Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Реал - Барса, 1/4 финал за КнК 18.01.2012 23:00

Мнениеот fcb_bg » 17 яну 2012 13:20

[center]За 108 гостувания в Мадрид са свирили 5 дузпи за Барса[/center]

След като вчера Шави Ернандес обяви, че през този сезон реферите допускат грешки във вреда на Барселона, днес “Ел Мундо Депортиво” веднага подкрепи халфа.
Изданието обяви статистика, според която за 108 гостувания на Барса в Мадрид срещу Реал, в полза на каталунците са отсъдени само 5 дузпи. Утре вечер предстои поредната визита на тима на “Сантяго Бернабеу”.
Вестникът не случайно изтъква, че за същия брой мачове в Барселона, Реал е получил възможност да изпълни 22 наказателни удари, което е с цели 17 повече.
Последният път, когато Барса получи дузпа на “Бернабеу” бе през миналия сезон, когато в първенството Меси реализира от бялата точка, за да донесе равенството 1:1.
Предишният случай обаче бе 20 години преди това, след като през 1991 Роналд Куман също реализира за 1:1.
През 1988 Бернд Шустер отбеляза наказателния удар, но Барса загуби с 1:2. Преди това пък дузпа бе дадена за каталунците през 1942 при победата на Реал с 4:3.
В мачовете за различните купи в столицата “Ел Мундо Депортиво” също разполага с категорична статистика – 14 мача, в които са дадени 7 дузпи, всичките в полза на Реал.

Ами сега? :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 яну 2012 13:57

[offtopic]Известен, богат и красив. Обикновено е скрит в големите мачове. Що е то?[/offtopic]
:lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 яну 2012 14:23

fcb_bg написа:[offtopic]Известен, богат и красив. Обикновено е скрит в големите мачове. Що е то?[/offtopic]

Ммм, май няма да ни трябва жокер и все пак да попитам... ходи ли с една кофа гел на главата?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 яну 2012 14:29

hajitsu написа:Мегъне, можеш ли да ми дадеш примери, когато Реал са били подпомагани от съдиите в мачове срещу Барса? :roll:

Мислиш ли, че съм гледал всичките издания на Класико, предвид, че дербито датира от 1902-а? ;)

Иначе веднага на прима виста се сещам за най-голямата ви победа срещу нас - точно за КнК. Когато ви смазваме с 3:0 на Камп Ноу, но на реванша отбора е заплашен от Франко и неговата хунта и само гледаме как ни вкарвате гол след гол, за да се стигне до 11:1 за вас!

И не знам дали знаеш, но в историята на Класико има мач, когато отбора на Барса демонстративно напуска терена 12 минути преди края на мача, заради зверска подкрепа към вас от страна на реферите! - този мач също е игран доста преди да се родим!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 яну 2012 16:13

fcb_bg написа:
sl321 написа:
Има сезони, в които сме получавали подкрепа от арбитрите, но сега е различно и просто трябва да се примирим с това” добави халфът.

Кво,вика,има сезони в които сме получавали подкрепа,но сега е различно .Ха ха.Големец.Как един фен не го каза това?! :?: :?:

Кое да ви кажем, бре? Вие една наша защитна теза не сте приели, пък искате да си слагаме главата на дръвника.
Пък Шави наистина си е пич - казва си, че е имало аванти и за тях, ама пък рязането този сезон на нищо не прилича вече. Иниеста го спъват - хоп картон за симулация вместо дузпа. Меси 2 мача го хващат да играе с ръка, шарят си го, ама съперника когато направи същото, рефера гледа нагоре, свирка си и брои мигриращите лястовици.
17 кръга траяха за съдийството, явно вече им дойде до гуша. Човека не иска съдийска подкрепа, а нормални отсъждания.

Е поне съм доволен че обърнахте палачинката,че беше взела да загаря вече.Иначе всичко си е нормално.Като те режат е нормално да протестираш.
Все още Гуардиола се прави на по- широко скроен от колкото е нужно.Мисля си че по-скоро неговите изказвания са плод на добре премислена стратегия за държание ( аз мисля че в това отношение се справя много добре) ,отколкото наистина да мисли че няма какво да се оплаква от съдиите.Евала му правя че е последователен,защото миналата година казваше: Ние сме Барселона и нямаме право да се оплакваме от съдиите ( аз това го разбирам и по друг начин де :) ) и сега въпреки че го резнаха срещу Еспаньол, той си продължава със същата линия на поведение.
Пожелавам му до края на шампионата да го режат постоянно ,да не може да стане шампион,и пак на края да каже : Не станахме шампиони,, не заради съдиите,а за това че не се справихме добре.Тогава ще ми стане даже любимец. :geek:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 яну 2012 16:15

megan fox написа:
fcb_bg написа:[offtopic]Известен, богат и красив. Обикновено е скрит в големите мачове. Що е то?[/offtopic]

Ммм, май няма да ни трябва жокер и все пак да попитам... ходи ли с една кофа гел на главата?

Относно,кофата гел на нашия манекен,забелязвам че Шави не слага по малко гел от него.Не че нещо,просто ми е направило впечатление.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 яну 2012 16:17

sl321 написа:
megan fox написа:

Относно,кофата гел на нашия манекен,забелязвам че Шави не слага по малко гел от него.Не че нещо,просто ми е направило впечатление.

Виж, ще бъде интересно да се види Пуйол с толкова гел на главата. Но за щастие това няма да се случи. :)

Потребителски аватар
barcelona95
Контакти:

Мнениеот barcelona95 » 17 яну 2012 16:21

sl321 написа:
fcb_bg написа:
sl321 написа:
Кво,вика,има сезони в които сме получавали подкрепа,но сега е различно .Ха ха.Големец.Как един фен не го каза това?! :?: :?:

Кое да ви кажем, бре? Вие една наша защитна теза не сте приели, пък искате да си слагаме главата на дръвника.
Пък Шави наистина си е пич - казва си, че е имало аванти и за тях, ама пък рязането този сезон на нищо не прилича вече. Иниеста го спъват - хоп картон за симулация вместо дузпа. Меси 2 мача го хващат да играе с ръка, шарят си го, ама съперника когато направи същото, рефера гледа нагоре, свирка си и брои мигриращите лястовици.
17 кръга траяха за съдийството, явно вече им дойде до гуша. Човека не иска съдийска подкрепа, а нормални отсъждания.

Е поне съм доволен че обърнахте палачинката,че беше взела да загаря вече.Иначе всичко си е нормално.Като те режат е нормално да протестираш.
Все още Гуардиола се прави на по- широко скроен от колкото е нужно.Мисля си че по-скоро неговите изказвания са плод на добре премислена стратегия за държание ( аз мисля че в това отношение се справя много добре) ,отколкото наистина да мисли че няма какво да се оплаква от съдиите.Евала му правя че е последователен,защото миналата година казваше: Ние сме Барселона и нямаме право да се оплакваме от съдиите ( аз това го разбирам и по друг начин де :) ) и сега въпреки че го резнаха срещу Еспаньол, той си продължава със същата линия на поведение.
Пожелавам му до края на шампионата да го режат постоянно ,да не може да стане шампион,и пак на края да каже : Не станахме шампиони,, не заради съдиите,а за това че не се справихме добре.Тогава ще ми стане даже любимец. :geek:

По твойта логика трябва да мразиш Жозе
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 17 яну 2012 16:33

megan fox написа:Виж, ще бъде интересно да се види Пуйол с толкова гел на главата. Но за щастие това няма да се случи. :)

Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 яну 2012 16:47

fcb_bg написа:[center]За 108 гостувания в Мадрид са свирили 5 дузпи за Барса[/center]

Ами сега? :roll:

Време за номер 6 :?

Върни се в “Барселона”