tibidabo написа:Middlesbrough написа:не съм съгласен с мнението ти за Сеск : )
Аз споделям мнението ти. Сеск определено е черноработник и много от работата му не се забелязва.Че не е на 100%така е, но в момента голяма част от играчите не даават всичко от себе си. За мен дадените 36 млн.евро са си много добре похарчени пари. Надали можехме да намерим по-добър играч за Барса на тази позиция. Има и нещо друго, играта на Иниеста не е същата, когато го няма Шави. Така е и с Сеск. Според мен формата на Меси е спаднала отново заради Шави. Меси в момента играе на позицията си в нац.отбор на Аржентина. Играе като транслатор на топката между защитата и нападението, слязал е една позиция надолу. Затова и се забива много сред противниковите играчи. Тое е свикнал да получи токката на 10-тина метра пред наказателното поле , а не да си я взима в центъра на терена. Играта ни се отвори второто полувреме след като влезе Тиаго, който внесе спокойствие в (дефанзивен план)играта на Буси и по този начин Меси можеше да се измести с 20тина метра напред. Проблемът е, че без Шави нещата не са добре. Шави бяга много повече от Иниеста и Сеск. Предлага се постоянно и има визия за всяка атака в перспектива. Може би и Тиаго и Сеск след година две да достигнат неговото ниво (дай боже). Адриано освен да се усмихва, друго няма. Това е наистина най-големия провал в трансферната политика на клуба в последните 4 години (не става въпрос за загубени пари, а за качество. Това не е футболист за Барселона. Много далече от способности, мисъл, футболен интелект и философия, която изповядва клуба. За украинеца не споменавам, защото според мен това си беше някаква измама на Лапорта- коментирал съм го вече). Приятна вечер
Няма значение как играят другите, за тях не са дадени 30+ милиона евро! С тях нямаше 2 години и половина сага около привличането им! Фабрегас трябва да доказва във всеки един мач, че клуба не е сбъркал като даде толкова пари и хвърли толкова усилия, за да го купи! А засега Сеск с нищо не оправдава тази инвестиция!!! Фабрегас мечтаеше да е в Барса, ок клуба направи и невъзможното, за да му изпълни мечтата, така че той няма никакво морално право да се покрива! Бил черноработник... таратанци е черноработник! Фабрегас е една голяма грешка за отбора, която поставям редом до Ибра и Чегрински! Дори трансфера на Трагедиано не беше толкова грешен, колкото този на Сеск!