Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Antonella Messi
Контакти:

Re: Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Мнениеот Antonella Messi » 30 сеп 2012 16:28

MORSKI написа:
Antonella Messi написа:

Обърка тона! Нито ме познаваш, нито някога съм идвала някъде по други форуми да хленча и да плачкам, както правиш ти примерно и още 20 като теб. Адресирай си мненията към мен, само ако лично аз преди това съм ти писала на теб нещо конкретно!
За първи и последен път ти го казвам :) Аз не съм ти пиклата от съседния блок да ми се лигавиш. Майка ми я виждам два пъти в годината, имам повече топки от 90% от мъжете в този форум, защото нито съм хленчалка, нито рева като бебе.Ти и останалите можете да вземете пример от едно момиче в това отношение.

Нищо не съм объркал! Ти точно пък също не ме познаваш, че да говориш каквосъм правил аз или не! Точно пък аз най-малко се интересувам от вашия форум и влизам тук на високосна година както се казва... Обаче ми писна от вашите хейтърски потребители и техните мнения след всеки мач на Реал мималата година как ни "били подпирали" и реших да видя какви ги пишете във форума. И пак се хванах за главата. Така че не ми говори глупости, защото точно от вашите хейтърски мнения ми е дошло до гуша. И бъд така добър/ добра не те знам от какъв пол си, другия път като пишеш нещо подобно да си поне малко запознат/а със ситуацията! И нито те знам каква/ какъв си, нито ме интересуваш! Ясно! Не те знам дали имаш топки (много лошо, ако си момиче и имаш :lol: ), обаче пишеш изключително арогантно и грубо за момиче! Да не говорим, че говориш наизуст! И, ако има 20 фена на Реал, които да влизат тук и да "тровят", то миналата година имаше 40 такива на Барселона в нашия форум!

ПС: Един съвет към теб- когаот пишеш във форум и не познаваш дори 1% от хората в него- не говори какви са били или не са били още повече за майките им и роднините им, капиш!? Защото сигурно аз си изкарвам прехраната поне 10 години преди ти да си се отделила от родителите си, ако въобще си!

Не се интересуваш от форума на Барса, ама цял ден вече тука хленчиш. Ако някой нещо е хейтвал във вашия форум, адресирай си негативните емоции към него. От тазци нощ ги преброих - 20 антифена са писали. Друго? А да, миналата година 40 писали при вас - ми ок бе, разбирай си се с тях, какво скачаш на сляпо на който е тук в момента. Запозната съм, след като пиша - може да не пиша редовно, но чета редовно и знам кой колко струва.
Да, пиша грубо и какво, това си е мой проблем, не виждам на теб какво ти влиза в работата.Имам си причини да го правя ;)
10 години си изкарваш прехраната...и какво? Май не си много прогресирал :twisted:

А всъщност е толкова толкова просто, ще си позволя да цитирам един фен от един доста по-класен чуждестранен форум : Барса с 10 човека срещу Реал докара мача до 2:1 (за Реал на 29.08) , а сега Севиля с 10 човека ги ожалиха всички горките. Много е елементарно : не блъскай с глава в лицето противников играч!
Всичкия друг хленч и плач , който се изрева в тоя форум е напълно излишно и жалко. Не съм виждала толкова хора да изпадат в самосъжаление едновременно.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 сеп 2012 16:29

megan fox написа:
Без име написа:Мегън, ако искаш може да преброим миналия сезон кой е бил бутан повече ? Дал си две ситуации, в които ни е помогнато - ОК! Сега аз ще ти дам пример в мача със Сарагоса при 2:1 в полза на Барса игра с ръка на Кейта, което означава дузпа и втори жълт !
Сега се сетих за мача ви с Атлетико. Можеш да изгледаш всичките 4 минути.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aY1Vj2dcz0s[/youtube]
Сега ще потърся видео и на ситуацията с Кейта, но да се надявам, че я помниш!

Мислиш ли, че миналият сезон имаше само тези две ситуацииза вас, които споменах? Мога да ти изброя поне още 10!!! Трябва ли да подновим спора отначало? Не прочете ли какво си писахме с Морски досега? Това "замерване" с клипове е безсмислено, защото и на нас, и на вас се помага! Само, че ние не го отричаме и снощи веднага след мача си го признахме, че рефера ни подпря, а вие с изключение на Виктор никога не си ги признавате тези неща. Те това е разликата. И на двата отбора се помага, но само феновете на единият отбор си го признават...

Не търси видеото с Кейта, помня го.

Еее, почти ти повярвах! Добре че първо прочетох страници сутринта и видях кой си е признал. Сега признаваш понеже щеше да е срамно да отречеш, но предишните седмици, когато отново идвах и отбелязвах грешките не те видях да признаеш. Примерно срещу Осасуна признал ли си засадата ? Срещу Реал признал ли си засадата?
Извинявам ти се, ако си го направил, но аз не съм прочел. И аз мога да пропусна нещо. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:32

Без име написа:
megan fox написа:
MORSKI написа:аз не виждам нищо нормално в троленето. Нито в твоето поведение преди годни, нито в тяхното, нито в това на нашите потребители, които се заяждат.... Ако всички се държаха като Виктор и Зидана, Тибидадо от вашите примерно всичко щеше да е тип, топ. Ама уви...

Действие и противодействие. Трябва ли да се върнем в ученическите години и да ползвам законите на физиката, за да ти го обясня това нещо. Навремето аз ви тролех, като ответна реакция последва това, че вие почнахте да тролите нас. Ок, всичко беше на кантар и на мен не ми пречеше, даже се забавлявах, само че аз спрях да ви троля, а вие продължихте. И тук вече идват новите потребители във форума, които заварват следната картинка: те виждат как част от вашите потребители идват мач след мач да тролят при нас, изнервят се и почват да тролят вас. После се появяват нови потребители при вас, те виждат какво правят нашите и почват те да идват да тролят нас... И така до безкрай, защото всеки се счита за длъжен да защити честта на любимият си клуб и да отговори на провокацията с провокация.

:roll:
Аз не мога да разбера, какво значи "тролене" ? Идвам и отбелязвам грешките на съдията. Ако някой тръгне да ми опонира го подхващам. Това тролене ли е?
Искате да ми кажете, че е по-добре всеки да си седи във форума и да не се получава никаква комуникация между двата лагера? Ми че то така е скучно!

Тънкият момент е в това: "го подхващам". Много зависи от начина, по който го правиш. Докато всичко е изцяло аргументи, без хапливи коментари и тъпи епитети от тода на "съдийски отбор" и тн... всичко ще е ок. Но като се намесят тези епитети и нещата загрубяват, защото другата страна се чувства засегната и трябва да отговори. И тогава става мармалада. Виж Виктор примерно. Той може да казва същото като теб (не говоря за сега, а като цяло), но знае как да се изрази, за да не засегне никого и неговото мнение да бъде прието, без никой да му се сърди и да му скача. И повярвай ми не му се скача, не защото е модератор, а защото е заслужил уважение и респект с обективизма си. Знаеш ме, че съм луда глава и тода дали човека от среща е мод или админ пет пари не давам. Провокираш ли ме да те нахраня ще го направя и после ще си понеса бана, освен ако не реша да те донахраня с някоя от другите ми регистрации. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:33

Без име написа:Еее, почти ти повярвах! Добре че първо прочетох страници сутринта и видях кой си е признал. Сега признаваш понеже щеше да е срамно да отречеш, но предишните седмици, когато отново идвах и отбелязвах грешките не те видях да признаеш. Примерно срещу Осасуна признал ли си засадата ? Срещу Реал признал ли си засадата?
Извинявам ти се, ако си го направил, но аз не съм прочел. И аз мога да пропусна нещо. :)

Срещу Осасуна я признах, но и не пропуснах да отбележа двете дузпи, които не ни бяха свирени. Срещу Реал върни се в темите за Класико и виж сам. :mrgreen:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 сеп 2012 16:37

Ее и аз съм го признал Виктор, ама според мен той по природа е спокоен... 3-4ма сме по-емоционалните и се нахвърляме здраво. Просто не мога да се сдържа :(
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:38

Така, аз ви оставям, отивам да направя последен плаж за годината. :mrgreen: Като се върна нека да не мисеналага да чета ен на брой страници... :mrgreen:

П.П. Полека с дамата, че ако прекалите с грубостите към нея... довечера ще съм безкрайно груб! :twisted: :twisted: :twisted: И няма да има бан, който да ме спре. Съветвам ви чисто колегиално, знаем се!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:38

Антонела, аз към който е трябвало съм ги адресирал. После дойде твоето включване за това как ние сме киснели тук и едва ли не сме тролели, което беше повече от неподготвено и неуместно. Точно заради това и ти отговорих и адресирах до теб. Мегън Фокс много добре го описа още откога датират тези неща.

А за прогресирането- пак непоготвено мнение :mrgreen: Ще го оставя без продължение, че ще стане наистина мазало. Както казах толкова по темата, но отново ти казвам- не говори за хора, които не познаваш и не говори без да си запозната с дадена тема.

ПС: Да, цял ден съм във форума. И следващата седмица пак ще съм цял ден. Вече обясних защо, ама то май няма кой да чете/.... След което най-вероятно ще вляза тук чак за следващото "Ел Класико". Пък ти си продължавай да говориш кой кога и защо влизал тук :mrgreen: А и в крайна сметка защо да не влизамен, това да не е затворен форум, а :mrgreen: Не си прави труда да ми отговаряш, защото аз приключвам темата и няма да ти отговоря.
До следващото Класико. Мегъне, запомни какво ми беше обещал за мача и съдиите ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 сеп 2012 16:40

megan fox написа:
Без име написа:Еее, почти ти повярвах! Добре че първо прочетох страници сутринта и видях кой си е признал. Сега признаваш понеже щеше да е срамно да отречеш, но предишните седмици, когато отново идвах и отбелязвах грешките не те видях да признаеш. Примерно срещу Осасуна признал ли си засадата ? Срещу Реал признал ли си засадата?

Срещу Осасуна я признах, но и не пропуснах да отбележа двете дузпи, които не ни бяха свирени. Срещу Реал върни се в темите за Класико и виж сам. :mrgreen:

Да, сега се сетих, че ги призна, но се сетих, че ти искам и видео за дузпите :twisted: :P
Хубавото е, че сега е още началото на сезона и мога да записвам подпиранията. Накрая на сезона, когато ще се хапем кой са го бутали повече, ще извадя тефтерите с мачовете и ще смятаме. :lol:
[center]1914[/center]

Antonella Messi
Контакти:

Мнениеот Antonella Messi » 30 сеп 2012 16:50

MORSKI написа:Антонела, аз към който е трябвало съм ги адресирал. После дойде твоето включване за това как ние сме киснели тук и едва ли не сме тролели, което беше повече от неподготвено и неуместно. Точно заради това и ти отговорих и адресирах до теб. Мегън Фокс много добре го описа още откога датират тези неща.

А за прогресирането- пак непоготвено мнение :mrgreen: Ще го оставя без продължение, че ще стане наистина мазало. Както казах толкова по темата, но отново ти казвам- не говори за хора, които не познаваш и не говори без да си запозната с дадена тема.

ПС: Да, цял ден съм във форума. И следващата седмица пак ще съм цял ден. Вече обясних защо, ама то май няма кой да чете/.... След което най-вероятно ще вляза тук чак за следващото "Ел Класико". Пък ти си продължавай да говориш кой кога и защо влизал тук :mrgreen: А и в крайна сметка защо да не влизамен, това да не е затворен форум, а :mrgreen: Не си прави труда да ми отговаряш, защото аз приключвам темата и няма да ти отговоря.
До следващото Класико. Мегъне, запомни какво ми беше обещал за мача и съдиите ;)

Морски, имаш напредък, вече започна да ми пишеш в женски род. Сигурна съм, че може още по-добре, но като за първи път толкова.
Остава да оправиш хленченето и ще си доста по-приятен за четене. И да - киснеш и тролиш, абсолютно точно си си го казал, ама не е хубаво, не е достойно, нито е мъжко.
Прав си - не те знам какъв си, обаче знам себе си казва съм и съм в позиция да определям прогресирането ти като недостатъчно.
Не ми е трудно да ти отговарям, доста повече трябва да се постараеш, за да ме затрудниш.
До другата седмица и до тогава наблегни на мъжко и достойно държание, без мрън-хлъц-мяу!

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 30 сеп 2012 17:08

Изображение
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Върни се в “Барселона”