Някой може ли да даде информация дали ще дават мача по ТВ+/Спорт+ със сигурност?
Благодаря!
Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 18.01.2012 23:00
sl321 написа:fcb_bg написа:Кое да ви кажем, бре? Вие една наша защитна теза не сте приели, пък искате да си слагаме главата на дръвника.
Пък Шави наистина си е пич - казва си, че е имало аванти и за тях, ама пък рязането този сезон на нищо не прилича вече. Иниеста го спъват - хоп картон за симулация вместо дузпа. Меси 2 мача го хващат да играе с ръка, шарят си го, ама съперника когато направи същото, рефера гледа нагоре, свирка си и брои мигриращите лястовици.
17 кръга траяха за съдийството, явно вече им дойде до гуша. Човека не иска съдийска подкрепа, а нормални отсъждания.
Е поне съм доволен че обърнахте палачинката,че беше взела да загаря вече.Иначе всичко си е нормално.Като те режат е нормално да протестираш.
Все още Гуардиола се прави на по- широко скроен от колкото е нужно.Мисля си че по-скоро неговите изказвания са плод на добре премислена стратегия за държание ( аз мисля че в това отношение се справя много добре) ,отколкото наистина да мисли че няма какво да се оплаква от съдиите.Евала му правя че е последователен,защото миналата година казваше: Ние сме Барселона и нямаме право да се оплакваме от съдиите ( аз това го разбирам и по друг начин де) и сега въпреки че го резнаха срещу Еспаньол, той си продължава със същата линия на поведение.
Пожелавам му до края на шампионата да го режат постоянно ,да не може да стане шампион,и пак на края да каже : Не станахме шампиони,, не заради съдиите,а за това че не се справихме добре.Тогава ще ми стане даже любимец.
Каква палачинка сме обърнали?! Май, май обърка кухнята и тигана. Поне аз( а съм виждал и други) никога не съм отричал, че Барселона са били облагодетелствани от съдийството. Само ,че когато кажем за резачките, никой не ни слуша, а си дрънка неговата. И ти си в кюпа, не се ослушвай.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:sl321 написа:fcb_bg написа:Кое да ви кажем, бре? Вие една наша защитна теза не сте приели, пък искате да си слагаме главата на дръвника.
Пък Шави наистина си е пич - казва си, че е имало аванти и за тях, ама пък рязането този сезон на нищо не прилича вече. Иниеста го спъват - хоп картон за симулация вместо дузпа. Меси 2 мача го хващат да играе с ръка, шарят си го, ама съперника когато направи същото, рефера гледа нагоре, свирка си и брои мигриращите лястовици.
17 кръга траяха за съдийството, явно вече им дойде до гуша. Човека не иска съдийска подкрепа, а нормални отсъждания.
Е поне съм доволен че обърнахте палачинката,че беше взела да загаря вече.Иначе всичко си е нормално.Като те режат е нормално да протестираш.
Все още Гуардиола се прави на по- широко скроен от колкото е нужно.Мисля си че по-скоро неговите изказвания са плод на добре премислена стратегия за държание ( аз мисля че в това отношение се справя много добре) ,отколкото наистина да мисли че няма какво да се оплаква от съдиите.Евала му правя че е последователен,защото миналата година казваше: Ние сме Барселона и нямаме право да се оплакваме от съдиите ( аз това го разбирам и по друг начин де) и сега въпреки че го резнаха срещу Еспаньол, той си продължава със същата линия на поведение.
Пожелавам му до края на шампионата да го режат постоянно ,да не може да стане шампион,и пак на края да каже : Не станахме шампиони,, не заради съдиите,а за това че не се справихме добре.Тогава ще ми стане даже любимец.
Каква палачинка сме обърнали?! Май, май обърка кухнята и тигана. Поне аз( а съм виждал и други) никога не съм отричал, че Барселона са били облагодетелствани от съдийството. Само ,че когато кажем за резачките, никой не ни слуша, а си дрънка неговата. И ти си в кюпа, не се ослушвай.
Е аз казах че този сезон се забелязва различно отношение от съдиите спрямо Барселона.Аз си мисля че много бързо искате да изкупите няколко години подпиране.Тая дузпа с Еспаньол на прави 5 т разлика.Да не говорим че ако Меси беше изгонен в класикото при 1-1 в 45 мин,беше много вероятно разликата в точките да е по-голяма,и да нямате самочувствието че сте били Реал Мадрид и в този сезон.Така че,малко по-спокойно приемайте тази прословута дузпа.
barcelona95 написа:sl321 написа:
По твойта логика трябва да мразиш Жозе
Това е по твоята логика защото аз не го мразя.
Аз всъщност не мразя хора.Мразя действия и постъпки на хора.
Мразя да се опитва някой да си създава ореол на светец,а той да си е обикновен човек.Обикновен колко да речем,един циганин ( примерно).
sl321 написа:
Е аз казах че този сезон се забелязва различно отношение от съдиите спрямо Барселона.Аз си мисля че много бързо искате да изкупите няколко години подпиране.Тая дузпа с Еспаньол на прави 5 т разлика.Да не говорим че ако Меси беше изгонен в класикото при 1-1 в 45 мин,беше много вероятно разликата в точките да е по-голяма,и да нямате самочувствието че сте били Реал Мадрид и в този сезон.Така че,малко по-спокойно приемайте тази прословута дузпа.
Ти голяма логика вадиш. Чакай да пробвам и аз. Ако Арбелоа си беше изгонен в 29-та мин. във финала за Купата, когато настъпи Вия, много вероятно Барса завършваше сезона с 6 купи. Ако на Анри му беше свирена дузпата на Кампа, а Балак си беше изгонен, както и беше свирена и ръката на съшия Балак, много вероятно нямаше да се говори изобщо за 5к дузпи на Челси.
Интересна логика, братчед.
Пък самочуваствие има, защото Барса би Реал в мача помежду им, пък в други им беше отнета победата.
Много интересно е да искаш фал на Меси и чк в онази ситуация, пък точно ти си човек, твърдящ, че влизанията на играчите на Реал в пролетните Класики са си били в рамките на нормалното. Нали беше направил един анализ, кажи къде е, да идат да прочетат хората колко си обективен и да се убедят, че гледаш еднакво на нарушенията.
- tornadoto_96
- Контакти:
Може наистина играчите на Реал да играят грубо, но около 10 мин преди Меси да трябваше да получи втори жълт картон, беше показан жълт на Чаби за същата ситуация. Друга ситуация. Съдията, който изгони Пепе в ШЛ на Бернабеу (Щарк май беше). Същия този съдия свири европейската квалификация между Босна и Португалия, когато играч на Босна влезе по същия начин в краката на Пепе и дори го докосна. Знаеш ли какво беше решението на съдията?? Играта да продължи. Дори и нарушение не свири. Един и същи съдия, един и същ случай, а той свири по два различни начина. Мирише ми на нещо тука...
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
tornadoto_96 написа:Може наистина играчите на Реал да играят грубо, но около 10 мин преди Меси да трябваше да получи втори жълт картон, беше показан жълт на Чаби за същата ситуация. Друга ситуация. Съдията, който изгони Пепе в ШЛ на Бернабеу (Щарк май беше). Същия този съдия свири европейската квалификация между Босна и Португалия, когато играч на Босна влезе по същия начин в краката на Пепе и дори го докосна. Знаеш ли какво беше решението на съдията?? Играта да продължи. Дори и нарушение не свири. Един и същи съдия, един и същ случай, а той свири по два различни начина. Мирише ми на нещо тука...
Веднага ти отговарям с пример. Еспаньол - Барселона. Меси играе с ръка - свирка и жълт картон за Меси. Папагала играе с ръка - тишина, нарушавана единственото от доволните възклицания на феновете на Еспаньол и Реал М.
- barcelona95
- Контакти:
утре Меси ще изиграе мач номер 300 за Барса 

Последна промяна от barcelona95 на 17 яну 2012 21:27, променено общо 1 път.

Лелееее заережи немам търпение да дойдеее всяка минута отброявам 

[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]