Барселона направи световен шампион Испания!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Барселона направи световен шампион Испания!

Мнениеот megan fox » 16 юли 2010 16:25

Molotov написа:Нищо че съм фен на Барса,но това са пълни глупости ;) Без Касияс,Капдевиля,Рамос,Шаби Алонсо нищо нямаше да е същото. Вярно е,че имаше седем титуляра на Барса,но нека не омаловажаваме това,което са направили и останалите. Плюс това,играчите играят за Испания,не за Барселона,клубът никога няма да е толкова важен,колкото държавата. Това го показват много ясно с коментарите след всеки мач,както и начина по който празнуват гол.Рамос разцелува Пуйол,нищо че са от Реал и Барселона,най-голямото дерби в Испания :roll:

Интересен аватар имаш за човек фен на Барселона......... :evil: :evil: :evil:

Как да е, не си много прав! Пуйол веднага взриви обстановката в Испания, защото след спечелването на титлата се загърна с... КАТАЛУНСКИЯТ флаг, не с испанският! Това недоразумение на природата Алонсо изобщо няма място в отбора и не знам дали ти направи впечатление по време на световното, че не се радваше на нито един гол вкарал от играч на Барса! Очевидно е, че играчите се делят, въпреки, че се стараят това да не им пречи в името на заветната цел Световната титла! Хеле успяха да я спечелят, но си личеше, че има деление на групички! А колкото до Капдевиля... неговият принос е много спорен! Правеше детински грешки, които можеха да струват много скъпо на отбора, ако не бяха Касияс, Пуйол и Пике!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 16 юли 2010 18:07

Според мен Pique може много повече от това, което показа на Мондиала. ;) Направи една безсмислена дузпа и ако не се лъжа той беше един от 3мата, които влязоха в наказателното поле, при повтарянето на дузпата.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 юли 2010 19:26

megan fox написа:

Интересен аватар имаш за човек фен на Барселона......... :evil: :evil: :evil:

Как да е, не си много прав! Пуйол веднага взриви обстановката в Испания, защото след спечелването на титлата се загърна с... КАТАЛУНСКИЯТ флаг, не с испанският! Това недоразумение на природата Алонсо изобщо няма място в отбора и не знам дали ти направи впечатление по време на световното, че не се радваше на нито един гол вкарал от играч на Барса! Очевидно е, че играчите се делят, въпреки, че се стараят това да не им пречи в името на заветната цел Световната титла! Хеле успяха да я спечелят, но си личеше, че има деление на групички! А колкото до Капдевиля... неговият принос е много спорен! Правеше детински грешки, които можеха да струват много скъпо на отбора, ако не бяха Касияс, Пуйол и Пике!

Мегън Фокс това за Алонсо е несериозно, че не се е радвал на "нито един гол на "каталунските" играчи " . Първо, той си е малко по-странен по характер и второ, помня,че това за "не поздравяването" го беше написал след един гол на Вийя срещу Хондурас. Айде да гледаме реално, Вийя е играч на Барселона, но все още няма изиграна нито една минута с фланелката на отбора. Сигурно още не си е пренесъл целия багаж от Валенсия до Каталуния. За мен е несериозно да се мисли, че може да има някаква омраза по оста Мадрид-Барселона свързана с Давид Вийя на този етап. Алонсо си е малко странен характер, в Примера съм го виждал как някой от Реал като вкара гол, той седи отстрани и си връзва обувката. Монетата има две страни. Виж отдолу клипа с гола на Пуйол срещу Германия,от радост, Алонсо ще го удуши и дори го целува леко по бузата. И не знам как го определи като "недоразумение на природата" след като за много специалисти беше един от най-добрите от Ла Фурия и по мое мнение имаше един мач в който не игра на ниво-срещу Португалия. Във всички останали мисля, че си партнираше добре с Шави ;)
За мен нямаше никакво разделение в отбора, атмосферата беше невероятна, вижте в Youtube как се радват всички в самолета. А това,че някой е развял каталунски флаг по време на награждаването, за мен няма нищо лошо или нередно . :geek:

ПП. Испания общо вкара осем гола на това световно. Ето два клипа,които намерих за голове на каталунски играчи. Гледайте на първия клип,кой отива първи при Вийя, а втория го спирате някъде на осма-девета секунда 8-) Като сложим и гола на Иниеста от финала,когато всички му бяха отгоре, май излиза,че
по време на световното, че не се радваше на нито един гол вкарал от играч на Барса
не е много вярно 8-)

[center]

[/center]

Офтопик:
И вместо всички,които подкрепяме Ла Фурия да се радваме на титлата, се занимаваме с дреболии 8-)
Последна промяна от Madridist на 16 юли 2010 23:53, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 16 юли 2010 20:32

Меган Фокс. Мадридиста си го е казал ясно и точно ;) А относно аватара,нещо не разбирам ? Касияс ми е любимия вратар,съмнявам се скоро в Испания да има по-добър,така че ...

+ това,не по аватара можеш да определяш какъв съм и какъв не съм ! Определяй по мнението и начина на изказване ;)
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 юли 2010 21:14

Molotov написа: Меган Фокс. Мадридиста си го е казал ясно и точно ;) А относно аватара,нещо не разбирам ? Касияс ми е любимия вратар,съмнявам се скоро в Испания да има по-добър,така че ...

+ това,не по аватара можеш да определяш какъв съм и какъв не съм ! Определяй по мнението и начина на изказване ;)

Те пак като правят изводи от аватара, а не от ника... добре е! :lol: :lol: :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 16 юли 2010 22:50

Хахах,е да по ника вече ... друга работа :lol:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юли 2010 15:07

Мадридист за мен лично Алонсо е силно надценен, точно като Бускетс. И двамата не ги харесвам и двамата според мен нямат място в Ла Фурия, и двамата нямат място в Реал и Барса. Алонсо нещо му стана, след като се върна в Испания. Той правеше невероятни мачове за Пул, но при вас не е толкова силен. Не знам защо се получава така, определено вината не е в Реал..., може би причината е в това, че в Пул Алонсо беше един от най-добрите играчи на терена и той наистина правеше разликата, докато в Реал... Алонсо не влиза в челната петица на най-добрите играчи на отбора!

А колкото до гола на Иниеста на финала... е оставаше и тогава да не се зарадва! Все пак този гол имаше "цената" на световна титла!

//Молотов ясно, че Касияс ти е любимец, просто аз явно съм прекалено вманиачен в Барса. Дори не мога да си представя да сложа за аватар играч на големият враг - за мен това ще бъде равнозначно на кръвна обида и ПРЕДАТЕЛСТВО към любимият клуб, но така гледам аз на нещата. Не е нужно всички да споделят моите виждания. :) А колкото до ника ти... той кърти мивки ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юли 2010 15:52

Мегън Фокс, не казвам, че Алонсо е някакъв супер футболист,който едва ли не, е най-добрият на своя пост . Далеч съм от тази мисъл. Но определено не смятам,че е и "недоразумение на природата" по време на световното. Защото, ако Алонсо беше недоразумение в ЮАР, какво да кажем, за централният нападател Ф. Торес,който не вкара дори един гол, или пък Давид Силва, към който имаше много големи очаквания(вкл. и аз) изигра един безобразен мач срещу Швейцария и докрая на турнира заслужено не започна в нито един двубой като титуляр . Относно Бускетс, съм си говорил с един мой много добър приятел,който е фен на Барселона и напълно споделям неговото мнение. Яя Туре е с класа над Бускетс, но Серхио има едно много голямо предимство-ТОЙ Е КАТАЛУНЕЦ и нормално, с оглед политиката на каталунцте в последните години, Бускетс да е титуляр. Не смятам, обаче,че е слаб,в никакъв случай, просто е млад и във важните мачове буквално прегаря и това му пречи, да покаже истинския си потенциал. И накрая да завърша за Бускетс и Алонсо - добри,лоши, това е с което разполагаше Дел Боске. Важен е крайния резултат, а в ЮАР 2010 за Испания, той беше положителен Изображение
Последна промяна от Madridist на 17 юли 2010 20:19, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 17 юли 2010 15:56

Сеск е предпочитан пред Алонсо, поне от мен. ;) Млад, талантлив, а Алонсо не си дава много зор. Силва да е играл 30 мин. max :D Какво повече искаш. Торес сам видя, че е по-зле от Педро.
Относно "младостта на Бускетс": Прав си! 22 години не са много. Но не може да кажеш, че това означава липса на опит! Европейски шампион! Замисли се!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юли 2010 16:01

Madridist написа:Мегън Фокс, не казвам, че Алонсо е някакъв супер футболист,който едва ли не, е най-добрият на своя пост . Далеч съм от тази мисъл. Но определено не смятам,че е и "недоразумение на природата" по време на световното. Защото, ако Алонсо беше недоразумение в ЮАР, какво да кажем, за централният нападател Ф. Торес,който не вкара дори един гол, или пък Давид Силва, към който имаше много големи очаквания(вкл. и аз) изигра един слаб мач срещу Швейцария и докрая на турнира заслужено не започна в нито един мач. Относно Бускетс, съм си говорил с един мой много добър приятел,който е фен на Барселона и напълно споделям неговото мнение. Яя Туре е с класа над Бускетс, но Серхио има едно много голямо предимство-ТОЙ Е КАТАЛУНЕЦ и нормално, с оглед политиката на каталунцте в последните години, Бускетс да е титуляр. Не смятам, обаче,че е слаб,в никакъв случай, просто е млад и във важните мачове буквално прегаря и това му пречи, да покаже истинския си потенциал. И накрая да завърша за Бускетс и Алонсо - добри,лоши, това е с което разполагаше Дел Боске. Важен е крайния резултат, а в ЮАР 2010 за Испания, той беше положителен Изображение

За Торес изобщо не ми се говори... по-слаб таран от години не съм виждал!
А колкото до това, че Бусктес е каталунец... ние не сме Атлетик Билбао! Да, залага се на таланти от школата, но в отбора трябва да играят най-добрите налични футболисти, а не тези, които са каталунци! По тази логика защо бе купен Вия, който е баск, след като имаме Педро и Боян?

А Силва е баси дупката..., не разбирам какво му харесват и защо го хвалят толкова много. Нито във Валенсия го харесвам, нито пък в Ла Фурия.

Върни се в “Барселона”