Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Мнениеот megan fox » 08 окт 2012 18:24

Без име написа:Да, не разбирам от Физика, не съм играл футбол... Днеска съм прочетена книга за теб,а ? :mrgreen:
Булдозера, въобще не блъска Иниеста, както сам можеш да видиш от собственото си видео Пепе се хвърля и той като риба, само и само да покаже, че не е направил нищо нередно! Да приемем все пак, че може да падне хилавичкият Иниеста, ама защо се гмурка все едно ще се състезава с Майкъл Фелпс ? Какво е това блъскане, при което крака му си остава на място, че даже и леко се вдига нагоре?
[rimg]http://prikachi.com/images/263/5352263x.png[/rimg]
Колкото до това, което премълчавам - аз казах, че на твоята снимка се вижда, че Иниеста е вече тръгнал да пада, когато Пепе му връхлита!
За дузпата на Йозил - Йозил прави финт, а Маскерано се опитва нескопосано да му избие топката. Има ли допир :mrgreen: - има, попречва ли се на Йозил да продължи пътя си фронтално срещу вратата - да, т.е. - ЧИСТА ДУЗПА!

Олеле, наистина си трагичен случай! Не, Пепе, не връхлита Иниеста, той Андрес както бяга напред и се спъна във въздуха, а в тялото му се врязя въздушната струя на някой прелитащ над Камп Ноу самолет. Добре, това го уточнихме, дай насетне.
Защо крака се вдигал нагоре? Ами когато багяш напред ти си леко приведен напред, т.е. тежестта на тялото ти е изнесена напред и когато те препънат има едно нещо наречено "инерция" дано да знаеш какво е това! Тялото ти само полита напред, краката изостават назад и се вдигат във въздуха. Не разбирам защо се правиш на ударен?! Колко клипа да постна (без значение на кой отбор и дали става въпрос за дузпа или не), да видиш какво се случва, когато те препъват и какво се случва с краката?

Относно Йозил! Маск му е зад гърба и не прави нищо, той само СЕДИ и чака да го пресрещне. Йозил знае г/д къде е намира Маск, но поне доколкото ми е известно на мен германеца няма очи на гърба си. И докато се опитва да направи импровизирана "Рулетка на Зидан" той се обръща с гръб към Маск, вече няма как да знае къде точно се намира аржентинеца (дали е направил крачка напред/назад/настрани..., това Йозил няма как да го знае) и когато немеца си завършва опита за финт се забива в тялото на Маскерано! Месут се натриса в Хавиер, а не Маск да се натриса на Йозил! Те това е много важна разлика и точно заради това нещо в тази ситуация няма дузпа!

Аре, аз излизам, че е време за бира. Като се прибера по някое време ще видя какво сте натворили по въпроса! ;) Лека вечер на всички.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 08 окт 2012 18:43

megan fox написа:
Без име написа:Да, играл съм футбол и много добре знам как можеш да си провлачиш крака, за да има допир със съперника.

Супер. Тогава кажи ни какво става с краката ти, след като си бил препънат, докато спринтираш! И моля те, недей да пишеш свободни съчинения, защото всички сме играли футбол, не само ти!

Еее, обичам да съчинявам, не ми отнемай тази малка радост в живота! :)
Да, падам, когато съм бил препъван, но знам и какво е да симулираш, че си бил препънат. ;)
Защо според теб Иниеста не претендираше толкова неистово за дузпа, като някой негови съотборници? Щото пича има морал и знае, че се е подвел в името на победата. ;)

megan fox написа:Олеле, наистина си трагичен случай! Не, Пепе, не връхлита Иниеста, той Андрес както бяга напред и се спъна във въздуха, а в тялото му се врязя въздушната струя на някой прелитащ над Камп Ноу самолет. Добре, това го уточнихме, дай насетне.
Защо крака се вдигал нагоре? Ами когато багяш напред ти си леко приведен напред, т.е. тежестта на тялото ти е изнесена напред и когато те препънат има едно нещо наречено "инерция" дано да знаеш какво е това! Тялото ти само полита напред, краката изостават назад и се вдигат във въздуха. Не разбирам защо се правиш на ударен?! Колко клипа да постна (без значение на кой отбор и дали става въпрос за дузпа или не), да видиш какво се случва, когато те препъват и какво се случва с краката?

Относно Йозил! Маск му е зад гърба и не прави нищо, той само СЕДИ и чака да го пресрещне. Йозил знае г/д къде е намира Маск, но поне доколкото ми е известно на мен германеца няма очи на гърба си. И докато се опитва да направи импровизирана "Рулетка на Зидан" той се обръща с гръб към Маск, вече няма как да знае къде точно се намира аржентинеца (дали е направил крачка напред/назад/настрани..., това Йозил няма как да го знае) и когато немеца си завършва опита за финт се забива в тялото на Маскерано! Месут се натриса в Хавиер, а не Маск да се натриса на Йозил! Те това е много важна разлика и точно заради това нещо в тази ситуация няма дузпа!

Аре, аз излизам, че е време за бира. Като се прибера по някое време ще видя какво сте натворили по въпроса! ;) Лека вечер на всички.

Да, съгласен съм, че съм трагичен случай. Щом съм тръгнал да споря с теб, значи наистина нещо ми хлопа в главата...
Иначе виждаш ли как става като започнеш да гледаш малко по-неутрално! Веднага съзря начин, в който се доказва моето твърдение! :)
Пепе връхлита перпендикулярно на Иниеста и при допира между двамата, уж, Иниеста какъвто е слабичък, трябва да изхвърчи настрани, но не, той полита бавно, но славно напред. :) Може наистина да не разбирам грам от Физика, но доколкото знам, когато удариш даден движещ се предмет, той полита по посока на удара, а не продължава пътя си напред или не по права линия. Затова исках видео и от друга камера, при която да се види, колко е силен удара на Пепе, но такава камера няма - колко подходящо!
За случая с Йозил и ти имаш право, но не можеш да отречеш, че има допир между двамата, който нарушава баланса на Йозил. За мен ситуацията е 60% дузпа и малко попрекалих, когато казах, че е чиста, за което се извинявам.
Грешките на съдията според мен са минимални и си мислех, че поне този път няма за какво да се хващаме с него, но бях забравил кого имам срещу себе си. :mrgreen:
Айде лисицо със здраве, не смятам да влизам повече в темата, защото едно квартално мачле ме чака. А дано ме препънат, за да видя какво му е било на Иниеста. :)

[offtopic]Смятам да използвам този синкав цвят, когато споря с теб, че нещо ми е тъпо да ми се блещят тези маслено зелени букви, пред моите голи-голенички. :mrgreen: :geek:[/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 08 окт 2012 19:30

Леле тука все едно дебат за президент се води :) Мача свърши отдавна, какво значение има да е имало дузпи или не. Не са свирени и толкоз. Мнения има много, но те вече нищо не значат. Такъв е критерия на съдията, ако беше свирил дузпа на Йозил, щеше да свири и на Иниеста. Много ше се кефя ако поне след едно класико никой фен на Реал или Барса не споменава съдията, а се коментира само играта.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 окт 2012 19:48

megan fox написа:
От друга страна седи въпроса за шампиона на Испания! Да, Реал са шампионите, но те станаха таквиа благодарение на всичките рефери, които ги подпираха толкова яко миналият сезон, че не бе истина! То не бяха дузпи, не бяха отменени голове на съперниците на Реал (говоря за редовни голове като този на Майорка), то не бяха измислени червени картони за съперниците и спестени такива за играчите на балета! Айде стига моля те! Ти ако страдаш от избирателна памет, другите тук не страдаме от такава! Наскоро вадих статистиката колко червени картони са били вдигнати срещу съперниците на всеки отбор..., ха познай кой беше на първо място! ;)

Мегън, 100 точки не се печелят и 121 гола не се вкарват благодарение на съдиите. Също така,имаше директен мач на Ноу Камп през пролетта за титлата, бихме ви честно и заслужено - какви съдии, какви пет лева.Миналата година, Реал Мадрид беше по-постоянния отбор и заслужено стана шампион. Тази година дотук, Барселона е по-добрия отбор и заслужено е лидер. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 окт 2012 19:58

hajitsu написа:Ей, тия дузпи, бе... :) Къде ги търсите, къде ги намирате? За целия мач аз видях само едно положение, което беше "критично" и беше 50 на 50 дузпа - падането на Йозил в началните секунди на второто полувреме. А за Иниеста да не говорим - там Пепе игра от чисто по-чисто.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 окт 2012 20:01

Ако почнем да говорим за съмнителни шампиони както умело се опитват да правят това от Барселона, то и от Реал Мадрид може да претендират за подобни неща ако погледнем назад.

Научете се да губите бе хора стига сте търсели оправдание, а и няма да е лошо да започвате да се учите на това, защото скоро ви чакат именно такива периоди през каквито мина наскоро Реал Мадрид.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 08 окт 2012 21:31

Мача не бе толкова интересен, но с оглед на показаното хикса е справедлив. Мисля че Реал изпуснаха доста добър шанс за нещо повече след като поведоха и имаха психологическото предимство, а Барселона нямаше нито 1 защитник от титулярите си преди 1 година.

Много силен мач на Бускетс както и на Алба. Адриано мисля че се справи добре, а Монтоя е време да закотви Алвеш на пейката.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 окт 2012 22:29

Време е отбор различен от Бареселона и Реал да е шампион
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 окт 2012 22:34

Този сезон , от мачовете които гледах на Барселона ми прави впечатление, че Алвеш е в доста слаба форма. В същото време, най-критикувания футболист от феновете на Барселона - Адриано, според мен си играе на едно много добро ниво 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 08 окт 2012 22:58

Megane, в началото беше интересно, сега е скучно и безмислено, според мен само се излагаш, явно ти си единствения от "сериозните" фенове на Барселона във форума, който е видял дузпата :))) БРАВО, МОЙ ЧОВЕК! Имаш орлов поглед! :)

Върни се в “Барселона”