Байер Леверкузен - Барселона 14.02.12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

would
Контакти:

Re: Байер Леверкузен - Барселона 14.02.12

Мнениеот would » 12 фев 2012 20:36

Очаквам победа за Барса с 2-0

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 12 фев 2012 20:48

Моята прогноза е 1-1 , но дано да бием 8-)
Изображение

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 12 фев 2012 20:53

Пеп каза, че вниманието на клуба е насочено към ШЛ. Леверкузен нямат сили да спрат Барса,но и ние не трябва да ги подценяваме и оставяме всичко на Камп Ноу. Ако погледнем, в ШЛ нямаме никакви проблеми с гостуванията (от 3 мача 3 победи и голова разлика 12:2 повече от убедително. Очаквам зрелищно завръщане на Меси и Барселона !
Прогноза: 1 - 4 (2 гола на Меси, 1 на Иниеста и Капитан Пуйол)

[center]VISCA EL BARCA ![/center]
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 фев 2012 20:54

megan fox написа:Барса няма да загуби мача, но и няма да си дава много зор да го печели, предвид, че реванша е на Камп Ноу. След почивката, която получи Шави и завръщането в игра на Иниеста дано отбора да покаже поне малко от познатата ни игра, за да покаже на критиците си, че това в Примера е плод на липса на желание на игра, а не на липса на възможности.

Прогнозата ми е за 1:1 или 1:2

Гледам че си изгржадаш някаква теза която не знам защо те устройва, но упорито я налагаш.След като Барселона не си взима мачовете в премиера,какво значение има дали е заради възможности или заради желания ( нежелание).Ясно е че титулярния отбор има големи възможности.

Според мен няма как да ми кажеш че със състав от типа Тело,Куенка,Роберто,Алкантара и с един много изморен Меси,може да се сравнява като възможности с Шави,Иниеста,Вия,и Меси в най-добрата си форма.Това е за вчера.За предишните мачове в които загубихте точки също не играха всички титуляри а и те въпреки че са супер футболисти не са машини-възможно е да имат по лош ден и да не могат винаги да мачкат.
Аз лично,адмирирам налагането на юноши в първия отбор ,но това няма как да стане без грам катаклизъм и няма как да не се отрази на играта на отбора.
Според мен непостоянството в първенството се дължи най-вече на късата резервна скамейка на отбора от равностойни футболисти ( все пак много рядко може да се намерят равностойни футболисти на титулярите на Барселона) и умората ( и физическа и психическа ) натрупана в титулярите от последните години.
Значи критикуват Реал ( много често с право) за това че се дават сума пари за футболисти ( което създава дълга равностойна резервна скамейка),хвалят Барселона че налагат юноши на отбора ( което пък неминуемо води до спад в играта ,и изявите на отбора са непостоянни) ,пък вие искате и да не се плати цена за това.Ето това ще е цената.Знам че после е по-сладко,но засега ще си ги налагате и трябва да имате търпение,а не да се изисква така сякаш тия юноши са на по 25 години.

Така че, липсата на по-малки възможности е налице,но не като потенциал,а като възможността да бъдеш постоянен.Това като цяло е най-големия проблем на младите футболисти.Иначе с титулярите Барселона ще си мачкат,само че те не са роботи.Сто пъти писах миналата година че трябва да сте благодарни че нямахте дълги контузии на основните футболисти.То онова беше ненормално.Сега нещата са по-нормални.Това последното го пиша съвсем сериозно и без да се заяждам.

За мача с Леверкузен мисля че ако Барселона си играе с титулярите и те са физически ОК,няма да имате проблеми и да си биете.В съзнанието ми изниква онова второ полувреме от мача Леверкузен-Валенсия ,като Валенсия водеха 0-1 на полувреме и ония излязоха и като някакви роботи чисто физически смазаха Валенсия.Това им беше най-силното полувреме от мачовете които съм им гледал на Леверкузен.Вчера Борусия се подиграваха с тях.Мен много ме е яд че за сметка на такива слаби отбори като Леверкузен и Челси не се класира Валенсия и в този смисъл,мачовете от ШЛ са много непредвидими.В момента както и да погледнем нещата в Барселона се забелязва някаква криза в играта,и ако тръгне мача лошо за тях,може би ще имат проблем като цяло,но все пак си мисля че няма да паднете там.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 фев 2012 21:54

Абсурд Барса да бие, просто няма как. Прогноза - 1-1.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 12 фев 2012 23:34

Ако "аспирините" играят без страх, ще ви унижат. Естествено и съдията трябва да е на ниво, а не да ви подпира.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 13 фев 2012 00:46

Германския и испанския футбол ме отвращават , но въпреки това ще дам прогноза ;) Байер Леверкузен 1-0 Барселона

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 фев 2012 02:11

2:0 за Байер Леверкузен

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 13 фев 2012 02:19

B3ATS написа:Германския и испанския футбол ме отвращават , но въпреки това ще дам прогноза ;) Байер Леверкузен 1-0 Барселона

Искаш да кажеш, че английския футбол е по-качествен от испанския и немския?? Просто намирам за невъзможно да се съглася с това, но не искам да изпадам в безкрайни спорове...
Относно мача, предвид ситуацията в Барселона 1-0 или 1-1
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Върни се в “Барселона”