Барса - Валенсия реванш 2:0 FT, 3:1 общ резултат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- barcelona95
- Контакти:
Re: Барса - Валенсия 1/2 финал реванш КнК, 08.02.2012 22:00
megan fox написа:Честита победа и честит заслужен финал!Май месец ще гледаме на финала двата най-успешни отбора в този турнир. Мача се явява повторение на финала от 2009-а, дано и крайният резултат е същият! Опрделено дуела Пеп - Биелса очертава да бъде доста интересен.
Това, което е най-важно за мен е, че отбора игра с огромно желание, най-после! Нямаше го онова назландисване към играта. Все още изпускаме много положения, но поне създаваме положения! Късмета все в един момент ще с о бърне и ще ни се усмихне и това, което сега не влиза ще се превърне в голове, най-вероятно в най-авжните за отбора моменти.
в ШЛ там е най - важноо

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Честита победа на всички! Радвам се, че Шави намира себе си малко по малко, второто полувреме определено беше по-добро. Меси беше над всички, заедно със Сеск. Начи, ся съм залерязал, че когато Сеск е без гел, играе на ниво, в противен случай е пълен трап. Алкантара направи доста добър мач, Куенка отново не показа и част от иначе огромния си потенциал. Иниеста трябваше да влезе малко по-рано да порита, да загрее за Осасуна, че ще ни е нужен в предстоящите мачове. 
Страшно ме е яд за това момче - Касерес. Дадохме го за дребни пари, а днес направи страхотен мач за Юве, като им донесе 2 гола + победата над Милан. Не знам как го изтървахме. Пускат го първи мач, 2 гола. Явно му се е паднало, ние просто не му дадохме шанс. Както и да е, Маскерано направи страхотен мач според мен. Нямаше никакви грешки от негова страна. Санчес според мен не беше на ниво, но се съгласявам, че може да се поспори. Да, имаше пасове в комбинациите за головете, но просто не ми хареса движението му без топка - не се откриваше, криеше се. Пинто - какво да кажа. Не смятам, че Валдес трябва да пази на финала, по простата причина, че Пеп е дал мъжката си дума и няма да я наруши. Когато нещо се обещава, се спазва. Днес стареца не беше чак толкова зле, с изключение на скандалните излизания при корнерите (в 100% от случаите увисва). Доста пресилен червен картон за Прилепите, според мен Пуйол леко преигра.
За мен, играч на маса - Сеск Фабрегас.
Лека вечер на всички. Visca Barca!

Страшно ме е яд за това момче - Касерес. Дадохме го за дребни пари, а днес направи страхотен мач за Юве, като им донесе 2 гола + победата над Милан. Не знам как го изтървахме. Пускат го първи мач, 2 гола. Явно му се е паднало, ние просто не му дадохме шанс. Както и да е, Маскерано направи страхотен мач според мен. Нямаше никакви грешки от негова страна. Санчес според мен не беше на ниво, но се съгласявам, че може да се поспори. Да, имаше пасове в комбинациите за головете, но просто не ми хареса движението му без топка - не се откриваше, криеше се. Пинто - какво да кажа. Не смятам, че Валдес трябва да пази на финала, по простата причина, че Пеп е дал мъжката си дума и няма да я наруши. Когато нещо се обещава, се спазва. Днес стареца не беше чак толкова зле, с изключение на скандалните излизания при корнерите (в 100% от случаите увисва). Доста пресилен червен картон за Прилепите, според мен Пуйол леко преигра.
За мен, играч на маса - Сеск Фабрегас.
Лека вечер на всички. Visca Barca!
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
sl321 написа::lol:

Хахахахаха.........
И миналия и този мач съдията много ви поряза.Това на нищо не прилича.Бива да ви режат,бива ама това на нищо не прилича.Поредното срамно класиране за поредната купа.
Честито каталунци!!!
Не стига че най-вероятно миналия мач с 10 човека щяхте да паднете,ами и този дето го псувахте толкова днес ви спаси от гол,което беше сигурен знак за драма с продължения.
За червения картон просто е много тъжно.Поредно съдийско действие което кара човек да се изуми.
Много смешен рев в ситуацията в която Меси искаше дузпа,та чак Пуйол ( хайде той е капитан) и Пике дойдоха да спорят.Това е гавра с футбола!
Ее видяхте ли че във важен мач без съдии сте трагични.Аз отново го видях.Сигурен съм че и вие,но не очаквам да го кажете.За това аз го казах!
Честита победа !
Човече, гледам и не вярвам на очите си. Явно си объркал Джазирата. По едната дават някакви класики от преди 20 години. Да кажеш, че съдията ни е подпрял - точно в този мач. Определено си афектиран и си объркал мача.
ЧЕСТИТО на всички фенове на Барса. Заслужен финал. Добра игра. Колеблива на момент, но и Валенсия са си корав съперник. Пуйол не даде на АЛба и Матийо да играят въобще. Като питбул е. Тиаго направи страхотен мач. Единствено Куенка беше малко неориентиран, но нормално донякъде. Липсва му опит. Честито.
					Последна промяна от tibidabo на 09 фев 2012 00:19, променено общо 1 път.

[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
						― Mark Twain[/center]
megan fox написа:david_villa написа:Много ме радва начина, по който "Барса" и повечето от нейните фенове гледат на дербито с "Валенсия". Точно като първите 2 срещи, в които си личеше аристократичната, натрапчива увереност на Пеп и ко. в победата, и в крайна сметка само преимуществото на физически сили в последните 20 минути и съдията ги спасиха от поражения. Пожелавам си отношението да е същото утре!!
Ще бъде, но не забравяй, че Камп Ноу не е Местая!
И се радвай, че Барса ви подцени, иначе тия две равенства щяхте да ги гледате през крив макарон. Поне осъзнаваш, че Барса е много по-силна от вас, а не като оня ЛЧ да витаеш из облаците...
Както казах Камп Ноу не е Местая!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Мачът на финала се очертава да е на 25.05. Сега трябва да се реши и на кой стадион ще се проведе.

[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
						― Mark Twain[/center]
- ICAKOV_FCB
ХАХАХАХА Реал МдриЗ!Тва напрао ма разби!Тва направо е гавра с Мадрид!Кой го е създал тоя клуб ве?

ПП Нищо лично към феновете на Мадрид!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
tibidabo написа:Мачът на финала се очертава да е на 25.05. Сега трябва да се реши и на кой стадион ще се проведе.
Ами ако имат поне капка мозък в кратуните си няма да го насрочат в Мадрид! Нито каталунците, нито баските обичат кастилци... Най-добре ще е да е на Местая - точно повторение на финала от 2009-а.

- frostbite
- Контакти:
Страхотен мач се получи.Много пропуски на Фабрегас и Меси, ако 1/4 от тях бяха голове резултата ставаше 3+. Колеблива игра на Куенка, с изключение в края. Тиаго беше 1 от най-добите на терена,спираше контрите на прилепите, понякога с фал. Пореден силен мач на Капитан Пуйол. Този път Пике беше концентриран. Късмет не достигаше на Меси и Фабрегас, така ме хващаше яд когато изтърваха положения и за миг си помислих, че ще ни обърнат. Пинто не е чак толкова зле, справи прекрасно през целия мач, запазваше самообладание когато го пресираха. Трябваше да ги разфасоваме с поне 3 гола, ама късмет. Относно червения картон на Фегули си напълно заслужен. Правеше фалове и съдята много правилно го изгони. Сега най-много да почнат да завиждат и да спорят, че нямало ЧК. Ама както си е написал на подписа AMG ,, Ако те мразят, значи си личност !" Айде честита победа на всички фенове на Барса !
[center]VISCA EL BARCA ![/center]

[center]VISCA EL BARCA ![/center]
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
						[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Барса - Валенсия реванш 2:0 FT, 3:1 общ резултат
Бе за косата можем да спорим... само си спомни неразчетеното му излизане напред и как го прехвърлиха..., добре, че беше Маск да изчисти с глава, а и Абидал вече беше застанал на гол линията..., имаше и още няколко не много добри прояви,  ама карай. 
Шакира определено трябва да бъде отличен! Много силен мач направи, дано занапред само така да играе.

Шакира определено трябва да бъде отличен! Много силен мач направи, дано занапред само така да играе.