Препоръки за посещения в Барселона: Камп Ноу и атракции!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Препоръки за посещения в Барселона: Камп Ноу и атракции!
Така, още един въпрос имам, ако се намери смислен отговор ще съм ви много благодарен. Търся хотел в центъра на града, за да не ползвам градски транспорт. А и в същото време искам да ми излезе колкото се може по-тънкажно, за да останат повече кинти за различните атракции. В крайна сметка в хотела само ще се спи, а знам, че всяка секунда в хотела, е загубено време.
Ти сам/а ли си организираш ходенето до Барселона или ползваш туристическа аганция? Ако ползваш аганция тя ще ти осигури читав хотел на приемливи цени. По принцип хотелите в центъра на града винаги са по-скъпички, но пък декември месец няма голям наплив от туристи. В крайна сметка винаги можеш да се обърнеш към някоя туристическа агенция за съвет за хотели в Барселона. 
А колкото до мачовете на Барса... ето тук можеш да следиш програмата на отбора и ще знаеш дали ще има мачове по време на престоя ти там. Засега не е качена цялата програма, но това ще стане в най-скоро време.

А колкото до мачовете на Барса... ето тук можеш да следиш програмата на отбора и ще знаеш дали ще има мачове по време на престоя ти там. Засега не е качена цялата програма, но това ще стане в най-скоро време.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Ти сам/а ли си организираш ходенето до Барселона или ползваш туристическа аганция? Ако ползваш аганция тя ще ти осигури читав хотел на приемливи цени. По принцип хотелите в центъра на града винаги са по-скъпички, но пък декември месец няма голям наплив от туристи. В крайна сметка винаги можеш да се обърнеш към някоя туристическа агенция за съвет за хотели в Барселона.
Сам си го организирам, отиваме със семейството със самолет (wizzair). Брат ми е фен на Реал Мадрид и отиваме по негово желание в столицата. Но тъй, като самолетът каца в Барселона, а оттам взимаме "RENT A CAR" за Мадрид, исках да обиколя Барселона. Имам 3 дни да обиколя Барселона и сега чета насам-натам, че билети за Camp Nou (само за разглеждането) трябва да се купят през интернет, защото бройките са ограничени.
Повярвай ми 3 дни са крайно недостатъчни, за да се обиколи Барселона! Ще ти трябва минимум седмица и пак няма да можеш да видиш всички забележителности.
Бтв защо не летите направо за Мадрид? Има си директни полети. От Барселона до Мадрид са 600 километра..., поне магистралите им са отлични и са с по 5-6 ленти в едната посока. Бтв щом ще ходите с кола от Барса до столицата пригответе си доста кинти за пътни такси, защото всичките магистрали са частни и се плащат. Таксите в едната посока ще ви излязат около 70-80 евро (ако не са вдигнали цените де). И един съвет: щом ще наемате кола... вземете си дизел.
Бтв защо не летите направо за Мадрид? Има си директни полети. От Барселона до Мадрид са 600 километра..., поне магистралите им са отлични и са с по 5-6 ленти в едната посока. Бтв щом ще ходите с кола от Барса до столицата пригответе си доста кинти за пътни такси, защото всичките магистрали са частни и се плащат. Таксите в едната посока ще ви излязат около 70-80 евро (ако не са вдигнали цените де). И един съвет: щом ще наемате кола... вземете си дизел.

Много ясно :D Резервирали сме A4-ка 1.9 TDI.
Еми, пич, не знам - аз нищо не определям. :D А не летим директно от София за Мадрид, защото имаме едни приятели в Барса и ще ги видим.

ЛоЛ. От сега сте резервирали кола, но нямате хотел в Барселона... определено ме хвърли в оркестъра...
И бтв щом имате приятели в Каталуня те ще ви покажат добри хотели там.
И бтв щом имате приятели в Каталуня те ще ви покажат добри хотели там.

Казвам ти, че търсим възможно най-евтиния хотел. А те са барота, дето не си знаяят парите. А колата не е баш "резервирана". Те ни я организират.
Повярвай ми не искаш да си във възможно най-евтиният хотел. 

megan fox написа:Повярвай ми не искаш да си във възможно най-евтиният хотел.
Пич, само там ще се спи. Няма да се яде и нищо.

f0rbidden написа:megan fox написа:Повярвай ми не искаш да си във възможно най-евтиният хотел.
Пич, само там ще се спи. Няма да се яде и нищо.А сигурно в Испания най-евтиния е като в Grand Hotell при нас
Не, не е! И точно затова ти казвам, че не искаш да си в най-мизерните хотели! И там си има клоака, и там има деградирали места и гета...

2007-а година, когато правих обиколка на Гърция и аз като теб исках да бъда в по-скромни хотели, за да не давам маса с пари за спане и да имам повече кинти за атракциони и развлечения и в Атина, в самият център на града - площад Омония (все едно на Попа в София, или на Севастопол във Варна) е едно от най-големите гета в гръцката столица. Още първата вечер във фоето на хотела се КЛАХА кюрди с турци! На сутринта още не бяха изчистили всичката кръв във фоето, цяла вечер имаше ченгета и лекари в хотела беше баси ужаса! Още на следващата сутрин сменихме хотела и това в самият център на Атина..., така че повярвай ми не искаш да си в най-евтините хотели в Барселона.