Барселона-Апоел Никозия ШЛ 17.09.2014 FT 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Апоел Никозия ШЛ 17.09.2014
Ибаси якия мач
Яко интрига ... 1-2 залагам аз

Леевски, оле
Лесна победа за Барса с 3-4 на 0.
Чудно дали Тер Стеген ще варди, мен Браво много ме радва и съм супер спокоен с него на вратата
иначе Дългас може да започне, Меси е 2 мача без гол и ще вкара поне 2, въпреки че и миналите мачове беше с огромен принос, изработвайки гола на Сандро срещу подводните и 2 та на Неймо срещу Билбао
иначе Дългас може да започне, Меси е 2 мача без гол и ще вкара поне 2, въпреки че и миналите мачове беше с огромен принос, изработвайки гола на Сандро срещу подводните и 2 та на Неймо срещу Билбао
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Тези от Телевизията са за убиване ще дават този тъп мач а няма да дават АЯКС - ПСЖ
Дано един от Барселона и ПСЖ да отпаднат но това ще е много трудно и едва ли ще се позволи.
Дано един от Барселона и ПСЖ да отпаднат но това ще е много трудно и едва ли ще се позволи.
В "Еврото" щях да го играя под 2,5 гола в мача, на коеф. 3,10 но се отказах. Ще видим дали ще излезе?

Ter Stegen; Alves, Piqué, Bartra, Adriano; Sergi Roberto, Xavi, Samper; Messi, Neymar y Munir.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Ter Stegen; Alves, Piqué, Bartra, Adriano; Sergi Roberto, Xavi, Samper; Messi, Neymar y Munir
Доста резерви, да видим
Доста резерви, да видим
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Capitan Puyol
За изненада на всички отбори като АПОЕЛ и Лудогорец, които се очакваше да отнесат разгроми се представиха много достойно, за разлика от прехвалените ЦСКА Москва например, където руснаците от НТВ+ все правят големи студиа за своите отбори и накрая берат срама. 
- paceto
- Контакти:
Абе и вашата игра куца и не знам как още не сте го видели или поне куца от към завършващата фаза. В последните два мача се измъквате на косъм от равните и взимахте победите след 80-та минута, а днес едно на мъка както се казва. Да Апоел играеха защитно, защото те друго не може и да разчитат, ама все пак можеше да им вкарате поне 2-3 гола и с класата, която имате не би трябвало това да е проблем точно срещу такъв отбор играел макар и защитно.
Въпрос на време е да стъпите на криво поне в първенството ако не си оправите играта. Меси преди световното се даваха оправдания за слабата му игра, че се пазел за него, ама сега няма световно и пак почти нищо не играе, включително и в днешният мач. Какво му става не знам, ама не може да се пише като оправдание липсата на мотивация.
Въпрос на време е да стъпите на криво поне в първенството ако не си оправите играта. Меси преди световното се даваха оправдания за слабата му игра, че се пазел за него, ама сега няма световно и пак почти нищо не играе, включително и в днешният мач. Какво му става не знам, ама не може да се пише като оправдание липсата на мотивация.
- Capitan Puyol
Стига си дрънкал наизуст...днес играхме с полурезервен отбор, а тоя АПОЕЛ преди 2 години стигна 1/4финал в ШЛ именно срещу вас, където вие в Кипър им вкарахте първия гол едва в 75 минута...така че не са толкова безобиден отбор.
По-важното е поредната суха мрежа! Нямаме допуснат гол в 4 официални мача от началото на сезона...това е по-важното, а в завършващата фаза нещата ще се нормализират, особено когато и Суарес започне да играе. Мунир, Рамирес, Сампер са още зелени за мачове от най-високо ниво.
По-важното е поредната суха мрежа! Нямаме допуснат гол в 4 официални мача от началото на сезона...това е по-важното, а в завършващата фаза нещата ще се нормализират, особено когато и Суарес започне да играе. Мунир, Рамирес, Сампер са още зелени за мачове от най-високо ниво.