Челси - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Челси - Барселона

Мнениеот kartago » 07 май 2009 00:38

0007 написа:
kartago написа:0007 ,
тогава на Пике имаше дузпа, защото ако не се лъжа Анелка го финтираше, но за положението на Ето О, не съм съгласен !

Да-и аз имах това впредвид.Имаше ли дуспа ,мачът свършваше.Но явно един човек не видя дуспата или се направи,че не я вижда...Обаче вече е все тая.И да мислим,и да умуваме,мачът свърши(несправедливо за мен).
П.С.Догодина на финала Челси очаквам да паднат с автогол в последната минута с този късмет...
П.С.2
Това ако е атакуващият феноменален отбор,който има 100 гола в първенството,здраве му кажи.

По-скоро не я видя ( мое мнение ) , Пике беше с лице към вратата, и с гръб към съдията, на нас с повторенията ни е лесно, не че я прави по-малко дузпа, но ми се струва, че не е било нарочно !..... Бързо забравихте мача миналата седмица май, Реал - Барса !!!!...... Един отбор играе, колкото му позволява другия, но днес Челси сами се биха, след случайния гол в началото на мача, можеха да решат мача, ама не им стигнаха "топките" ми се струва !!!!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 07 май 2009 00:39

Сега си под емоция пич, дузпа е когато футболиста ИГРАЕ с топката с ръка !!! А не когато е с гръб към шутиращия ! Или, се дава, ако топката отива във вратата ! Утре си пусни повторението, топката отиваше точно на майната си !......[/quote]

Ти го казваш . Еми тогава когато Анелка излизаше сам срещу Валдес или това го пропусна - дузпа и задължителен червен картон за Пике.
Аболютна 1000 % дузпа при първото падане на Дрогба Утре си пусни повторението, топката не отиваше на майната си
И да не забравяме едно доста грубо събаряне на Анелка и пак нищо , а имаше още две тази в 93 мин. си е имаше и една спорна.
Челси не беше порязан Беше заклан и защо Барса като играят "красиво" видяхме ги днес това им беше най-красивия мач и видяхме защо Меси трябва да вземе златната топка и даи те да са шампиони.
2006 няма да забравя как за сметка на Милан отидоха на финал след като бе отменен чист гол на Шевченко и Милан бе закопан дано помниш този мач . Пълни нещастници са Барса
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 май 2009 00:39

Не свирена дузпа за Челси и измислен червен картон за Барса мисля,че всичко е точно.И не обвинявайте съдията,а симулантите от Челси които вместо да си вкарат положенията падаха като балерини от лебедово езеро :D .Онзи идиот Анелка излизаше сам срещу вратаря и тръгна да симулира вместо да си вкара гола и какво изкара червен картон на играч на Барса вместо да реши мача.Другия симулант Дрогба същата работа,абе вкарайте си положенията какво ми симулирате.
Последна промяна от samobotev на 07 май 2009 00:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 май 2009 00:40

L_Messi написа:
тогава на Пике имаше дузпа, защото ако не се лъжа Анелка го финтираше, но за положението на Ето О, не съм съгласен !

Според мен единственото положение, при което имаше дузпа беше именно при играта с ръка на Пике, но съдията явно искаше да покаже, че за неумишлена игра с ръка няма да дава дузпи. Бих се обзаложил, че и при идентично положение в наказателното поле на Челси пак нямаше да даде дузпа. Друга версия, която съм склонен да приема е, че просто е решил да компенсира Барса заради червения картон на Абидал. Което е лошо, но се случва. Така или иначе Челси можеха да си решат мача и без тези дузпи.

По-скоро, въобще не я видя, Пике беше с гръб към него.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 май 2009 00:43

kartago написа:По-скоро не я видя ( мое мнение ) , Пике беше с лице към вратата, и с гръб към съдията, на нас с повторенията ни е лесно, не че я прави по-малко дузпа, но ми се струва, че не е било нарочно !..... Бързо забравихте мача миналата седмица май, Реал - Барса !!!!...... Един отбор играе, колкото му позволява другия, но днес Челси сами се биха, след случайния гол в началото на мача, можеха да решат мача, ама не им стигнаха "топките" ми се струва !!!!

Поправка-На Дрогба не му стигнаха топките да вкара.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 май 2009 00:44

Gateca написа:Сега си под емоция пич, дузпа е когато футболиста ИГРАЕ с топката с ръка !!! А не когато е с гръб към шутиращия ! Или, се дава, ако топката отива във вратата ! Утре си пусни повторението, топката отиваше точно на майната си !......

Ти го казваш . Еми тогава когато Анелка излизаше сам срещу Валдес или това го пропусна - дузпа и задължителен червен картон за Пике.
Аболютна 1000 % дузпа при първото падане на Дрогба Утре си пусни повторението, топката не отиваше на майната си
И да не забравяме едно доста грубо събаряне на Анелка и пак нищо , а имаше още две тази в 93 мин. си е имаше и една спорна.
Челси не беше порязан Беше заклан и защо Барса като играят "красиво" видяхме ги днес това им беше най-красивия мач и видяхме защо Меси трябва да вземе златната топка и даи те да са шампиони.
2006 няма да забравя как за сметка на Милан отидоха на финал след като бе отменен чист гол на Шевченко и Милан бе закопан дано помниш този мач . Пълни нещастници са Барса[/quote]

Виж пич ! Въобще не ми пукаше кой щеше да победи този мач ! Разбирам те, че си фен на Челси, ако бяха обратните положения, под каквато емоция си сигурно с плюнка на уста щеше да отстояваш, че е нямало никакво събаряне на Анелка ! Никакъв картон, никакви дузпи срещу Дрогба ! Под емоция си, а аз казвам това което видях, и за коректив ми са други такива мачове и полуфинали ! Повярвай ми, мноооого по груби и неадекватни грешки са правени на европейските терени ! И не мога да разбера защо плюеш "Барса " , след като по твое мнение съдията е повлиял на мача ?! Те да вземат да се откажат ли, какво ?!.....
Последна промяна от kartago на 07 май 2009 00:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 07 май 2009 00:44

kartago написа:
L_Messi написа:

Според мен единственото положение, при което имаше дузпа беше именно при играта с ръка на Пике, но съдията явно искаше да покаже, че за неумишлена игра с ръка няма да дава дузпи. Бих се обзаложил, че и при идентично положение в наказателното поле на Челси пак нямаше да даде дузпа. Друга версия, която съм склонен да приема е, че просто е решил да компенсира Барса заради червения картон на Абидал. Което е лошо, но се случва. Така или иначе Челси можеха да си решат мача и без тези дузпи.

По-скоро, въобще не я видя, Пике беше с гръб към него.

А двамата странични за какво са там да си чешат ташаците ли ???
Не Барса не игра с 10 души накрая а със 13 .
Явно си фен и си сляп за истината и ако наистина мислиш , че днес по силния отбор продължи жалко за теб.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 май 2009 00:45

2006 няма да забравя как за сметка на Милан отидоха на финал след като бе отменен чист гол на Шевченко и Милан бе закопан дано помниш този мач . Пълни нещастници са Барса

Ами то и Милан няколко години по рано отидоха на полифинал за сметка на Аякс след несвирен груб фал в нападение и гол на Идзаги в 90 минута 5 секунди по късно ама това не го споменаваш :D :roll:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 май 2009 00:48

Gateca ,
отговорих ти, не бях за никой ! Ама според тебе, сигурно главния съдия спъна Дрогба когато излезе сам срещу Валдес ?!..... Разбирам те, че ти е неприятно, но "Челси" сами се биха, сами са си виновни, аз по-слаба "Барса" от доста време не съм виждал ! Тука чета, че Хидинк направил грешка ! Е, всеки си има мнение ! Според, мен това беше печелившата тактика срещу "Барселона" . Тръгнеш ли да се надиграваш с този отбор свършваш като "Реал"..... Някои се надяват на красив финал ! Дано ! Аз лично мисля, че САФ не е глупав, и ще направи като Хидинк и ще гледаме едно надлъгване.....

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 май 2009 00:49

Gateca написа:А двамата странични за какво са там да си чешат ташаците ли ???
Не Барса не игра с 10 души накрая а със 13 .
Явно си фен и си сляп за истината и ако наистина мислиш , че днес по силния отбор продължи жалко за теб.

Я си помисли, ако последния удар на Иниеста не беше във вратата, дали така щеше да мислиш. Разбирам те ,че боли като те отстранят в продълженито на мача, но и това го има във футбола.

Върни се в “Барселона”