Реал - Барса, реванш за Суперкупата 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Реал - Барса, реванш за Суперкупата 29.08.2012 23:30

Мнениеот Niksh0 » 30 авг 2012 01:55

megan fox написа:
Agueroo написа:Не се ядосвайте толкова много,важно е Барса да вземат Примера и ШЛ.Тази купа не е от толкова голямо значение.

И как по дяволите мислиш, че ще стане това нещо с този треньор?! То по-добре да сме без треньор и Пуйол да реди състава, отколкото да е този смешник!

П.П. Видя се колко е незаменим капитана ни! Ако Виланова още веднъж си позволи този лукс да остави Карлес на пейката в мач срещу Реал... феновете на Камп Ноу ще му вземат главата на тоя бастун! Карлес въпреки, разбитата скула беше готов да играе и нямаше да ги има тези грешки в защита!

Сега чакам да видя обяснението на този мизерик защо Алвеш не игра!!!

Ако се бяхте поинтересували малко, щяхте да разберете, че Алвеш се е контузил на загрявката. ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 30 авг 2012 01:57

Niksh0 написа:
megan fox написа:
Agueroo написа:Не се ядосвайте толкова много,важно е Барса да вземат Примера и ШЛ.Тази купа не е от толкова голямо значение.

И как по дяволите мислиш, че ще стане това нещо с този треньор?! То по-добре да сме без треньор и Пуйол да реди състава, отколкото да е този смешник!

П.П. Видя се колко е незаменим капитана ни! Ако Виланова още веднъж си позволи този лукс да остави Карлес на пейката в мач срещу Реал... феновете на Камп Ноу ще му вземат главата на тоя бастун! Карлес въпреки, разбитата скула беше готов да играе и нямаше да ги има тези грешки в защита!

Сега чакам да видя обяснението на този мизерик защо Алвеш не игра!!!

Ако се бяхте поинтересували малко, щяхте да разберете, че Алвеш се е контузил на загрявката. ;)

Е тва е късмета !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 30 авг 2012 01:59

Каквото и да се каже ще е малко ! Подобни ламерски грешки и голове дори в " у нашето " Б група трудно може да се види !!!
И двата гола м/у ушите на Вратаря ,за защитата не ми се коментира ...

А и този коментатор по ТВ+ цял мач не спря да ми къса нервите със " супер безпристрастен " и безумния си на моменти коментар .
Ясно е че с този треньор , толкова ,трябва а свикваме с подобни моменти защото те първа ще ни се случват трагични изпълнения в червено синьо .
Изображение

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 30 авг 2012 02:04

Сега отбора трябва да се дигне и в неделя да победят Валенсия ! Дано контузията на Алвеш не е лоша !
Последна промяна от Agueroo на 30 авг 2012 02:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 авг 2012 02:04

На някой от феновете на Реал направи ли му впечатление, че никой от нашите фенове не каза нито дума накриво срещу рефера за директният червен картон на Адриано?! Не ми се мисли какви глупости щяхте да дрънкате, ако картона беше за ваш играч, нищо, че бе напълно заслужен! Пак щеше да има ФИФА, УЕФА, Платини, Вияр, Американците, извънземните, ООН, НАТО и какво ли не конспирации!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 авг 2012 02:06

Agueroo написа:Сега отбора трябва да се дигне и в неделя да победят Валенсия ! Дано контузията на Алвеш не е лоша !

Ами чакаме информация за контузията му, не ми се мисли, ако трябва пак да играем с Адриано!

Лошото е, че не виждам кой ще вдигне отбора, Титосъс сигурност не може, дано Пуйол да успее да надъха съотборниците си в съблекалнята! В момента към него + Шави, Иниеста и Меси са ми всичкиет надежди!

Капитана ни е истински лидер и знае какво да каже на момчетата, дано и да ошамари Виланова...

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 30 авг 2012 02:08

megan fox написа:На някой от феновете на Реал направи ли му впечатление, че никой от нашите фенове не каза нито дума накриво срещу рефера за директният червен картон на Адриано?! Не ми се мисли какви глупости щяхте да дрънкате, ако картона беше за ваш играч, нищо, че бе напълно заслужен! Пак щеше да има ФИФА, УЕФА, Платини, Вияр, Американците, извънземните, ООН, НАТО и какво ли не конспирации!

В таква ситуация, независимо в чия посока, е не мислимо да се успорва червения картон и едва ли някой фен на Реал би скочил на подобно отсъждане.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 30 авг 2012 02:08

Виланова трябва вече да почне,да пуска Вия по-често,за да може да влезна във форма ! Още ми е чудно защо този мач пусна Тейо,а не Вия !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 авг 2012 02:11

Niksh0 написа:
megan fox написа:На някой от феновете на Реал направи ли му впечатление, че никой от нашите фенове не каза нито дума накриво срещу рефера за директният червен картон на Адриано?! Не ми се мисли какви глупости щяхте да дрънкате, ако картона беше за ваш играч, нищо, че бе напълно заслужен! Пак щеше да има ФИФА, УЕФА, Платини, Вияр, Американците, извънземните, ООН, НАТО и какво ли не конспирации!

В таква ситуация, независимо в чия посока, е не мислимо да се успорва червения картон и едва ли някой фен на Реал би скочил на подобно отсъждане.

Прав си, че е немислено и ние не го направихме, но вас сме ви виждали как скачате срещу реферите след такива ситуации!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 авг 2012 02:14

megan fox написа:Гуардиола постави рекорд по спечелини трофеи...., Виланова явно ще постави рекорд по подарени трофеи, след Жоан Гампер, който подари на Сампдория, сега подари и Суперкупата на Реал! Да видим къде ще му излее края, но с този треньор не можем да станем шампиони и трябва да забравим за ШЛ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Мегън,когато си позволих да коментирам,че с Тито Виланова Барселона ще е коренно различен отбор,и с една дума нищо няма да е същото,ти иронично и надменно подметна,че дори напротив-Барселона ще бъде още по-силна и си направил подробен анализ,в който си се аргументирал и т.нт,а дори ми предложи и да прочета ;) ...
И изведнъж,от една загуба коренно си променяш цялостната теза и концепция,и се започва с цветущите закани и определения по адрес на Виланова,изобщо смешна работа,която доста ми напомня ситуацията с Вилаш Бояш :) и феновете на Челси във форума,които при назначаването му,просто го идолизираха,а след първите 1-2 загуби-плочата се обърна на 180 градуса,което всъщност едва ли има толкова съществено значение,но просто си струва да се отбележи ;)

пп:А и не мисля,че Виланова е човек,който заслужава подобно отношение още от самото начало.

Върни се в “Барселона”