Еспаньол - БАРСЕЛОНА 18.12.2010 /21:00ч/ Ла Лига 16 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Еспаньол - БАРСЕЛОНА 18.12.2010 /21:00ч/ Ла Лига 16 кръг

Мнениеот Madridist » 19 дек 2010 01:21

Exclusive написа:Обърнал съм внимание, че винаги преди някой по-голям мач на Реал, дали било с/у Барса или някой друг тим, на феновете на Реал им се вдига самочуствието до небето.

Всякакви хора има по света. Но недей да слагаш всички под един знаменател. Нима няма фенове на Барселона, Челси, Интер и т.н.,които преди някой голям мач на техния любим отбор не са със самочувствие до небето. Относно тук във форума, смятам,че голяма част от основните потребители са културни и интелигентни хора, дори и да има закачки, те са по-скоро за забавление,отколкото с цел подигравка. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 19 дек 2010 01:25

Madridist написа:
Exclusive написа:Обърнал съм внимание, че винаги преди някой по-голям мач на Реал, дали било с/у Барса или някой друг тим, на феновете на Реал им се вдига самочуствието до небето.

Всякакви хора има по света. Но недей да слагаш всички под един знаменател. Нима няма фенове на Барселона, Челси, Интер и т.н.,които преди някой голям мач на техния любим отбор не са със самочувствие до небето. Относно тук във форума, смятам,че голяма част от основните потребители са културни и интелигентни хора, дори и да има закачки, те са по-скоро за забавление,отколкото с цел подигравка. 8-)

Евала му правя на Меган, за мен най-големия фен на Барса в форума, един път не ни подразни. Само поздравления за тактичноста му :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 дек 2010 01:38

bojkyy написа:Евала му правя на Меган, за мен най-големия фен на Барса в форума, един път не ни подразни. Само поздравления за тактичноста му :)

Радостта и щестието, което ми носи любимият ми отбор ми е предостатъчно. Нямам нужда да си правя душевна ч*кия на ваш гръб, като ви ровя в раната и злобея. :) Да, имало е случаи да провокирам част от феновете на Реал, но в тези моменти определено бях провокиран от тях. Не, че това ме извинява де... :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 19 дек 2010 01:43

Чиста засада на Меци при четвъртият гол. :lol:

Ако се се абстрахираме от това и от факта,че първото им попадение дойде след като имаше паднал играч на съперника, грозно, грубо и пълна липса на феърплей, ама рефера е виновен там.
Та като цяло страхотен мач се получи. Барселона бяха във вихъра си и сътвориха някои запомнящи се атаки, Еспаньол от своя страна играха на върха на възможностите си, но не бяха така ефективни. Голям мач стана! Много ми харесаха и двата отбора.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 19 дек 2010 01:43

megan fox написа:
bojkyy написа:Евала му правя на Меган, за мен най-големия фен на Барса в форума, един път не ни подразни. Само поздравления за тактичноста му :)

Радостта и щестието, което ми носи любимият ми отбор ми е предостатъчно. Нямам нужда да си правя душевна ч*кия на ваш гръб, като ви ровя в раната и злобея. :) Да, имало е случаи да провокирам част от феновете на Реал, но в тези моменти определено бях провокиран от тях. Не, че това ме извинява де... :)

Да, често си провокиран, но поне се извиняваш, преди да отговориш :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 19 дек 2010 02:13

Барселона в момента играят нереален футбол.И на фифа не може да са направи това.Посто нямам думи.Поздравления.Няма какво да се каже повече. :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 19 дек 2010 10:14

Честита победа Каталунци ;) Радвам се че победихме Еспаньол , защото те са ни неприятен противник последните мачове ;) Лично аз очаквах мача да е по труден , но явно БАРСА тази година няма спирка 8-) Ще видим и напролет в ШЛ как ще се представим :) САМО БАРСА !!!
Изображение

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 19 дек 2010 10:15

Madridist написа:Последните години, двете най-тежки гостувани за Барселона бяха срещу Атлетико Мадрид и Еспаньол. Предвид факта,че и двете си ги спечелиха, плюс категоричната победа в Ел Класико и убийсвената форма на каталунските футболисти,въпреки,едва нищожната точкова разлика между двата тима си мисля,че шансовете за титла на Реал Мадрид са повече от малки. Явно ще трябва да почакаме още време,докато мине този апогей на каталунците. Днес гледах първото полувреме от двубоя, нещото което ми направи впечатление е,че феновете на домакините доста хартия хвърлиха по терена. Личеше си голямото желание на Еспаньол,но явно само с желание стигаш само до почетно попадение срещу сегашната Барселона. Честита победа на всички от форума фенове на Барселона, весело изкарване на коледните и новогодишни празници ;)

+1 Много добър коментар 8-)
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2010 10:22

Просто не намирам подходящите думи за този отбор. Всички похвални епитети са заслужени и вече казани. Това е най-добрият отбор на Барселона който съм гледал, а аз съм им фен от '89-та. Имало е много бляскави и запомнящи се мачове от тогава, но такъв колектив май е нямало. Преди играта се въртеше около 1 или повече играчи, сега играе целият отбор.Много съм доволен, че Гуардиола е извлякъл най-ценния урок от тима на Рийкард - пресирането още пред пеналта на противника, когато загубят топката. И играчите са го научили прекрасно. В момента няма друг отбор който така настървено, да не говорим успешно, да пресира съперника в неговата половина. Тогава тимът се превръща в изгладнял звяр преследващ своята жертва - топката. Когато я вземе , виждаме другото му лице - сплав от играчи, обичащи до безкрай кълбото, галещи я по всемъзможни начини, неискащи да се разделят с нея. Показателни бяха пасовете помежду им в пеналта пред Валдес насред противниковите играчи, без грам мисъл за чистене напред. 2-3 паса в наказателното, подаване към Абидал на крилото и той развива атаката на 2 метра от корнера. Философията (на Кройф) е колкото проста, толкова и гениална - когато топката е в теб, можеш да вкараш гол, а съперника не. Кой каквото иска да говори за "безсмислените" 600+ паса на мач, но думите на холандеца са верни. Друг е въпросът дали някой иска или може да го прави. Стил, в който снощи най-добрият футболист на планетата в момента, беше просто един играч.
Бурни аплодисменти и голямо уважение за публиката и отбора на Еспаньол за реакцията им при смяната на Иниеста - поклонът на цяла една нация пред един човек. Да - колкото за гола, толкова и за човещината му!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 19 дек 2010 15:51

Целия мач може да изтеглите от Тук

Върни се в “Барселона”