Спука ли се балонът "Пеп"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Спука ли се балонът "Пеп"

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 10:59

Betchualeng Arnaikem написа:
Garincha написа:Според мен в Барса филосфията на Гуардиола пасна много добре на уникалните индивидуални качества на футболистите. Отбор и треньор се намериха и се получи.
Вероятно, обаче, Пеп е ограничен откъм новости и буквално съсипва Байерн...

Адски точно. Така и не разбрах защо поне временно не остави Байерн да си играе както досега, пък после като разучи в детайли отбора и играчите да експериментира..

Защото му е голямо егото - или ще се побеждава по неговия начин . Или няма да се побеждава . Оставям настрана факта , че играчите в определени моменти в някои от мачовете спираха да го слушат и заиграваха както могат . И в тези моменти , ако можеше Гуардиола щеше да убива с поглед ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 апр 2014 11:01

Der Führer написа:
Garincha написа:Според мен в Барса филосфията на Гуардиола пасна много добре на уникалните индивидуални качества на футболистите. Отбор и треньор се намериха и се получи.

Адски точно. Така и не разбрах защо поне временно не остави Байерн да си играе както досега, пък после като разучи в детайли отбора и играчите да експериментира..

Защото му е голямо егото - или ще се побеждава по неговия начин . Или няма да се побеждава . Оставям настрана факта , че играчите в определени моменти в някои от мачовете спираха да го слушат и заиграваха както могат . И в тези моменти , ако можеше Гуардиола щеше да убива с поглед ;)

Докато те убиваха Юнайтед например ? :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 апр 2014 11:04

Фенска работа, аз не се сещам за треньор който да не е преживявал катастрофални загуби и САФ, Моу, Анчелоти също
са преживявали такива. Нямам за идея да защитавам Гуардиола тотално той е виновен за 2-те загуби на Байерн от Реал М.

Тики - така без Меси не може да има

:arrow: La Furia!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 30 апр 2014 11:09

Изображение
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2014 11:10

Точно и аз щях да напиша, че Испания си играе тики-така и без Меси, но има едно голямо НО - Луис Арагонес изгради, а ВИСЕНТЕ ДЕЛ БОСКЕ усъвършенства машината, наречена Испания! На Гуардиола в Байерн му предстои тепърва да гради, тъй като за мен вчера бе краят на този отбор на Байерн, започнат от Ван Гаал и развит от Хайнкес ! Трябва да се гради нов проект, както е модерно да се казва, а дали точно Пеп е точният архитект времето ще покаже ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 11:13

Der Führer написа:

Докато те убиваха Юнайтед например ? :D

А там беше култово ... Дори в един момент Замер се наложи да го успокоява ;) ..Не само тогава ... и на финала с Челси за СК примерно .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 11:14

Pichichi написа:Фенска работа, аз не се сещам за треньор който да не е преживявал катастрофални загуби и САФ, Моу, Анчелоти също
са преживявали такива. Нямам за идея да защитавам Гуардиола тотално той е виновен за 2-те загуби на Байерн от Реал М.

Тики - така без Меси не може да има

:arrow: La Furia!

Испания играеше ( и все още играе ) доста по-директен футбол от Барса на Гуардиола .
и ВИЕ СЪЩО ...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 апр 2014 11:22

CSKA69 написа:Точно и аз щях да напиша, че Испания си играе тики-така и без Меси, но има едно голямо НО - Луис Арагонес изгради, а ВИСЕНТЕ ДЕЛ БОСКЕ усъвършенства машината, наречена Испания! На Гуардиола в Байерн му предстои тепърва да гради, тъй като за мен вчера бе краят на този отбор на Байерн, започнат от Ван Гаал и развит от Хайнкес ! Трябва да се гради нов проект, както е модерно да се казва, а дали точно Пеп е точният архитект времето ще покаже ;)

След като в Байерн нямаш Шави и Иниеста няма никога да можеш да играеш като Барселона.Германските футболисти
нямат нито техниката нито въображението на испанските.Дел Боске запази Шави и Иниеста като прибави към тях Алонсо.
С тези тримата можеш да запазиш стила на Барса.Снощи Байерн беше бледо копие на Барса.Този стил трудно ще се получи с тези футболисти.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 апр 2014 11:22

Много е лесно да хулите треньор или отбор след слаби мачове. Аз си спомням един разбит отбор на Барса в началото на лято 2008, с пиянски истории, бели кърпички и прехвалени звезди. Отбор който беше на трето място в Примера и наполовина празен стадион (казвам го от опит). Не знам кое му беше готовото на отбора. За Байерн нещата са още по-лоши. Спечелен требъл и всяка пропусната титла е армагедон. Оттук нататък неприятните моменти зафеновете Байерн ще са повече. Но не заради Пеп, а защото като си спечелил 6 титли за 12 месеца, трудно ще спечелиш още 6 през следващите 12.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 11:23

CSKA69 написа:Точно и аз щях да напиша, че Испания си играе тики-така и без Меси, но има едно голямо НО - Луис Арагонес изгради, а ВИСЕНТЕ ДЕЛ БОСКЕ усъвършенства машината, наречена Испания! На Гуардиола в Байерн му предстои тепърва да гради, тъй като за мен вчера бе краят на този отбор на Байерн, започнат от Ван Гаал и развит от Хайнкес ! Трябва да се гради нов проект, както е модерно да се казва, а дали точно Пеп е точният архитект времето ще покаже ;)

Вече сме го коментирали ... За да се реализира проекта на Гуардиола в Байерн ( според неговите виждания ) са необходими поне 500 млн евро за трансфери . Иначе казано :
двама централни защитници които могат да изнасят топката и същевременно са достатъчно класни на потовете си . Такива са - Компани , Давид Луис , Матс Хумелс .
Поне един разиграващ халф - Давид Силва , Хуан Мата , Иниеста .
Две крила които могат да играят и на други позиции - Бейл , Роналдо , Педро .
Лек нападател тип фалшива девека - Меси , Агуеро , Неймар
А сега си отговори , колко от тях би могъл Байерн да купи ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Барселона”