Колко всъщност е подпиран Барселона?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Колко всъщност е подпиран Барселона?!

Мнениеот Frankie Lampard » 09 май 2011 20:26

Да, картона на Абидал беше смешен - Анелка се спъна сам, но същия Абидал трябваше да бъде изгонен два пъти преди това, след като спря два пъти Дрогба, който излизаше сам срещу вратаря ... Така че това за Абидал не мога да го приема като аргумент. А Пике само в него мач игра 3 пъти с ръка в наказателното. Не случайно викат, че има рамо до коленете.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 09 май 2011 20:33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BbSELlFe5Xw[/youtube]

За мен този гол е не по-малко красив, отколкото пробива на Меси в 1 полуфинал. Реал има с 4 гола по-малко от Барселона в Испания. Не мисля, че феновете и/или бившите величия на отбора са недоволни от Моуриньо. Феновете на Барселона харесват атаки с по 30-40 паса. Други фенове харесват по-директния футбол. Не налагайте само вашето виждане за красота във футбола. Красотата е субективно понятие.

Колкото до подпиранията - имаше анкета в този сайт "Помогнаха ли съдийте на Барселона в полуфинала" Резултатите бяха 68% - да, помогнаха, срещу 26-7% не помогнаха. Склонен съм да мисля, че резултатите ще бъдат такива навсякъде по света. Доста хора споменаха вчерашния мач между Ман Ютд и Челси. За играта след съдийски сигнал на Дрогба (не последва жълт картон) и за твърдите влизания (не последва директен червен).
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 09 май 2011 20:42

Аз груба игра в мача от снощи не съм видял.
Имаше едно настъпване на Иванович но тва е смешно да се даде втори жълт за тва, имаше дузпа с втори жълт за игра с ръка за него което ми беше яда след мача, иначе грубост не съм видял, тва е футбол не фигурно пързаляне.
Предполагам РВП се е отнесъл грубо към топката и затова отстраниха реферите Арсенал щото те са психически отбор и щяха да удържат и да отстранят тоя отбор с 11 човека със сигурност просто барца имаше 2 положение в 1 час игра срещу Арсенал и реферите решиха да ги поощтрят...както и Реал щяха да направят с Барса ако не беше поръчано предварително да се изгони персоналния пазач на Меси.

Deluxe
Контакти:

Мнениеот Deluxe » 09 май 2011 20:50

:lol: :lol: :lol: :lol: Феновете на Барса се оплакват от съдийството ........ ............ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 09 май 2011 20:55

daredevil написа:Аз груба игра в мача от снощи не съм видял.
Имаше едно настъпване на Иванович но тва е смешно да се даде втори жълт за тва, имаше дузпа с втори жълт за игра с ръка за него което ми беше яда след мача, иначе грубост не съм видял, тва е футбол не фигурно пързаляне.
Предполагам РВП се е отнесъл грубо към топката и затова отстраниха реферите Арсенал щото те са психически отбор и щяха да удържат и да отстранят тоя отбор с 11 човека със сигурност просто барца имаше 2 положение в 1 час игра срещу Арсенал и реферите решиха да ги поощтрят...както и Реал щяха да направят с Барса ако не беше поръчано предварително да се изгони персоналния пазач на Меси.

Груба игра нямаше. Аз пиша за по-твърди влизания. Имаше едно-две в мача. Чест им прави на футболистите как излизаха от такива ситуации. Уеб наистина допусна 1-2 грешки, но като цяло помогна да се получи един много качествен мач, в който Манчестър се възползваха по възможно най-добрия начин от добрия старт и гола на Чичарито в 1 минута. Иначе имаше една ситуация, в която Руни се сблъска със защитник на Челси, падна, изправи се и продължи да тича. Това го пиша, за да разберат феновете на Барселона, разликата между симулациите на Руни, Дрогба, Индзаги и тези на Бускетс, Педро и компания. Това превиване и "сутрешно миене на лицето" ;) в очакване на червен картон.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 09 май 2011 21:06

И последно: уважавам много футболистите, които остават верни на даден отбор. Такива, като Гигс и Скоулс, Тери и Лампард, Джерард, Тоти, Дел Пиеро, Санети. Мисля си, че и другите фенове са на подобно мнение. Кой от Барселона ще може да се нареди до такива фигури. Да, Шави и Иниеста заслужават, но вече Каталунците се свързват само със симулации.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 09 май 2011 21:23

Deluxe написа::lol: :lol: :lol: :lol: Феновете на Барса се оплакват от съдийството ........ ............ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХААХ
ТОЧНО ТЕ ЛИ???

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 май 2011 22:02

CSKA ME написа:Колкото и да не харесвам Барселона, отборът им е отбор за пример. Нима от Манчестър и Челси не симулираха вчера? Отбор, който спечели 6 купи в един сезон и има 8 световни шампиони не смятам че е нужно да бъде подлаган под съмнение. Никой тим не може да постигне играта и резултатите им, не виждам как ще стане.

Ти гледа ли мача ? Къде видя някой да симулира , само във главата ти ........

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 май 2011 22:05

bultras4e написа:
Ами Руни :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=264XmpmZA4w[/youtube]

А дали се държи за главата , дали целия отбор гони съдията по целия терен ?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 май 2011 22:08

На въпроса - много повече от нормалното за един гранд :shock:
Относно видеата - изгледах ги всичките - някои имат основания, други не, но за всеки един отбор може да се направят видеа с които е бил ощетяван, ако сега някои се заеме и качи на едно видео всички спорни ситуации, отсъждани в полза на Барселона в последните 3-4 сезона, със сигурност видеото ще е над 30 минути :roll:

Въпроси към феновете на Барселона: -
Как така всички играят грубо с/у Вас, ритат Ви, а 9 от 11 тутиляра на Барса имат по над 50 мача всеки сезон ?!
Правите ли разлика между твърда и груба игра ?

В заключение - на мен повече ми харесва директния футбол - това което например играят Ман Ю, Челси, Реал М с/у Севиля пресен пример - взимаш топката и атакуваш вратата, а не да си направиш 46 безсмислени паса в центъра на терена. Барселона докато направи една атака, докато топката стигне от Пике до удар към вратата аз мога да отида да се изкъпя и да се върна и пак ще хвана края на атаката :lol:
Неутралните фенове не случайно по-голямата част ще са за Ман Ю и то няма да е защото всички сме "хейтъри", "комплексари", не разбираме от футбол и т.н.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”