Tрансфери 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Зимни трансфери 2010/2011

Мнениеот mironi88 » 25 дек 2010 00:04

Този Сако е добър. Все още млад. Ако не се лъжа централен бранител играе. А френското знаете е с ниска резултатност.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 25 дек 2010 11:08

То няма да има повече трансфери така че темата се изчерпа :!:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 25 дек 2010 11:13

enguerino написа:То няма да има повече трансфери така че темата се изчерпа :!:

Moже да няма трансфери, но определено ще има слухове и спекулации ;)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 25 дек 2010 17:28

Фабрегас и Торес за 100млн общо http://barcelona.gong.bg/view_article.p ... _id=175887
Лично, силно се надявам да са спекулации, защото Арсенал без Фабрегас няма да е Арсенал, а Ливерпул без Торес ще си загуби духа, а ако каталунците пръснат 100млн ще им излезе през г*за

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 дек 2010 18:31

TheBest007 написа:[center]Барса пуска младок в Бенфика[/center]
[center]Каталунците ще се разделят с Нолито, с когото не успяха да се споразумеят за новия му договор[/center]
[center]Изображение[/center]

[center]
Барселона ще се раздели с един от младите си футболисти след края на сезона, след като стана ясно, че Мануел Агудо Дуран или просто Нолито, ще премине в Бенфика.

24-годишният играч направи дебют в началото на кампанията за каталунците, но не успя да се разбере с ръководството да подпише нов договор. Сегашният изтича през лятото и при това положение той ще премине в лисабонския клуб като свободен агент.

Контрактът на Нолито ще бъде за 4 години, а той ще получава по 900 000 евро на сезон, което явно е повече, от предложението от страна на Барса, което е получил.

Интерес към него имаше още от Монако, Спартак Москва, Панатинайкос и Фиорентина, но в крайна сметка той реши да отиде в Бенфика, където може би ще има повече възможност за изява.

Футболистът може да действа като нападател или като флангови играч и срещу Сеута за Кралската купа вкара първия си гол за каталунците. Той е взел участие в 3 мача на първия тим, докато за Б-отбора записа 83 срещи и 23 попадения, сред тях 7 гола 15 мача в Сегунда дотук през кампанията.
[/center]

Жалко :( Аз лично доста симпатизирах на Нолито :cry:

Ако това е вярно... нямам думи!
От една страна правим същата грешка като с Фабрегас!
От друга страна ме е яд, като почнат така разни футболистченца да извиват ръцете на отбора за повече пари! :evil: :evil: :evil:
Бенфика ще получи отличен футболист, който след време като нищо може да се върне на Камп Ноу, но срещу внушителна трансферна сума! :(
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
barcelona95
Контакти:

Мнениеот barcelona95 » 27 дек 2010 09:11

Мануел Агудо Дуран, още познат и като Нолито, е малко известен футболист от втория отбор на Барселона. Привлечен преди два сезона в тима като голям талант, 24-годишният вече играч рядко намира място в състава. Договорът на Нолито изтича на 30 юни, и той хвърли истинска бомба в Каталуния, като обяви на всеослушание, че би преминал във вечния враг Реал Мадрид.

„Ако Флорентино Перес дойде, предложи ми крупна сума, дори и да ми се иска да остана в Барселона, ще приема офертата на Реал, защото съм професионалист,” заяви Нолито пред Diario de Jerez.

„Винаги съм бил от Барселона, и винаги ще бъда. Но аз съм реалист и най-много от всичко искам да играя. Ако Мадрид ме иска, защо не. Искам да печеля с Барселона, но ако играят срещу мен – ще загубят,” допълнително наля масло в огъня крилото.

Нолито отрече слуховете, че ще подписва с Бенфика.

Според мен с това изказване иска да се прави на важен
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 дек 2010 11:19

barcelona95 написа:
Мануел Агудо Дуран, още познат и като Нолито, е малко известен футболист от втория отбор на Барселона. Привлечен преди два сезона в тима като голям талант, 24-годишният вече играч рядко намира място в състава. Договорът на Нолито изтича на 30 юни, и той хвърли истинска бомба в Каталуния, като обяви на всеослушание, че би преминал във вечния враг Реал Мадрид.

„Ако Флорентино Перес дойде, предложи ми крупна сума, дори и да ми се иска да остана в Барселона, ще приема офертата на Реал, защото съм професионалист,” заяви Нолито пред Diario de Jerez.

„Винаги съм бил от Барселона, и винаги ще бъда. Но аз съм реалист и най-много от всичко искам да играя. Ако Мадрид ме иска, защо не. Искам да печеля с Барселона, но ако играят срещу мен – ще загубят,” допълнително наля масло в огъня крилото.

Нолито отрече слуховете, че ще подписва с Бенфика.

Според мен с това изказване иска да се прави на важен

С това си изказване със сигурност падна много в очите на феновете на Барса
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 дек 2010 14:07

Мега талант на 24 ? Не благодаря :!:

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 25 яну 2011 11:24

[center]Барса дебне френски талант[/center]

[center]Изображение[/center]

[center]
Испанският шампион Барселона следи изявите на младият бранител на Гренобъл Атила Туран, съобщават медиите във Франция. Скаути на тима са присъствали и на последния мач на младока - 1:1 срещу Седан. 18-годишният ляв бек заяви, че знае за интерес на каталунците, но за момента не мисли за трансфер.

"Знам, че са идвали да ме гледат хора от Барселона и това няма как де не ме радва. Все още обаче съм много млад и не мисля, че сега е подходящ момент да напускам Гренобъл. Целта ми е да помогна на тима да остане в Лига 2", каза Туран пред "France Football".
[/center]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZxdKRI_UojA&feature=player_embedded[/youtube]
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 яну 2011 12:40

Атила Туран-баси името :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Барселона”