megan fox написа:Няма да е лесно, това е ясно, само се надявам в случай, че Шави не е готов Фабрегас да остане на пейката! По-добре да играем с Тиаго, отколкото с тоя безхаберник с номер 4 на гърба... Точно в този мач не можем да си позволим лукса да излезем с човек по-малко. Ясно е, че Карло ще заложи на катеначо, Тиаго Силва е отличен защитник с много опит, но сам няма да може да се справи, а партньорите му в защита не са на неговото ниво.
Ние обаче в защита ще берем ядове. Карлес го няма, а Шакира е в доста кофти форма. Ако Алба не е готов за мача предпочитам Адриано като ляв бек, отколкото Монтоя. Монтоя играе доста добре като десен бек, но като ляв не е така стабилен, бързината и борбеността на Адриано в този мач ще ни дойде добре, защото е ясно, че ПСЖ ще дебнат на контри и ще ни трябват играчи, които наистина тичат много и покриват голям периметър!
Ако Алба и Шави не са готови ето го моят състав: Пинто, Адриано, Шакира, Маск, Алвеш, Буси, Андрес, Тиаго, Вия, Тейо и Меси!
И да, аз бих заложил на Пинто пред Валдес. Откакто Виктор реши да не си подновява договора, защото е алчен за кинти, съответно да ни напуска в края на сезона почна да пази по-слабо, а Пинто е като пантера и се опитва да докаже, че през годините е бил неправилно пренебрегван за сметка на Валдес!
Санчес също като Фабрегас в този мач не трябва да помирисва терена!
Адриано е с травма! И аз съм на мнение, че Фабрето трябва да не играе, но за Пинто не съм съгласен! Колкото и разсеяно да играе Валдес, той има много опит в такива мачове! В атака мисля че трябва да се даде шанс на Тейо!
Валдес,Дани Алвес,Пике,Масчерано,Алба,Бускетс,Шави,Иниеста,Вия,Меси,Тейо
ПП А и ако искаме да направим нещо, едно от нещата които трябва да поправим е ДА НЕ СЕ ПУСКА ИНИЕСТА КРИЛО!!! Виланова ще е на скамейката и няма да се yчудя ако това стане, а на неговото място да започне Фабрегас!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]