ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид - 2:1
Това е положението - данъчните винаги печелят

Леевски, оле
Хехе а точно феновете на Атлетико Мадрид да казват че Барса са ВИНАГИ подпирани е най-смешното в цялата тема. Единствената титличка която спечелиха Алтетико за последните 19 години беше със съдийско подаръче точно в мач срещу Барса с отменен редовен гол на Меси
Ама те тези неща бързо се забравят
Warped написа:As: Барса е най-фаворизираният тим в ШЛ./ И линк http://gong.bg/football-sviat/shampions ... shl-372004
И още повече картони ще има, като всички ги е страх да се надиграват с нас, а знаят само груба игра.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
kingofpop написа:Всеки, дето е гледал, знае, че колкото са ни подпирали, толкова са ни и рязали....и понеже се правите на ударени ме принуждавате да търся доказателства![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:31a6113acc
от 2.10 до 2.30 срещу Арсенал такъв отменен гол виждали ли сте, тука ако има засада аз съм трамвай...![]()
4.03 отново срещу тях 100 % дузпа срещу Меси
05.00 срещу Челси 2009 първия мач това ако не е дузпа здраве му кажи...но всички говорят за дузпите във втория мач, щото не им изнася...
от 5.50 до 6.05 волейбола на Балак с Челси, но тогава никой не каза и дума за това...ето 2 дузпи с Челси 100 недадеи, за тях имаше 3 това е ясно, но защо само те се обсъждат вече 7 години, а 2 те за Барса недадени си остава мистерия
от 5.10 до 5.20 отменения гол с ИНТЕР в 90 мин, който ни пращаше на финала с трагичните Байерн тогава...къде я видя съдията тази ръка тогава ??
пак с Интер 5.25 до 5.50 100000000 % дузпа първия мач в Милано Снайдер буквално съсича Алвеш, никой нищо не казва за тази ситуация ??
7.35 до 7.40 пак с Интер прословутия гол на Милито от 1 метър засада...брей тия Интер, много ни подпират с тях, недадена дузпа, отменен гол за Барса и признат нередовен за тях![]()
![]()
![]()
това са само част от случаите, в които съдиите с рязали Барса в ШЛ, има и още и още, но мисля, че стигат....ае сега да ви видиме понеже сте разбирачи
Специално в Испания, тия положения са по-малко от една десета от съдийските грешки в наша вреда.
п.с. Някой може ли да ми каже защо не беше зачетен гола от прекия свободен на Меси в 0:57?
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Феликсчо колкото и да го бутат по-добър съдия няма да стане, ама нали и германците трябва да имат някакъв съдия.Опропасти мача, некадърник.За мен заслужен червен картон за Торес, НО Суарез на няколко пъти трябваше да бъде изгонен.Феликсчо как не ги вижда тия ситуации, а тия некадърници дето му бяха помощници толкова ли не могат да му подскажат ? Жалка работа.Дано следващия мач свири някой по-читав, че да гледаме хубав мач 
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Не видях нито един фен на Барселона да коментира бруталното влизане на Суарес в краката и ритането без топка срещу Хуанфран преди червения картон на Торес ? Това не е за ли директен червен картон а ? Мача щеше да е много различен ако бяха изгонили Суарес ,а той вкара два гола след това
От както гледам ШЛ на никой друг отбор не е помагано толкова мачовете на Барселона могат да те откажат от гледането на футбол.
daduradam написа:Феликсчо колкото и да го бутат по-добър съдия няма да стане, ама нали и германците трябва да имат някакъв съдия.Опропасти мача, некадърник.За мен заслужен червен картон за Торес, НО Суарез на няколко пъти трябваше да бъде изгонен.Феликсчо как не ги вижда тия ситуации, а тия некадърници дето му бяха помощници толкова ли не могат да му подскажат ? Жалка работа.Дано следващия мач свири някой по-читав, че да гледаме хубав мач
Съгласен съм, както и Торес казва в интервю след мача, тази съдийска бригада беше много под нивото на мача. Наистина Суарез заслужаваше да бъде изгонен, както много от съфорумците признаха дотук, но същото заслужаваха и няколко други футболисти на Атлетико( Лукас, Аугусто, Гризман...). Но естествено се гледат и коментират грешките само в едната посока.За Суарез първата ситуация беше безумна, абсолютен ч.к. обяснение за поведението му няма, предполагам че съдиите не са го видели, затова не беше изгонен. При втората ситуация сигналът за нарушение дойде от рефера до вратата, а той най-верочтно е сигнализирал за бутане( защото не може да е видял удара, тъй като нямаше тази видимост) затова картона на съдията беше жълт, а не червен.
Последна промяна от gikahadji на 06 апр 2016 11:42, променено общо 1 път.
matador написа:Не видях нито един фен на Барселона да коментира бруталното влизане на Суарес в краката и ритането без топка срещу Хуанфран преди червения картон на Торес ? Това не е за ли директен червен картон а ? Мача щеше да е много различен ако бяха изгонили Суарес ,а той вкара два гола след товаОт както гледам ШЛ на никой друг отбор не е помагано толкова мачовете на Барселона могат да те откажат от гледането на футбол.
Е как да не е? Колко досега признаха, че Суарез е заслужавал да бъде изгонен? Или както гледате мача, така четете и тука коментарите до момента?
С яко подпиране от съдията , спестен червен картон на гризача , Барса едвам докопва победа срещу коравите мъже от Мадрид.
Рефера показа двоен стандарт при нарушенията на двамата бивши мърсисайдци , принципен по отношение на Торес и сляп по отношение на суарез.
Рефера показа двоен стандарт при нарушенията на двамата бивши мърсисайдци , принципен по отношение на Торес и сляп по отношение на суарез.
УЕФА може да накаже Суарес за 3 срещи за удара срещу Хуанфран
Това би било добре
Леевски, оле