ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Мнениеот Middlesbrough » 25 апр 2012 09:05

Горе главите , живота продължава , догодина се връщаме по силни : )
БАРСА ЗАВИНАГИ !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 апр 2012 09:29

UNBEATABLE написа:Много малко коментари, къде изчезнахте всички 2-3 фена на Барса - сами?
Много тъпо го изиграхте тоя мач, колко по златни възжмоности - Тери е изгонен, Кейхил контузен...
Меситууу <3 дузпи пропуска, греди цели ... Това ли ви е големия нападател, който има 3 златни топки... смях! :)

Тук сме. Какво можем да кажем след такъв мач. По-добре да се преспи и да се пише на свежа глава. Когато не успеем да си вкараме положенията, резултата е налице. Честит финал на Челси.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2012 09:31

Това си е абсурд. В 2 мача да надиграеш тотално съперника, да изтървеш сигурни голове, греди, дузпа и от 3 удара да ти вкарат 3 гола, единият от които да е на Торес... Това си е пълен абсурд.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 апр 2012 09:37

fcb_bg написа:Това си е абсурд. В 2 мача да надиграеш тотално съперника, да изтървеш сигурни голове, греди, дузпа и от 3 удара да ти вкарат 3 гола, единият от които да е на Торес... Това си е пълен абсурд.

съдба , шанс ... футбол , догодина се връщаме по - силно , живота продължава , горе главите и САМО БАРСА !

Офтопик:

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 апр 2012 10:01

Ужасен мач ... а всичко започна толкова добре 2-0,ч.к. за Тери ... този гол на Рамирес дойде от нищотото.Неприятна загуба няма спор,но живота продължава.В спорта е така,сега със пълно право всички хейтъри и завистници са на седмото небе и злобеят ли злобеят.Все още ми е чудно как след два мача пълна доминация сме аут от турнира .... атаки,атаки,греди,положения ... тия с 4 атаки за 180мин ни вкараха 3 гола.Срещу късмета не може да се върви явно.Пеп и той направи грешки,но който и да беше пуснал може би щеше същото да се получи.Явно така е било писано ... Отбора със сигурност е в шок и дано бързо да излезе от него.Мноооого неприятна загуба ... Снощи след мача превключих на Диема и там Боби Борисов разпалено обесняваше как доброто е победило лошото ... кое е доброто,да излезеш цял мач с мисълта щом ти падне топката да я риташ с боц колкото се може по-дълече от вратата ... и двата им гола така станаха ... жалко наисти,но такъв е живота.Не винаги по-добрия побеждава.Щом са ни победили,трябва да ги поздравим и да гледаме напред,а аз съм сигурен че това не е края на доминацията на Барса,понякога е по-добре да направиш крачка назад,за да има две напред :!:

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 апр 2012 10:12

UNBEATABLE написа:Много малко коментари, къде изчезнахте всички 2-3 фена на Барса - сами?
Много тъпо го изиграхте тоя мач, колко по златни възжмоности - Тери е изгонен, Кейхил контузен...
Меситууу <3 дузпи пропуска, греди цели ... Това ли ви е големия нападател, който има 3 златни топки... смях! :)

Такъв е живота Бате :roll: С пълно право може да се радвате и да злобеете,след толкова титли за нас и вие хванахте ръка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2012 10:23

Първо- искам да кажа на феновете на Барса, че знам как се чувствате ... И ви съчувствам !
Най-вече на моите приятели - "Кралят" и Миро ("Борото") ... Сори пичове, всички знаем, че футболът понякога може да бъде страшно алогична игра. ;)

Снощи според мен, Барса направи УЖ всичко както трябва, но дори и аз немога да направя някакъв смислен анализ.
Кога Меси е изспускал дузпа по-такъв начин, с удар в ........... Горната греда ??
И кога в толко кратък период, пак Лео е изспускал толкова чисти положения ??
Вярно, че не следя детаилно мачовете на Барса, но поне аз не се сещам за такова нещо ... :roll:

Въобще си мисля, че явно на Челси се върна всичко с лихвите, заради мача от преди години, където трябваше да продължат, но голът на Иниеста ги прекърши.

Снощи каталунците удариха здраво, на 2 пъти.
И ако трябва да използвам термини от бокса - това по-всички правила би трябвало да е нок-даун ...
И незнам, как "Сините" останаха на крака и продължиха да се борят.
Абе, както и да е .... След подобен мач, с такова развитие, няма как да се направи смислен анализ ... Просто - няма !! ... :lol:

Искам да ви поздравя и за толерантното отношение към Челси !

В заключение ...
Според мен, най-качественият отбор в турнира, играещ най-силен футбол, отпадна снощи. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 апр 2012 10:29

THE G.A.M.E написа:Първо- искам да кажа на феновете на Барса, че знам как се чувствате ... И ви съчувствам !
Най-вече на моите приятели - "Кралят" и Миро ("Борото") ... Сори пичове, всички знаем, че футболът понякога може да бъде страшно алогична игра. ;)

Снощи според мен, Барса направи УЖ всичко както трябва, но дори и аз немога да направя някакъв смислен анализ.
Кога Меси е изспускал дузпа по-такъв начин, с удар в ........... Горната греда ??
Вярно, че не следя детаилно мачовете на Барса, но поне аз не се сещам за такова нещо ... :roll:

Въобще си мисля, че явно на Челси се върна всичко с лихвите, заради мача от преди години, където трябваше да продължат, но голът на Иниеста ги прекърши.

Снощи каталунците удариха здраво, на 2 пъти.
И ако трябва да използвам термини от бокса - това по-всички правила би трябвало да е нок-даун ...
И незнам, как "Сините" останаха на крака и продължиха да се борят.
Абе, както и да е .... След подобен мач, с такова развитие, няма как да се направи смислен анализ ... Просто - няма !! ... :lol:

Искам да ви поздравя и за толерантното отношение към Челси !

В заключение ...
Според мен, най-качественият отбор в турнира, играещ най-силен футбол, отпадна снощи. ;)

: ) (hug) Еми такова е Жорка , това е футбола , както казах живота продължава , не може винаги да се бие , това е съдбата , надяваме се догодина да се завърнат по силни от всякога и това е , а на Челси им пожелаваме успех на финала и това е : )

Офтопик:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 апр 2012 10:33

THE G.A.M.E написа:

И кой бяха тези положения,дето Меси ги е изпуснал снощи,че нещо ми се губят? :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2012 10:34

Middlesbrough написа:надяваме се догодина да се завърнат по силни от всякога и това е , а на Челси им пожелаваме успех на финала и това е : )

Няма догодина бро ... още тази имате много важен финал за Купата на краля !
Финал, който може поне малко да ви върне доброто настроение. :)

Друго си е да завършиш такъв тежък сезон с трофей !
Успех. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Барселона”