Реал Мадрид-Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: ... къде ще гледаме Реал - Меси
Ако мача е м/у Криси и Меси от сега отивам да пусна Еврофутбол точен резултат 0:7+ 
Пичове в кой ден и от колко часа е Ел Класико или иначе казано Криси-Меси![]()
Събота 23.00ч
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
JohnnieWalker написа:Ако мача е м/у Криси и Меси от сега отивам да пусна Еврофутбол точен резултат 0:7+
Аз нарочно го нарекох Криси
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
0007 написа:Qu1cky написа:аз не съм на булсат и пак имаме ТВ +
Шментяги
кво имаш предвид
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Qu1cky написа:аз не съм на булсат и пак имаме ТВ +
Мълчи,мълчи че ще ни го резнат
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
BoB0 написа:Що всички си давате парите за кабеларки... БулсатКома са си 15 лева на месец, къде,къде по-яко качество на картината и си гледаш Меси всека седмица... Па и немското първенство не е за изпускане с тия равностойни отбори.
Щото аз имам вързани 4 телевизора у нас.Освен това вече ТВ-та си имат вградени цифрови приемници,а кабеларките имат и цифров сигнал и познай....
Па немското първенство го дават по евроспорт 2 и него си го има.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Qu1cky написа:0007 написа:Qu1cky написа:аз не съм на булсат и пак имаме ТВ +
Шментяги
кво имаш предвид
Ами попринцип ТВ+ е канал на Булсата

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Реал Мадрид-Барселона
Според мен мача е чиста 2-ка След това което направи Барселона тази вечер и ако не бие реал тогава начи има нещо тъмно...
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Реал Мадрид-Барселона
Ponko написа:Според мен мача е чиста 2-ка След това което направи Барселона тази вечер и ако не бие реал тогава начи има нещо тъмно...
ти си тъмен и тая тема не е за тука!!!

Офтопик:
Re: Реал Мадрид-Барселона
Що ве???? Не съм фен на нито 1 от двата клуба за какво да пускам темата във скапаните ви форуми,че да недоволствате до небесата.