Атл.Мадрид-Барселона 19.09.2010г 20:00 Ла Лига 3 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Атл.Мадрид-Барселона 19.09.2010г 20:00 Ла Лига 3 кръг
Твърда двойка!!!
Атлетико загубиха мача си с Арис и определено няма да са на кеф за мача с нас. От друга страна това ще ги мотивира още повече да се опитат да ни победят, за да се реваншират пред феновете си. Дюшекчиите нямат контузени след мача с Арис, така че ще бъдат в цялата си прелест за нас. 
Както по-рано казах мача е троен, но ми се струва, че точно в този мач Шави ще изнесе истински спектакъл и че ще покаже едно незабравимо шоу, което даже може да е гарнирано с 1-2 негови гола.
/Или поне така ми се иска.
/
Прогнозата ми е за трудна, но красива победа на Барса. Резултат няма да давам, но който и да спечели едва ли ще го направи с голяма разлика.
Както по-рано казах мача е троен, но ми се струва, че точно в този мач Шави ще изнесе истински спектакъл и че ще покаже едно незабравимо шоу, което даже може да е гарнирано с 1-2 негови гола.
Прогнозата ми е за трудна, но красива победа на Барса. Резултат няма да давам, но който и да спечели едва ли ще го направи с голяма разлика.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
david_villa написа:1:1. Мачът, след който "Валенсия" ще е едноличен лидер.
Taка да бъде
Труден мач. Надявам се на победа. Както някой от специалистите беше казал, че Атлетико са най-добрият спонсор на Реал Мадрид. Всеки сезон по 9 точки. Надявам се тази година да им дарят само 6. Но реалността ми говори за равен мач - 2:2.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Труден мач. Надявам се на победа. Както някой от специалистите беше казал, че Атлетико са най-добрият спонсор на Реал Мадрид. Всеки сезон по 9 точки. Надявам се тази година да им дарят само 6. Но реалността ми говори за равен мач - 2:2.
Това го каза президента на Атлетико
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Аз все пак да попитам: Тия 6 точки, които от Атлетико ще дарят на Реал..., не им ли е кофти от сега да знаят, че и двата мача ще бъдат спечелени от Реал?!
Така де скучно е, а и е крайно време Атлетико да подари малко точки и на Барса! 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
megan fox написа:Аз все пак да попитам: Тия 6 точки, които от Атлетико ще дарят на Реал..., не им ли е кофти от сега да знаят, че и двата мача ще бъдат спечелени от Реал?!![]()
![]()
Ние да направим така, че да им подарят само 6 точки, а за останалото...
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
megan fox написа:Аз все пак да попитам: Тия 6 точки, които от Атлетико ще дарят на Реал..., не им ли е кофти от сега да знаят, че и двата мача ще бъдат спечелени от Реал?!![]()
![]()
Атлетико са верни само на един отбор
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Аз прогноза няма да давам. 
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
2:3
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998