shotgun blues написа:Е добре ти казваш 1 дузпа ама в реванша има 4 ,не ми казвай пак ама ако ни я беше дал и ги мачкахме,ами 1 дузпа може да не се даде в един мач защото да кажем съдията не е видял и така нататък,ама да не дадеш 4 за един и същ отбор в един и същ мач това не може да е компенсиране затова че не са дали дузпа в първия мач

и ти казваш само 2009 е добре де мачовете с РЕАЛ коя година бяха
И не ми отговори има ли дузпа днес за БАРСА и ако признаеш че няма

дали не стават 2 на 2 подарените дузпи за двата гранда
Нали си чувал за ефекта на пеперудата?! След 1:0 от първият мач за реванша всичко се променя! Тактика, състави, дори и психическата нагласа е друга! Тогава на Барса нямаше да й трябва гол, а на Челси задължително щеше да им трябва и нямаше да играят така защитно! Да не говорим за умишлено стесненият терен на Стамфорд Бридж конкретно за този мач, че поне да бяха изтрили както трябва старите линии да не си личеше така явно, че са стеснили терена умишлено само и само играчите на Барса да бъдат по-близо един до друг, че да е по-лесно да ги опазват!
И дузпите за Челси бяха 3, а не 4!

А колкото до мача тази вечер това си беше абсолютна дузпа и ти го написах! Не знам къде си чел!

П.П. И без дузпата тази вечер пак печелихме мача! Дузпата не бе свирена при 2:2, а при 3:2 за нас и Бетис с човек с по-млако нямаше да ни изравняват! Та те не можеха да стигнат до центъра на терена...