KingKenny написа:frostbite написа:drogba_best написа:Edno kajete ,na vas kato fenove ne vi li pisna da vi butat v CL ? Zashtoto tova e pulen cirk a ne footboll.Vsqka godina eliminirate otbori vinagi sus sudiiska pomosht kude golqma kude malka ,no si e fact ,pone malko se zasramete i si mulcheta !!!
Кажи ми кой отбор заслужава да отстрани Барса и да го надиграе в 2 мача? Няма такъв, докато ние вече 2 години го правим постоянно
Челси на Хидинг ! Факт. Искам само да ми кажеш Обейро или както беше съдията колко дузпи не даде на Челси ? само това ми кажи и пак си помисли дали не ви надиграха ?
Интер не ви ли отстраниха с брилянтна тактическа игра ? Кой беше треньор там, а да Моу. Бетон отзад и това е Барселона гледаше отблизко как таймерът си върви заедно с техните шансове за финал. Когато не можете да пробиете защитата, което е в 90% от случаите, в които играете срещу отбор като Милан,Интер, Челси на Хидинк, и идва съдията, който си свършва работата и ви закарват на финала. Ето това е Барселона, можете да се гордеете с времената на Кройф,Стоичков,Куман,Гуардиола. Меси,Шави,Иниеста нямат успехите и нямат имената на тези ЛЕГЕНДИ на Барселона, само защото не печелят тези мачове с игра, както го правеха гореизборените играчи, а с чужда помощ.
Признавам имаше 4 дузпи за Челси. По-горе питах има ли отбор, който да ни надиграе по атака, по всчики показатели, че са по-добри. Нито Интер, нито Челси, нито Милан ни надиграха. Само ми кажи ако бяха свирили дузпата на Анри и ако не бяха изгонили Абидал (неправилно) и да не забравя с колко човека трябваше да остане Челси, дали щеше да има положения за дузпи? И една поправка, 2010 с Интер СЪДЯТАС НИ ОЩЕТИ и затова не бяхме на финал. Ако съдята ни подпираше 2010, дали щеше да свири ръката на Анри (мисля, че беше), където му беше прилепена....