиша грубо и какво, това си е мой проблем, не виждам на теб какво ти влиза в работата.Имам си причини да го правя
10 години си изкарваш прехраната...и какво? Май не си много прогресирал
А всъщност е толкова толкова просто, ще си позволя да цитирам един фен от един доста по-класен чуждестранен форум : Барса с 10 човека срещу Реал докара мача до 2:1 (за Реал на 29.08) , а сега Севиля с 10 човека ги ожалиха всички горките. Много е елементарно : не блъскай с глава в лицето противников играч!
Всичкия друг хленч и плач , който се изрева в тоя форум е напълно излишно и жалко. Не съм виждала толкова хора да изпадат в самосъжаление едновременно.