Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Мнениеот UNBEATABLE » 08 окт 2012 07:18

Ах, как едни и същи виждат дузпите бе... хаха

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 окт 2012 08:02

[wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527680_489213807785507_2099852932_n.jpg[/wrapimg]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 08 окт 2012 09:27

Аз лично не съм доволен от мача снощи. За първи път от 5 години насам имах чувството, че играем не за да спечелим, а да не загубим. Въпреки, че имахме своите шансове за победа съм притеснен от нагласата на отбора. Философията нещо се е променила. Струва ми се, че ако така продължаваме нищо хубаво не ни чака. Дано не съм прав.
Относно мача, справедливо реми, което запавза шансовете и на двата отбора. Буси направи голям мач. Имаше много важни отигравания. Алвеш беше бледа сянка на себе си, а Алба според мен даде заявка за титуляр от ляво. Валдес!?! Както винаги с един подарък. Не знам дали не трябва от Мадрид да му превеждат част от заплатата. :) :) :) :) За Адриано какво да кажа ... той игра ли в този мач? Яд мее, че Вия не взеле поне за 15-на минути, но явно не знаем всичко. Останалото е ясно. Шави, Иниеста и Меси - страхотни. Сега ни чака много труден мач на Риасор (знаете защо). Приятен ден.
Последна промяна от tibidabo на 08 окт 2012 11:35, променено общо 1 път.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 окт 2012 10:43

Лично според мен в началото на второто полувреме имаше дузпа срещу Иниеста, но не съм изненадан, че не я свириха, все пак още преди няколко дни казах, че рефера ще ни резне и така и се случи!

каква дузпа бе човек,на самият ИНИЕСТА му стана неудобно от това гмуркане ...ПЕПЕ не го закачи нито с крак,нито го блъсна ,нищо ...Също нямаше дузпа и в положението с Йозил,дали сам загуби равновесие или падна за дузпа е без значение ...нарушение нямаше
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 окт 2012 11:10

Ей, тия дузпи, бе... :) Къде ги търсите, къде ги намирате? За целия мач аз видях само едно положение, което беше "критично" и беше 50 на 50 дузпа - падането на Йозил в началните секунди на второто полувреме. А за Иниеста да не говорим - там Пепе игра от чисто по-чисто.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 08 окт 2012 11:34

hajitsu написа:Ей, тия дузпи, бе... :) Къде ги търсите, къде ги намирате? За целия мач аз видях само едно положение, което беше "критично" и беше 50 на 50 дузпа - падането на Йозил в началните секунди на второто полувреме. А за Иниеста да не говорим - там Пепе игра от чисто по-чисто.

На всички ни е ясно, че дузпи нямаше. Основание за дърлене....бол. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 окт 2012 13:05

tibidabo написа:Аз лично не съм доволен от мача снощи. За първи път от 5 години насам имах чувството, че играем не за да спечелим, а да не загубим. Въпреки, че имахме своите шансове за победа съм притеснен от нагласата на отбора. Философията нещо се е променила. Струва ми се, че ако така продължаваме нищо хубаво не ни чака. Дано не съм прав.
Относно мача, справедливо реми, което запавза шансовете и на двата отбора. Буси направи голям мач. Имаше много важни отигравания. Алвеш беше бледа сянка на себе си, а Алба според мен даде заявка за титуляр от ляво. Валдес!?! Както винаги с един подарък. Не знам дали не трябва от Мадрид да му превеждат част от заплатата. :) :) :) :) За Адриано какво да кажа ... той игра ли в този мач? Яд мее, че Вия не взеле поне за 15-на минути, но явно не знаем всичко. Останалото е ясно. Шави, Иниеста и Меси - страхотни. Сега ни чака много труден мач на Риасор (знаете защо). Приятен ден.

И все пак съгласи се, че със защитна формация в състав Монтоя, Маск, Адриано и Алба е доста рисковано да се хвърляме за победа на всяка цена, особено при тези обстоятелства (+8 точки). И въпреки това в края на мача все пак успяхме да създадем няколко добри положения, като в същото време не позволихме на съперника да ни застраши сериозно нито веднъж.
И за финал само да вметна (сигурно вече сте коментирали, но все пак :) ), че балерините трябва да благодарят на съдията задето не изгони Алонсо при втория гол на Меси. защото нарушението му си беше за чист жълт картон, който щеше да му е втори.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 окт 2012 13:15

Madridist написа:След подобен мач, не знам кой нормален човек може да пише обиди, злобни коментари и т.н. Прекрасен мач, приносът за който е и на двата отбора. Мисля, че равенството е напълно заслужено. Също така, за мен това си беше едно от най-миролюбивите Класики , които съм гледал. Почти нямаше някакви опасни и груби фалове. Относно Алонсо, съдията в две ситуации - при втория гол на Меси и накрая в 88 минута му спести втория жълт картон, но нека отбележим, че първия му картон в мача си беше пресилен. Мисля, че реферът се справи добре с ръководенето на срещата и съм сигурен, че никой от играчи и треньори ще има претенции за нещо. Също така, мисля, че и двата отбора ще са доволни . Барселона - запазиха разликата и продължават да са с много по-големи шансове за титлата. Реал Мадрид - за пореден път играха ФУТБОЛ на Ноу Камп, бориха се, атакуваха и играха за победа. Няма друг отбор, който да гостува на този стадион и да показва подобна игра. Поздравления за Меси - доказа, за пореден път, че е гениален играч , както и за Роналдо - не толкова за двата гола (първия играч в историята на Реал Мадрид , който вкарва в шесто поредно Класико), а заради това, че въпреки болките в рамото остана на терена докрай. Хубава вечер от мен и успешна седмица на всички. :)

Охоо, ако вместо на Алонсо, съдията беше спестил изгонване на някой от Барса, щеше да ти се отвори доста работа :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 окт 2012 16:41

shotgun blues написа:
Лично според мен в началото на второто полувреме имаше дузпа срещу Иниеста, но не съм изненадан, че не я свириха, все пак още преди няколко дни казах, че рефера ще ни резне и така и се случи!

каква дузпа бе човек,на самият ИНИЕСТА му стана неудобно от това гмуркане ...ПЕПЕ не го закачи нито с крак,нито го блъсна ,нищо ...Също нямаше дузпа и в положението с Йозил,дали сам загуби равновесие или падна за дузпа е без значение ...нарушение нямаше

Гмуркане... на баба ти хвърчилото! Педро беше гмуркача на мача (нищо ново под Слънцето) и както казах трябваше да получи червен картон за симулациите си.

Tова ли не е дузпа:

Image - цък за голям размер

[center][/center]

Нееееееееееее, Пепе не спъва Иниеста с левият крак, да не си помислиш... Той просто както си бяга след топката и се спъва във въздуха... Вярно е, че в Барса има симуланти, но дон Андрес не е от тях!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 окт 2012 16:50

L_Messi написа:
tibidabo написа:Аз лично не съм доволен от мача снощи. За първи път от 5 години насам имах чувството, че играем не за да спечелим, а да не загубим. Въпреки, че имахме своите шансове за победа съм притеснен от нагласата на отбора. Философията нещо се е променила. Струва ми се, че ако така продължаваме нищо хубаво не ни чака. Дано не съм прав.

И все пак съгласи се, че със защитна формация в състав Монтоя, Маск, Адриано и Алба е доста рисковано да се хвърляме за победа на всяка цена, особено при тези обстоятелства (+8 точки). И въпреки това в края на мача все пак успяхме да създадем няколко добри положения, като в същото време не позволихме на съперника да ни застраши сериозно нито веднъж.
И за финал само да вметна (сигурно вече сте коментирали, но все пак :) ), че балерините трябва да благодарят на съдията задето не изгони Алонсо при втория гол на Меси. защото нарушението му си беше за чист жълт картон, който щеше да му е втори.

Зарежи я тая ситуация! Това не беше единственият случай, когато Алонсо трябваше да види червеният картон, ами влизането му в краката на Алба? Ок, първият път го пожалиха, ама поне вторият път трябваше да му покажат червеният картон!
Но рефера почна още от самото начало на мача да свири неадекватно! В първите 5 минути на мача 2 пъти имаше тъч за Реал, той и двата пъти свири фаул за тях! Малко по-късно на Ди Мария Педро му отнема топката, като го настига и просто я поема пред крака му - пак фаул... още от самото начало на мача рефера си свиреше в едната посока... Не дадената дузпа срещу Андрес и спестеният червен картон на Алонсо (на няколко пъти) просто беше върха на подпирането, но то още в средата на седмицата бях казал, че рефера ще ни заколи в този мач! Нещо да кажеш по въпроса, Морски?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”