Горе главите , живота продължава , догодина се връщаме по силни : )
БАРСА ЗАВИНАГИ !!!
ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2
UNBEATABLE написа:Много малко коментари, къде изчезнахте всички 2-3 фена на Барса - сами?
Много тъпо го изиграхте тоя мач, колко по златни възжмоности - Тери е изгонен, Кейхил контузен...
Меситууу <3 дузпи пропуска, греди цели ... Това ли ви е големия нападател, който има 3 златни топки... смях!
Тук сме. Какво можем да кажем след такъв мач. По-добре да се преспи и да се пише на свежа глава. Когато не успеем да си вкараме положенията, резултата е налице. Честит финал на Челси.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
Това си е абсурд. В 2 мача да надиграеш тотално съперника, да изтървеш сигурни голове, греди, дузпа и от 3 удара да ти вкарат 3 гола, единият от които да е на Торес... Това си е пълен абсурд.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Middlesbrough
- Контакти:
fcb_bg написа:Това си е абсурд. В 2 мача да надиграеш тотално съперника, да изтървеш сигурни голове, греди, дузпа и от 3 удара да ти вкарат 3 гола, единият от които да е на Торес... Това си е пълен абсурд.
съдба , шанс ... футбол , догодина се връщаме по - силно , живота продължава , горе главите и САМО БАРСА !

Офтопик:
Ужасен мач ... а всичко започна толкова добре 2-0,ч.к. за Тери ... този гол на Рамирес дойде от нищотото.Неприятна загуба няма спор,но живота продължава.В спорта е така,сега със пълно право всички хейтъри и завистници са на седмото небе и злобеят ли злобеят.Все още ми е чудно как след два мача пълна доминация сме аут от турнира .... атаки,атаки,греди,положения ... тия с 4 атаки за 180мин ни вкараха 3 гола.Срещу късмета не може да се върви явно.Пеп и той направи грешки,но който и да беше пуснал може би щеше същото да се получи.Явно така е било писано ... Отбора със сигурност е в шок и дано бързо да излезе от него.Мноооого неприятна загуба ... Снощи след мача превключих на Диема и там Боби Борисов разпалено обесняваше как доброто е победило лошото ... кое е доброто,да излезеш цял мач с мисълта щом ти падне топката да я риташ с боц колкото се може по-дълече от вратата ... и двата им гола така станаха ... жалко наисти,но такъв е живота.Не винаги по-добрия побеждава.Щом са ни победили,трябва да ги поздравим и да гледаме напред,а аз съм сигурен че това не е края на доминацията на Барса,понякога е по-добре да направиш крачка назад,за да има две напред 

UNBEATABLE написа:Много малко коментари, къде изчезнахте всички 2-3 фена на Барса - сами?
Много тъпо го изиграхте тоя мач, колко по златни възжмоности - Тери е изгонен, Кейхил контузен...
Меситууу <3 дузпи пропуска, греди цели ... Това ли ви е големия нападател, който има 3 златни топки... смях!
Такъв е живота Бате

-
Първо- искам да кажа на феновете на Барса, че знам как се чувствате ... И ви съчувствам !
Най-вече на моите приятели - "Кралят" и Миро ("Борото") ... Сори пичове, всички знаем, че футболът понякога може да бъде страшно алогична игра.
Снощи според мен, Барса направи УЖ всичко както трябва, но дори и аз немога да направя някакъв смислен анализ.
Кога Меси е изспускал дузпа по-такъв начин, с удар в ........... Горната греда ??
И кога в толко кратък период, пак Лео е изспускал толкова чисти положения ??
Вярно, че не следя детаилно мачовете на Барса, но поне аз не се сещам за такова нещо ...
Въобще си мисля, че явно на Челси се върна всичко с лихвите, заради мача от преди години, където трябваше да продължат, но голът на Иниеста ги прекърши.
Снощи каталунците удариха здраво, на 2 пъти.
И ако трябва да използвам термини от бокса - това по-всички правила би трябвало да е нок-даун ...
И незнам, как "Сините" останаха на крака и продължиха да се борят.
Абе, както и да е .... След подобен мач, с такова развитие, няма как да се направи смислен анализ ... Просто - няма !! ...
Искам да ви поздравя и за толерантното отношение към Челси !
В заключение ...
Според мен, най-качественият отбор в турнира, играещ най-силен футбол, отпадна снощи.
Най-вече на моите приятели - "Кралят" и Миро ("Борото") ... Сори пичове, всички знаем, че футболът понякога може да бъде страшно алогична игра.

Снощи според мен, Барса направи УЖ всичко както трябва, но дори и аз немога да направя някакъв смислен анализ.
Кога Меси е изспускал дузпа по-такъв начин, с удар в ........... Горната греда ??
Вярно, че не следя детаилно мачовете на Барса, но поне аз не се сещам за такова нещо ...

Въобще си мисля, че явно на Челси се върна всичко с лихвите, заради мача от преди години, където трябваше да продължат, но голът на Иниеста ги прекърши.
И ако трябва да използвам термини от бокса - това по-всички правила би трябвало да е нок-даун ...
Абе, както и да е .... След подобен мач, с такова развитие, няма как да се направи смислен анализ ... Просто - няма !! ...

В заключение ...
Според мен, най-качественият отбор в турнира, играещ най-силен футбол, отпадна снощи.

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

- Middlesbrough
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Първо- искам да кажа на феновете на Барса, че знам как се чувствате ... И ви съчувствам !
Най-вече на моите приятели - "Кралят" и Миро ("Борото") ... Сори пичове, всички знаем, че футболът понякога може да бъде страшно алогична игра.![]()
Вярно, че не следя детаилно мачовете на Барса, но поне аз не се сещам за такова нещо ...![]()
Абе, както и да е .... След подобен мач, с такова развитие, няма как да се направи смислен анализ ... Просто - няма !! ...![]()
В заключение ...
: ) (hug) Еми такова е Жорка , това е футбола , както казах живота продължава , не може винаги да се бие , това е съдбата , надяваме се догодина да се завърнат по силни от всякога и това е , а на Челси им пожелаваме успех на финала и това е : )

Офтопик:
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:
И кой бяха тези положения,дето Меси ги е изпуснал снощи,че нещо ми се губят?

-
Middlesbrough написа:надяваме се догодина да се завърнат по силни от всякога и това е , а на Челси им пожелаваме успех на финала и това е : )
Няма догодина бро ... още тази имате много важен финал за Купата на краля !
Финал, който може поне малко да ви върне доброто настроение.

Друго си е да завършиш такъв тежък сезон с трофей !
Успех.

Дарвин е в грешка !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]