Liga BBVA: Барселона - Валенсия - 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Liga BBVA: Барселона - Валенсия :: 17.04.2016 :: 21:30ч
Тряя да спечелим , ако тряя и с половин гол 

Офтопик:
0-1 / 1-2, за да има още по-голяма интрига. 
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Liga BBVA: Барселона - Валенсия :: 17.04.2016 :: 21:30ч
Голямата цел за сезона, уви отпадна от дневния ред. Една купа повече или по-малко в Ла Лига, едва ли е повод за кой знае какви драми. Това което е съществено, е че отбора стои пред съвсем обективни проблеми и предизвикателства, които допринесоха и за резултатите, които имаме към момента. Според мен правилния подход е да се започне обмислянето на нужните стъпки и стратегия за разрешаването им, "добутването" на настоящия сезон, не бива да бъде оправдание за отлагане старта на този процес.
А проблемите , които предстоят да се решават са от доста разнообразно естество : имаме кадрови задачи да решаваме не на един пост, търсене и повишаване на тактическата ефективност и вариативност, работа с психиката и мотивацията на играчите не е за подценяване ... Ребуса с физическото и кондиционното състояние, който седи за решаване пред съответните специалисти в клуба ... Мисля, че именно това също оказа решаваща роля за развоя на събитията от последния месец – по всичко личи, че основното ядро футболисти, което изнася тежестта на мачовете и ги решава, не може да поддържа това физическо и кондиционно ниво, което се изисква за такъв обем мачове във всички турнири, т.е. това става все по-трудно с всеки нов сезон ... такова обстоятелство няма как да не се взема под внимание.
Ако амбициите и целите, които си поставяме са най-високите възможни, както това беше факт през последните 10-ина сезона, то тогава пред ръководството, треньорите и отбора няма друга алтернатива, освен съставянето на план и действия в тази посока.
САМО БАРСА!!
А проблемите , които предстоят да се решават са от доста разнообразно естество : имаме кадрови задачи да решаваме не на един пост, търсене и повишаване на тактическата ефективност и вариативност, работа с психиката и мотивацията на играчите не е за подценяване ... Ребуса с физическото и кондиционното състояние, който седи за решаване пред съответните специалисти в клуба ... Мисля, че именно това също оказа решаваща роля за развоя на събитията от последния месец – по всичко личи, че основното ядро футболисти, което изнася тежестта на мачовете и ги решава, не може да поддържа това физическо и кондиционно ниво, което се изисква за такъв обем мачове във всички турнири, т.е. това става все по-трудно с всеки нов сезон ... такова обстоятелство няма как да не се взема под внимание.
Ако амбициите и целите, които си поставяме са най-високите възможни, както това беше факт през последните 10-ина сезона, то тогава пред ръководството, треньорите и отбора няма друга алтернатива, освен съставянето на план и действия в тази посока.
САМО БАРСА!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5wh6SVRbVWI[/youtube]
Още по-силни
Още по-силни
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Дано бием....ще е хубаво все пак да вземем титлата, за да загреем за Еврото в що годе по-приемливо настроение 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Отборът точно сега има нужда от подкрепа! Силна и безкористна подкрепа!
VISCA EL BARCA!!!
VISCA EL BARCA!!!
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
Ter Stegen, C. Bravo, Douglas, Piqué, I. Rakitic, Sergio Busquets, Dani Alves, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, S. Roberto, Adriano, Aleix Vidal
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Georgiev92
- Контакти:
Пак експеримент на бека от страна на ЛЕ.Тоя шут ще е добре да бъде изгонен преди края на сезона.