Челси - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Барселона
СВОБОДЕН БОТЕВ-ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ АНТИФУТБОЛА НА ЧЕЛСИ И МАНГАЛСКИТЕ НОМЕРА НА ТОЯ СМЕШНИК ДРОГБА
....... Цветът е син,играта е Футбол!
Ние сме заедно и нашата цел е победата!
Насърчавайте ни при слънце и дъжд,защото Челси,Челси е нашето име!
Тук на .'' Стамфорд Бридж.'' без значение дъжд или хубаво време,ние се отличаваме по всяко време,у
дома или гости,елати и ни вижте как играем
добре сте дошли по всяко време.
P.C.Сори за офтопика,но не можах да се сдържа...
Ние сме заедно и нашата цел е победата!
Насърчавайте ни при слънце и дъжд,защото Челси,Челси е нашето име!
Тук на .'' Стамфорд Бридж.'' без значение дъжд или хубаво време,ние се отличаваме по всяко време,у
дома или гости,елати и ни вижте как играем
добре сте дошли по всяко време.
P.C.Сори за офтопика,но не можах да се сдържа...
Последна промяна от 0007 на 07 май 2009 00:22, променено общо 1 път.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Ticha написа:Голямо нещастие. Предната година Челси загубиха финала след дузпи, сега падат на 1/2 финал в 93-тата минута. Трябва и малко късмет, иначе не става.
Съгласи се, че късмета е със силните ! Днес и двата отбора имаха късмет, и гола на "Челси" беше късметлийски, и "Барса" с единствения си удар изравниха.....Сигурно, тази вечер беше на страната на по-силния отбор, не знам.....( апропо, мое мнение, не го плюйте, и двата гола бяха много вратарски !!!)...
nqkoisitam написа:За всички "разбирачи",които смятат че съдията ощети Челси.Аз все още имам правилника,както и няколко мача зад гърба си...
Айде,да свалите очилцата,и да видите как Дрогбата,симулира на няколко пъти за дузпата,и на последния удар на Балак,топката се удря...къде в гърба,къде в ръката,къде в рамото...Червения катрно не искам да го коментирам....Челси с 2 мача яко антифутбол,я докараха дотам,че да си провалят сезона..айде за мача на НОУ КАМП-ок,но 2-рата среща като домакини такава дефанзивна и буквално ******а тактика...със 10 човека назад и един случаен,макар и много красив гол.Хидинк,почти бе спечелил мача,ако не бяха тактическите му грешки в края на срещата.Честита победа на Барселона
Ръката му беше протегната във въздуха, а не прибрана към тялото !! ДУЗПА ама отвсякъде !!!
Още повече удара отиваше право във вратата.
Не, просто излишно е да спорим !!!
АБЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ НЕ ЗНАМ ?!? ПОСЛЕДНОТО БЕШЕ 1000 % ДУЗПА !!! ВСЕКИ СЪДИЯ ЩЕШЕ ДА Я СВИРИ!!! САМО ТОВА МЕКЕРЕ НЕ ПОСМЯ ! НЕ СЪМ ОТ чЕЛСИ АМА ТОЯ СЪДИЯ МЕ ИЗКАРА ИЗВЪН НЕРВИ !!!
ЧЕЛСИ БЕШЕ ОГРАБЕН !!! ЧЕЛСИ БЕШЕ ОГРАБЕН В ТОЯ МАч !!!
Не съм луд и не съм от нито един от двата отбора.Просто си гледам реално на нещата,за мене имаше само едно положение в което можеше да се свири дузпа и това си беше точно преди гола на Барса.Всичко друго си беше откровени симулации и при тях бяха спестени няколко жълти картона на Дрогба,а това последното положение съм го коментирал малко по нагоре
И ограбеи бяха и Барса при деректния червен карто,все пак нямаше никакво нарушение тогава
Стига рев от феновете на Челси/Левски асоциации с цвета на екипа/!Те и на Сливен онзи ден не дадоха не 100 ами 1000 процентови дузпи но нищо!Какъв футбол демонстрираха Челси в двата мача?Все едно играят някой махленски отбор!Ряпкане ,блъскане,ритане,провокиране и не на последно място симулиране!Ако съдията бе реален защо не даде два последователни жълти картона на този мангал Дрогба за очевадни симулации?Отбор който играе и владее топката и се опитва да напада печели!Надявам се това да стане и на финала!
ivo77 написа:nqkoisitam написа:За всички "разбирачи",които смятат че съдията ощети Челси.Аз все още имам правилника,както и няколко мача зад гърба си...
Айде,да свалите очилцата,и да видите как Дрогбата,симулира на няколко пъти за дузпата,и на последния удар на Балак,топката се удря...къде в гърба,къде в ръката,къде в рамото...Червения катрно не искам да го коментирам....Челси с 2 мача яко антифутбол,я докараха дотам,че да си провалят сезона..айде за мача на НОУ КАМП-ок,но 2-рата среща като домакини такава дефанзивна и буквално ******а тактика...със 10 човека назад и един случаен,макар и много красив гол.Хидинк,почти бе спечелил мача,ако не бяха тактическите му грешки в края на срещата.Честита победа на Барселона
Ръката му беше протегната във въздуха, а не прибрана към тялото !! ДУЗПА ама отвсякъде !!!
Сега си под емоция пич, дузпа е когато футболиста ИГРАЕ с топката с ръка !!! А не когато е с гръб към шутиращия ! Или, се дава, ако топката отива във вратата ! Утре си пусни повторението, топката отиваше точно на майната си !......
Ticha написа:Голямо нещастие. Предната година Челси загубиха финала след дузпи, сега падат на 1/2 финал в 93-тата минута. Трябва и малко късмет, иначе не става.
Да, а и като добавим отпаданията им в предишни години 2 пъти от Ливърпул - веднъж след дузпи и преди това след един гол, за който така и не се разбра дали топката е минала голлинията. Сещам се и за отпадането им от Монако, след много спорен изравнителен гол на французите. Нямат късмет, но може би все някога ще успеят.
-
nqkoisitam
- Контакти:
ivo77 написа:nqkoisitam написа:За всички "разбирачи",които смятат че съдията ощети Челси.Аз все още имам правилника,както и няколко мача зад гърба си...
Извини ме,че трябва да те разочаровам,но това са МАХЛЕНСКИ правила,всичко останало е трактовка според ситуацията
kartago написа:ivo77 написа:nqkoisitam написа:За всички "разбирачи",които смятат че съдията ощети Челси.Аз все още имам правилника,както и няколко мача зад гърба си...
Сега си под емоция пич, дузпа е когато футболиста ИГРАЕ с топката с ръка !!! А не когато е с гръб към шутиращия ! Или, се дава, ако топката отива във вратата ! Утре си пусни повторението, топката отиваше точно на майната си !......
Пича говори за първата дуспа,която беше 1000%-това

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.