Tрансфери 2010/2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери 2010/2011
Този Сако е добър. Все още млад. Ако не се лъжа централен бранител играе. А френското знаете е с ниска резултатност.

То няма да има повече трансфери така че темата се изчерпа 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
- TheBest007
- Контакти:
enguerino написа:То няма да има повече трансфери така че темата се изчерпа
Moже да няма трансфери, но определено ще има слухове и спекулации
- liverpool-4ever
- Контакти:
Фабрегас и Торес за 100млн общо http://barcelona.gong.bg/view_article.p ... _id=175887
Лично, силно се надявам да са спекулации, защото Арсенал без Фабрегас няма да е Арсенал, а Ливерпул без Торес ще си загуби духа, а ако каталунците пръснат 100млн ще им излезе през г*за
Лично, силно се надявам да са спекулации, защото Арсенал без Фабрегас няма да е Арсенал, а Ливерпул без Торес ще си загуби духа, а ако каталунците пръснат 100млн ще им излезе през г*за
TheBest007 написа:[center]Барса пуска младок в Бенфика[/center]
[center]Каталунците ще се разделят с Нолито, с когото не успяха да се споразумеят за новия му договор[/center]
[center][/center]
[center][/center]Барселона ще се раздели с един от младите си футболисти след края на сезона, след като стана ясно, че Мануел Агудо Дуран или просто Нолито, ще премине в Бенфика.
24-годишният играч направи дебют в началото на кампанията за каталунците, но не успя да се разбере с ръководството да подпише нов договор. Сегашният изтича през лятото и при това положение той ще премине в лисабонския клуб като свободен агент.
Контрактът на Нолито ще бъде за 4 години, а той ще получава по 900 000 евро на сезон, което явно е повече, от предложението от страна на Барса, което е получил.
Интерес към него имаше още от Монако, Спартак Москва, Панатинайкос и Фиорентина, но в крайна сметка той реши да отиде в Бенфика, където може би ще има повече възможност за изява.
Футболистът може да действа като нападател или като флангови играч и срещу Сеута за Кралската купа вкара първия си гол за каталунците. Той е взел участие в 3 мача на първия тим, докато за Б-отбора записа 83 срещи и 23 попадения, сред тях 7 гола 15 мача в Сегунда дотук през кампанията.
ЖалкоАз лично доста симпатизирах на Нолито
Ако това е вярно... нямам думи!
От една страна правим същата грешка като с Фабрегас!
От друга страна ме е яд, като почнат така разни футболистченца да извиват ръцете на отбора за повече пари!
Бенфика ще получи отличен футболист, който след време като нищо може да се върне на Камп Ноу, но срещу внушителна трансферна сума!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Barcelona - Mes que un club[/center]
- barcelona95
- Контакти:
Мануел Агудо Дуран, още познат и като Нолито, е малко известен футболист от втория отбор на Барселона. Привлечен преди два сезона в тима като голям талант, 24-годишният вече играч рядко намира място в състава. Договорът на Нолито изтича на 30 юни, и той хвърли истинска бомба в Каталуния, като обяви на всеослушание, че би преминал във вечния враг Реал Мадрид.
„Ако Флорентино Перес дойде, предложи ми крупна сума, дори и да ми се иска да остана в Барселона, ще приема офертата на Реал, защото съм професионалист,” заяви Нолито пред Diario de Jerez.
„Винаги съм бил от Барселона, и винаги ще бъда. Но аз съм реалист и най-много от всичко искам да играя. Ако Мадрид ме иска, защо не. Искам да печеля с Барселона, но ако играят срещу мен – ще загубят,” допълнително наля масло в огъня крилото.
Нолито отрече слуховете, че ще подписва с Бенфика.
Според мен с това изказване иска да се прави на важен

barcelona95 написа:Мануел Агудо Дуран, още познат и като Нолито, е малко известен футболист от втория отбор на Барселона. Привлечен преди два сезона в тима като голям талант, 24-годишният вече играч рядко намира място в състава. Договорът на Нолито изтича на 30 юни, и той хвърли истинска бомба в Каталуния, като обяви на всеослушание, че би преминал във вечния враг Реал Мадрид.
„Ако Флорентино Перес дойде, предложи ми крупна сума, дори и да ми се иска да остана в Барселона, ще приема офертата на Реал, защото съм професионалист,” заяви Нолито пред Diario de Jerez.
„Винаги съм бил от Барселона, и винаги ще бъда. Но аз съм реалист и най-много от всичко искам да играя. Ако Мадрид ме иска, защо не. Искам да печеля с Барселона, но ако играят срещу мен – ще загубят,” допълнително наля масло в огъня крилото.
Нолито отрече слуховете, че ще подписва с Бенфика.
Според мен с това изказване иска да се прави на важен
С това си изказване със сигурност падна много в очите на феновете на Барса
Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
- JohnnieWalker
- Контакти:
Мега талант на 24 ? Не благодаря 
- TheBest007
- Контакти:
[center]Барса дебне френски талант[/center]
[center]
[/center]
[center]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZxdKRI_UojA&feature=player_embedded[/youtube]
[center]
[/center][center]
[/center]Испанският шампион Барселона следи изявите на младият бранител на Гренобъл Атила Туран, съобщават медиите във Франция. Скаути на тима са присъствали и на последния мач на младока - 1:1 срещу Седан. 18-годишният ляв бек заяви, че знае за интерес на каталунците, но за момента не мисли за трансфер.
"Знам, че са идвали да ме гледат хора от Барселона и това няма как де не ме радва. Все още обаче съм много млад и не мисля, че сега е подходящ момент да напускам Гренобъл. Целта ми е да помогна на тима да остане в Лига 2", каза Туран пред "France Football".
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZxdKRI_UojA&feature=player_embedded[/youtube]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Атила Туран-баси името