Челси - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Челси - Барселона

Мнениеот Gateca » 07 май 2009 01:32

Този мач доказа , че футбола е несправедлива игра и не винаги по добрия печели.
Мача на Барса с Реал евала смачкаха ги , но днес с един удар във вратата и класиране
Това не е "красивия футбол" от мача с Реал защото Челси не е в моментното състояние нито на Байерн , нито на Лион , нито на Реал , а доста над тяхното. Истината е , че Барса не игра с истински отбор до момента.
А за истински футбол , който е гледал мачове на Аякс и Холандия от 70 те знае знае за какво става въпрос.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 май 2009 01:32

И онзи Маркес го нямаше днеска което прави двама централни защитници :D

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 07 май 2009 01:35

samobotev написа:И онзи Маркес го нямаше днеска което прави двама централни защитници :D

Онзи Маркез е контузен до края на сезона. ;)
GGMU

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 май 2009 01:38

Gateca написа:Този мач доказа , че футбола е несправедлива игра и не винаги по добрия печели.
Мача на Барса с Реал евала смачкаха ги , но днес с един удар във вратата и класиране
Това не е "красивия футбол" от мача с Реал защото Челси не е в моментното състояние нито на Байерн , нито на Лион , нито на Реал , а доста над тяхното. Истината е , че Барса не игра с истински отбор до момента.
А за истински футбол , който е гледал мачове на Аякс и Холандия от 70 те знае знае за какво става въпрос.

Не знам дали ми четеш въобще мненията ! Това беше по-различен мач, от Рела - Барса, защото Реал реши да се надиграва с Барса и сгреши ! В двата мача, тактиката на Челси беше да не се надиграва ! За някои може би грозен футбол, но да не забравяме, че целта определя средствата ! Но за мен, "Челси" сами се победиха, не си вкараха положенията! А за Аякс през 70-те, гледал съм ги, но футбола придоби невероятно развитие, нищо не е както преди 10 години, а ти даваш спомени от преди почти 30 !!!! Тогава ЦСКА ги детронира като европейски шампион, после и Левски ги би, това според тебе, може ли да се случи сега ?!..... :D

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 07 май 2009 01:41

Може да хиксират поне, според мен, защото Аякс са в нечувана криза тия години, иначе естествено че ги харесвам и аз.
GGMU

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 07 май 2009 01:41

kartago
Моля те отговори ми честно ако МанЮн тръгне да се надиграва с Барса какво мислиш ,че ще стане?
Интересно ми е да чуя твоето мнение.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 07 май 2009 01:42

Gateca написа:kartago
Моля те отговори ми честно ако МанЮн тръгне да се надиграва с Барса какво мислиш ,че ще стане?

Искам аз да ти отговоря....да се надиграваш не значи да си безумец в защита както Реал мача. Барса не се надиграват а размазват некачествени защити и го правят добре, а срещу добри защите като челси например нямат шанс (трябва да им дадем кредит за това на челси), но пък челси много малко атакуваха слабата в защитен план барселона, стреснаха се и загубиха.
Последна промяна от Lord of memories на 07 май 2009 01:46, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 07 май 2009 01:46

Lord of memories написа:

Искам аз да ти отговоря....да се надиграваш не значи да си безумец в защита както Реал мача.

Абе не знам МанЮн показаха през сезона , че когато отбора им е подложен на натиск защитата им доста греши.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 07 май 2009 01:49

Юнайтед играха 65 мача и минаха през един много тежък период по средата на тях около 5 седмици и ти си гледал точно тях, естествено, обаче точно тия мачове излязахме с невероятна форма, колко положения имаха Арсенал за двата мача....??? От 3-4 петдесет процентови не видях повече и несъществуваща дузпа (докосва топката първо а съдията е заел ужасна позиция и си мисли че нарочно го подсича)
Последна промяна от Lord of memories на 07 май 2009 01:50, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 май 2009 01:49

Лично моето мнение е, че ще загубят, а може и лошо да загубят !.... При надиграване с "Барса" се отварят страшно много пространства, а те с добрите си подавания ( мноооого по - еволюирало разиграване от тоталния Аякс ) и със силните си инидивидуалности могат да разсмеят всеки отбор ! Знам че, колегата фен на Юнайтед може и да не се съгласи, но нека да погледне мачовете с Ливърпул и Фулъм, и тогава да каже, дали защитата е най-силната страна на Юнайтед ?!.... Но ! От друга страна, имаше и мачове като Атлетико Мадрид - Барса, където и защитата показа, че не е на най - високо ниво !... Мисля, че и в двата мача, Хидинк не сбърка тактиката, по друг начин, "Челси" нямаше никакви шансове срещу "Барса" , а сега поне бяха на крачка !

Върни се в “Барселона”