Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 18.01.2012 23:00

Мнениеот hajitsu » 17 яну 2012 23:52

megan fox написа:
hajitsu написа:Мегъне, стига се заяждай бе, човек... :) И най-кьоравия ще види, че това не му е ръката, не се прави на ударен! ;)

Аз ли се заяждам? Първо вие не излизате от нашият раздел и само ни занимавате с неща, които нямат нищо общо с предстоящият мач и второ вие сте тези, които се заяждете! Да си забелязал да идвам във вашият раздел, да коментирам, да троля, да провокирам? :? :? :? :? Ама вие не излизате от нашият. Вече почвам да се питам дали не сте сменили отбора, ама ви е срам да си го кажете...

Аз специално не се заяждам, просто казвам факти (не го приемай на дълбоко). А и пишем тук, защото явно тази тема се чете повече, но щом не искаш да пишем ОК. ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 яну 2012 23:53

hajitsu написа:Бих казал, че Моу отново плете мрежи:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljbuB60yUk8[/youtube]

Еми след 23 часа ще стане ясно. ;) Каквото такова. Който и да играе това не трябва да променя нещата за нас. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 яну 2012 23:56

hajitsu написа:
megan fox написа:
hajitsu написа:Мегъне, стига се заяждай бе, човек... :) И най-кьоравия ще види, че това не му е ръката, не се прави на ударен! ;)

Аз ли се заяждам? Първо вие не излизате от нашият раздел и само ни занимавате с неща, които нямат нищо общо с предстоящият мач и второ вие сте тези, които се заяждете! Да си забелязал да идвам във вашият раздел, да коментирам, да троля, да провокирам? :? :? :? :? Ама вие не излизате от нашият. Вече почвам да се питам дали не сте сменили отбора, ама ви е срам да си го кажете...

Аз специално не се заяждам, просто казвам факти (не го приемай на дълбоко). А и пишем тук, защото явно тази тема се чете повече, но щом не искаш да пишем ОК. ;)

Аз не казвам да не пишете в раздела или в темата, ама пишете за предстоящият мач, мама му стара! А не за нещо минало. Предстои поредният спектакъл, а ние стана 2 дена само се джафкаме за минали мачове, реферски грешки в полза и ущърб и на двата отбора... какъв е смисъла от всичко това? Дори и да постигнем консенсус, нещо ще се промени ли? Ще се върне ли времето назад? Не, няма! Обаче sl321 напоследък нещо го гонят карастанчовите и си умира да се заяжда. Защо той да каже...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 яну 2012 00:00

[center]Лео Меси ще изиграе мач номер 300 за Барселона в Ел Класико[/center]

Аржентинският нападател на Барселона и носител на Златната топка за най-добър футболист в света през последните три години Лионел Меси ще изиграе в сряда своя мач вочер 300 с фланелката на Барселона, ако бъде включен в отбора срещу Реал Мадрид на стадион "Сантияго Бернабеу" в четвъртфиналния мач за купата на Испания.

„Меси дебютира на 16 октомври 2004 година в първия отбор на Барса. В сряда може да достигне цифрата 300 мача с Барса", съобщи Барселона в своята официална страница в интернет.

В 299 официални мача с фланелката на Барселона Лионел Меси е отбелязал 213 гола и е на второ място във вечната класация на голмайсторите на клуба след испанеца Сесар Родригес - играч на Барса през 40-те и 50-те години на миналия век, който има в актива си 235 гола.

В „Ел класико“, Лионел Меси има впечатляваща статистика: той е играл в 14 мача Барса - Реал Мадрид и е вкарал 13 гола.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=247641

Е едва ли някой се съмнява дали Меси ще играе. Мисля, че на всички ни е ясно, че ще бъде на терена, така че аржентинеца ще запише своя мач номер 300 в поредното Класико. :)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 яну 2012 00:02

megan fox написа:

Е така се разви дискусията.Аз от няколко години за първи път пиша толкова много тук.Даже съм много доброжелателно настроен.Сега ти ще кажеш че са ни подпирали някъде където не са,и аз защото е в във вашия раздел да не пиша,така ли?
НЕ виждам никаква провокация.Спирам.Това е!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 18 яну 2012 00:08

Вероятният състав на Барса мисля, че е ясен:

Пинто
Алвеш-Пике-Пуйол-Абидал(в началото на мача)
Шави - Бускетс - Иниеста (за него незнам, какво става с картона???)
Меси - Сеск - Алексис

Общо взето освен вратарската позиция, няма какво друго да се промени, но нищо не се знае. Няма да се учудя на мястото на Алексис да вкара Тиаго. Ще видим.

За Реал, вариантите Мегън ги показа, но при тях възможностите са и доста повече.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 яну 2012 00:10

sl321 написа:
megan fox написа:

Е така се разви дискусията.Аз от няколко години за първи път пиша толкова много тук.Даже съм много доброжелателно настроен.Сега ти ще кажеш че са ни подпирали някъде където не са,и аз защото е в във вашия раздел да не пиша,така ли?
НЕ виждам никаква провокация.Спирам.Това е!

Абе не аз го почнах спора (не казвам, че ти си го почнал), ама основно ние двамата се хванахме за гушите...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 яну 2012 00:32

[center]Гуардиола: На "Бернабеу" винаги ти вкарват гол[/center]

Старши треньорът на Барселона Джосеп Гуардиола е сигурен, че предстои тежък мач срещу Реал Мадрид утре вечер. "На "Бернабеу" винаги ти вкарват гол. Единственият начин да се спечели този двубой е да притежаваш топката и да се позиционираш добре, за да предотвратиш контраатаките. Ако обаче играем с мисълта, че предстои реванш, можем да си изпатим", довери Пеп на пресконференция на тази вечер.

"В един сблъсък Барса - Мадрид няма значение какво си направил преди това. Важно е какво правиш в момента. Играем срещу възможно най-силния съперник в който и да е турнир. Това е лидерът в Ла Лига, има и максимум точки в Шампионската лига…Мадрид винаги е опасен. Не го казвам просто така. Чувствам го. Нямам предимство, задето съм постигнал успехи", сподели каталунският спец.

"Мисля като Моуриньо. Примера е най-важната надпревара. Шампионската лига е най-изкушаваща, а Купата на краля остава по-встрани", каза Пеп. Запитан за думите на Чави за съдийското ощетяване този сезон, Гуардиола заяви: "Мадридските медии защитават Мадрид, барселонските - Барса. Работата на съдиите е трудна. Не искат да сбъркат, както и аз не искам да сбъркам, но във футбола всеки един момент е по-бърз от друг. Моите футболисти могат да говорят каквото искат, но никога не са коментирали съдия в съблекалнята", разкри треньорът на "синьо-червените".

Запитан в началото на пресконференцията дали ще постави Хосе Мануел Пинто на вратата, Гуардиола заяви: "Ако не поставя Пинто титуляр, ще изневеря на себе си. Всеки, който го познава, не се съмнява в него".

http://www.sportal.bg/news.php?news=345002

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 яну 2012 00:48

tibidabo написа:Вероятният състав на Барса мисля, че е ясен:

Пинто
Алвеш-Пике-Пуйол-Абидал(в началото на мача)
Шави - Бускетс - Иниеста (за него незнам, какво става с картона???)
Меси - Сеск - Алексис

Общо взето освен вратарската позиция, няма какво друго да се промени, но нищо не се знае. Няма да се учудя на мястото на Алексис да вкара Тиаго. Ще видим.

За Реал, вариантите Мегън ги показа, но при тях възможностите са и доста повече.

Ми то при наличните здрави играчи няма голям избор. За пейката остават: Валдес, Маск, Тиаго и Куенка. Адриано все още е под въпрос, на някои места казват, че е готов за игра, на други, че не е. Останалите просто ги няма...
И Пеп пак не викна Сориано за групата за мача :(

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 18 яну 2012 09:18

Явно Сориано го готвят за продажба.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Барселона”