Барселона - Трансфери лято 2013 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Трансфери лято 2013 г.

Мнениеот Middlesbrough » 30 юли 2013 14:19

На първо място Тата Мартино желае да бъде купен бразилският бранител на Челси Давид Луиш, а следващото име в списъка е датчанинът Даниел Агер от Ливърпул. Останалите трима футболисти, харесани от аржентинския специалист, са все белгийци: Ян Вертонген от Тотнъм, Венсан Компани от Манчестър Сити и Томас Вермален от Арсенал.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=440116

Офтопик:

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 03 авг 2013 17:19

Много ми се иска Луис ама Челси едва ли ще го пуснат, Ман Сити вече ни отрязаха за Компани.

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 05 авг 2013 13:16

Дано оставането на Сеск не е било грешка, че 35 милиона не са изобщо малко ..

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 авг 2013 13:26

FCBarcelona7 написа:Дано оставането на Сеск не е било грешка, че 35 милиона не са изобщо малко ..

Във важните мачове го няма никъв , яко се осира ... надявам се на по - добър сезон от него като качество на играта , но съм песимист :С , пък и ако няма контузени и наказани предполагам , че ще е резерва ... но все пак ще има и ротации , Шави вече , ще играе все по - малко , трябва да му се търси заместник и на него .. обаче май звучи смешно заместник на Шави : ( ... ;д

Офтопик:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 05 авг 2013 13:37

На няколко пъти прочетох тук мнения от някои съфорумци,че след напускането на Тиаго ще се отвори място за Серхи Роберто. Някой има ли наблюдения върху това момче?Дали евентуално може да се впише в отбора :roll: ?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 авг 2013 13:37

http://int.soccerway.com/teams/spain/fu ... transfers/

Боян 13 млн :Д:Д: , не мога повече :Д , кои са тия некадърници , които прават договорите и прочие :Д , НЕЛЕПИ СМЕ !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 авг 2013 13:38

FCBarcelona7 написа:Дано оставането на Сеск не е било грешка, че 35 милиона не са изобщо малко ..

Всеки си има глава на раменете. Щом е избрал да стои резерва в Барса, отколкото твърд титуляр в Юнайтед и то точно преди Световното...

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 05 авг 2013 13:50

Middlesbrough написа:http://int.soccerway.com/teams/spain/futbol-club-barcelona/2017/transfers/

Боян 13 млн :Д:Д: , не мога повече :Д , кои са тия некадърници , които прават договорите и прочие :Д , НЕЛЕПИ СМЕ !!!

И аз го четох в http://www.transfermarkt.co.uk/en/prime ... b_ES1.html
и мислех, че е някаква грешка. Ако е истина направо ме побиват тръпки. Явно си въртят някакви далавери за комисионни и т.н. Духът на Лапорта витае из коридорите на Ноу камп.
Последна промяна от tibidabo на 05 авг 2013 14:05, променено общо 1 път.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 05 авг 2013 14:00

Jürgen написа:На няколко пъти прочетох тук мнения от някои съфорумци,че след напускането на Тиаго ще се отвори място за Серхи Роберто. Някой има ли наблюдения върху това момче?Дали евентуално може да се впише в отбора :roll: ?

От известно време го гледам и да ти кажа, че според мен Сержи е по-полезен от Тиаго. Черноработник. Без желанието на всяка цена да блесне. Много по-бърз и не бави топката прекалено много. Много ценен е и в защита. Според мен (без да ангижам никого с това) Сержи Роберто е по-добрия избор, въпреки, че не е толкова атрактивен като Алкантара. Играе просто, но без грешки и се движи много повече без топка. Ако продължи да се развива може да се окаже, че сме намерили заместник на Шави. Въпреки, че в мачовете в предсезонната подготовка играе изтеглен малко по-напред.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 авг 2013 14:12

tibidabo написа:
Jürgen написа:На няколко пъти прочетох тук мнения от някои съфорумци,че след напускането на Тиаго ще се отвори място за Серхи Роберто. Някой има ли наблюдения върху това момче?Дали евентуално може да се впише в отбора :roll: ?

От известно време го гледам и да ти кажа, че според мен Сержи е по-полезен от Тиаго. Черноработник. Без желанието на всяка цена да блесне. Много по-бърз и не бави топката прекалено много. Много ценен е и в защита. Според мен (без да ангижам никого с това) Сержи Роберто е по-добрия избор, въпреки, че не е толкова атрактивен като Алкантара. Играе просто, но без грешки и се движи много повече без топка. Ако продължи да се развива може да се окаже, че сме намерили заместник на Шави. Въпреки, че в мачовете в предсезонната подготовка играе изтеглен малко по-напред.

Според мен е доста под нивото на Тиаго за момента : ) , незнам как реши , че е по - бърз от Тиаго :o , се едно да кажем , че Сеск е по - бърз от Тиаго :Д ...
Момчето има качества спор няма , ако се работи правилно с него , има хляб в него : ) , времето ще покаже

Офтопик:

Върни се в “Барселона”