Героя който забравихме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

magadisho
Контакти:

Re: Героя който забравихме

Мнениеот magadisho » 19 авг 2011 12:18

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bLlNGHfmHVk[/youtube]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 авг 2011 12:26

Роналдиньо е олицетворение на футбола и футбола олицетворява Роналдиньо! Този човек играе с такова желание,с такава лекота, с такъв финес...истниски футболен гений и страхотен джентълмен,винаги е усмихнат,излъчва страхотна позитивна енергия,едва ли има футболен фен,който да не харесва дори малка част от магията на Рони!

[wrapimg=]http://m0.fank.ru/d/p/14/28/1428830/Ronaldinho.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 19 авг 2011 12:27

sps написа:Ха-ха разсмяхте ме от сутринта :lol: Пичове ако имате съмнения относно това кой е по-добър има статистика.Голове, асистенции спечелени трофеи.Гледам футбол от повече от 30 г но играч като Меси няма

Остави ги да си чешат езиците :) Нали знаеш, че всеки разбира от футбол и политика ;)

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 19 авг 2011 12:34

Дори е грях да се сравнява ЛИЛИПУТА с Рони ... Роналдиньо е хиляди пъти по-добър
Изображение

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 19 авг 2011 12:35

Дори е грях да се сравнява ЛИЛИПУТА с Рони ... Роналдиньо е хиляди пъти по-добър
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 19 авг 2011 12:41

Рони е уникален, такъв ball control няма. Има едни клипчета където демонстрира величието си в street футбола. Вярно е това че влачи отборите където играе, но такава е била съдбата. А на тези дето много харесват МЕси, пичове спор няма в това че е в топ 3 в момента.Но защо Аржентина не върви хич ? Защо не ги понесе на гърба си ? Барса без Шави и Иниеста и само с Меси убеден съм че няма да има тези успехи които постигнаха последните 2-3 години.Меси ги минава като малка гара само и единствено благодарение на скоростта и демаража.Лично мнение, не искам да ангажирам никой с него.Просто чувството да гледаш Рони е неописуемо, ти се докосваш до магията на футбола и може да му се наслаждаваш. При Меси малко ми прилична на фифа или пес, хващаш топката и ги подминаваш всичките.Не че е лесно, просто на мен ми се струва монотонно цялото това нещо.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 авг 2011 12:41

JohnnieWalker написа:
efocskan написа:Аз не мисля че Роналдиньо е по добър от Меси погледнете Меси само колко мача е решил с головете си колко асистенции е направил и колко пъти е спасявал отбора а Роналдиньо има един сезон и половина наистина на добро ниво и до там наистина имаше и феноменални изпълнения но те бяха епизодични сравнение между тях не може да се прави тъй като Меси е с пъти по добър

Пак казвам - просто предпочитам ефектните изпълнения на Рони :) И бих казал, че силните му сезони са 3 :)

Силните му сезона са точно 2 и половина! Сезон 2004/2005; 2005/2006 и първата половина на сезон 2006/2007... след това играта на Рони почна да се срива и той стана бледа сянка на себе си!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 авг 2011 12:46

Ако ще говорим за красота, финес, усет към топката, към паса, та дори и за футболна магия, то да Рони категорично е на първо място, но ако говорим като ефективност, като носене на отговорност, пък дори и като дрибъл... Меси е над бразилеца и над всички останали! Да, аржентинеца не може да прави невероятните трикови изпълнения на бразилеца, но от Меси не се иска това - от него се иска да бележи голове и той вкарва доволно много! А за капак, за да ни е още по-густо също го прави с финес и понякога създава невероятно красиви неща на терена!

Така че недейте ги сравнява! Не е редно!

П.П. Роналдиньо никога няма да бъде забравен! Феновете на Барса никога няма да го забравят и в сърцето на всеки истински фен има едно малко парченце, което е отредено за Рони. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 авг 2011 12:49

nikivarna написа:Дори е грях да се сравнява ЛИЛИПУТА с Рони ... Роналдиньо е хиляди пъти по-добър

Също така е грях, че такива инфантилни типове като теб съществуват, но какво да се прави... вашите са допуснали тази грешка! И безпризорното псе на улицата е хиляди пъти по-добро от теб, но не ти го натякваме, нали?

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 19 авг 2011 13:02

Гениален футболист, разликата с Меси е бразилската нишка и че успяваше да постига ефективност с магията си, докато доста технични футболисти правят финтове и впечатляват публиката но без ефективност. Няма да забравя първия мач на Меси, когато Рони направи гениален пас, Меси не успя да вкара, затова се наложи да повтори 1:1 същия пас и от втория опит не пропусна. Страхотен старт на прехода на номер "10" от един гений към друг. Каквито злобарщини се писаха тогава за Рони, сега се пишат и за Меси, което е жалко. Меси е различен стил, различна позиция, отбора е съвсем различен от тогава като стил на игра. А за тези които го нарекоха мишка, май забравихте че и двамата гореспоменати тръгнаха от центъра на Бернабеу през цялата защита и дори през великия Касияс и получиха аплодисментите на врага. Колкото повече го обиждате ( за съжаление в повечето случаи със псувни и обидни думи, но за България това явно е нещо нормално, да бъдем със селски темперамент ) значи толкова по-добър е станал и е отворил по дълбока рана във враговете на Барса. А за Рони, единствен гений за мен, не мисля че съм виждал друг подобен футболист, искрено се надявам това което той правеше на терена да бъде повторено от друг човек.

Върни се в “Барселона”