ФИФА наказа Барселона със забрана за трансфери !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФИФА наказа Барселона със забрана за трансфери !
Да го духат всички големи отбори. Само с пари не става! Ще съм най-щастливият човек на света, ако Борусия и Атлетико продължат!!!!
Middlesbrough написа:Що не си направите една тема и само там да си плпюете по Барса а хейтърчета мазни ?
Остави ги Бро, ясно е че ужасно много ги боли, когато един толкова "стар" отбор ги тормози по терените на Европа. Но въпреки това е MES QUE UN CLUB!!! Въпреки измамите на Лапорта и Росей.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Middlesbrough написа:Що не си направите една тема и само там да си плпюете по Барса а хейтърчета мазни ?
Остави ги Бро, ясно е че ужасно много ги боли, когато един толкова "стар" отбор ги тормози по терените на Европа. Но въпреки това е MES QUE UN CLUB!!! Въпреки измамите на Лапорта и Росей.
А-а, сега са измамници, а
Леевски, оле
Стига бе
Демек ще си я караме с Валдеса ли....аз го харесва де, ама ми стана странно...
иначе за къв Рами говорите, тоя и чеп за зеле не става то него

Демек ще си я караме с Валдеса ли....аз го харесва де, ама ми стана странно...
иначе за къв Рами говорите, тоя и чеп за зеле не става то него
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Middlesbrough
- Контакти:
На Барселона е назначен срок от 90 дни, за да елиминира всички нарушения при картотекираните непълнолетни играчи“, допълва информацията на световната централа".
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
boabbb написа:tibidabo написа:Middlesbrough написа:Що не си направите една тема и само там да си плпюете по Барса а хейтърчета мазни ?
А-а, сега са измамници, аА иначе като докарват Роналдиньовци и Неймаровци, ги аплодирате, а
Айдее, в Сегунда, най-съдииския отбор
![]()
Кога сме аплодирали Росей? Айде намери един пост да не съм го нареждал. Много ясно е, че ще докарват Роналдиньовци и Неймаровци, това им е работата. Поне вече няма да имате право да ни наричате УЕФАлона и ФИФАлона. Край с най-обичаните обидни фрази. Но пък ако въпреки това Барса продължава да играе добре, да не се окаже, че сте дръпнали дявола за опашката и да нямате глупаво оправдание за загубите.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Да видим какво ще стане, щото и Челси бяха наказани за няколко прозореца без трансфери, заради Какута, но после бързо- бързо им отмениха бана.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
MoNteSo написа:Да го духат всички големи отбори. Само с пари не става! Ще съм най-щастливият човек на света, ако Борусия и Атлетико продължат!!!!
Няма да си само ти, но като се замисля с тая игра май само срещу Барселона ще сме фаворити на полуфинала ако се класираме.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
tibidabo написа:boabbb написа:tibidabo написа:Middlesbrough написа:Що не си направите една тема и само там да си плпюете по Барса а хейтърчета мазни ?
А-а, сега са измамници, аА иначе като докарват Роналдиньовци и Неймаровци, ги аплодирате, а
Айдее, в Сегунда, най-съдииския отбор
![]()
Кога сме аплодирали Росей? Айде намери един пост да не съм го нареждал. Много ясно е, че ще докарват Роналдиньовци и Неймаровци, това им е работата. Поне вече няма да имате право да ни наричате УЕФАлона и ФИФАлона. Край с най-обичаните обидни фрази. Но пък ако въпреки това Барса продължава да играе добре, да не се окаже, че сте дръпнали дявола за опашката и да нямате глупаво оправдание за загубите.
О-о, разбира се, съдията снощи не свири края в 2:50 на продължението от страх Атлетико да не вкарат от прекия свободен, нали
Леевски, оле
Нека им , ама може да им го опростят
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !