Без име написа:Да, не разбирам от Физика, не съм играл футбол... Днеска съм прочетена книга за теб,а ?![]()
Булдозера, въобще не блъска Иниеста, както сам можеш да видиш от собственото си видео Пепе се хвърля и той като риба, само и само да покаже, че не е направил нищо нередно! Да приемем все пак, че може да падне хилавичкият Иниеста, ама защо се гмурка все едно ще се състезава с Майкъл Фелпс ? Какво е това блъскане, при което крака му си остава на място, че даже и леко се вдига нагоре?
[rimg]http://prikachi.com/images/263/5352263x.png[/rimg]
Колкото до това, което премълчавам - аз казах, че на твоята снимка се вижда, че Иниеста е вече тръгнал да пада, когато Пепе му връхлита!
За дузпата на Йозил - Йозил прави финт, а Маскерано се опитва нескопосано да му избие топката. Има ли допир- има, попречва ли се на Йозил да продължи пътя си фронтално срещу вратата - да, т.е. - ЧИСТА ДУЗПА!
Олеле, наистина си трагичен случай! Не, Пепе, не връхлита Иниеста, той Андрес както бяга напред и се спъна във въздуха, а в тялото му се врязя въздушната струя на някой прелитащ над Камп Ноу самолет. Добре, това го уточнихме, дай насетне.
Защо крака се вдигал нагоре? Ами когато багяш напред ти си леко приведен напред, т.е. тежестта на тялото ти е изнесена напред и когато те препънат има едно нещо наречено "инерция" дано да знаеш какво е това! Тялото ти само полита напред, краката изостават назад и се вдигат във въздуха. Не разбирам защо се правиш на ударен?! Колко клипа да постна (без значение на кой отбор и дали става въпрос за дузпа или не), да видиш какво се случва, когато те препъват и какво се случва с краката?
Относно Йозил! Маск му е зад гърба и не прави нищо, той само СЕДИ и чака да го пресрещне. Йозил знае г/д къде е намира Маск, но поне доколкото ми е известно на мен германеца няма очи на гърба си. И докато се опитва да направи импровизирана "Рулетка на Зидан" той се обръща с гръб към Маск, вече няма как да знае къде точно се намира аржентинеца (дали е направил крачка напред/назад/настрани..., това Йозил няма как да го знае) и когато немеца си завършва опита за финт се забива в тялото на Маскерано! Месут се натриса в Хавиер, а не Маск да се натриса на Йозил! Те това е много важна разлика и точно заради това нещо в тази ситуация няма дузпа!
Аре, аз излизам, че е време за бира. Като се прибера по някое време ще видя какво сте натворили по въпроса!