П.С. За феновете на Еврофутбол препоръчвам да играят този мач така - 1-ви гол за домакин, краен изход - 2. Вътрешно усещане.
Реал Сосиедад - Барселона 3-1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: Реал Сосиедад - Барселона |22.02.2014г.| 21:00
Честно казано се надявах Сити да удари Барселона и да липсва настроение за този мач, но уви няма да бъде така. Сосиедад имат да си връщат на Барса и се надявам на един Х имайки предвид, че следващия кръг сме гости на Атлетико Мадрид, това би било подарък от страна на каталунците. Иска ми се резултатът да е 1:1/2:2, но реално бих дал прогноза 1:3/2:4.
П.С. За феновете на Еврофутбол препоръчвам да играят този мач така - 1-ви гол за домакин, краен изход - 2. Вътрешно усещане.

Мисля си, че в този мач може да очакваме някаква изненада и силно се надявам да се получи, колкото и да бъде трудно за Реал Сосиедад. Все пак "баските" са един добър и непредвидим отбор и като домакини като нищо могат да изненадат отбора на Барселона. 1:1
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
1:4
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Joro_Barca
- Контакти:
Няма да е лесна победата според мене , надявам се да победим ако ще и със 1 гол да е 

Аз пък съм оптимист за мача и точно защото всички очакват Х или трудна победа, аз мисля, че ще победим с лекота. Прогноза 0-2

[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Barça have not won away to Real Sociedad since the 2006/07 season, when under Frank Rijkaard, FCB won with goals from Iniesta and Eto’o
Since the Basques returned from the second division, Barça have drawn twice and lost twice
Arrasate's side is unbeaten at home since September 1 when Atlético Madrid ended a 10-month spell without defeat
Статистката показва, че мачът довечера ще е изключително труден, победата обаче е задължителна и крайъгълен камък за Барселона по пътя към титлата.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
boabbb написа:Протоколно 2-0
Протоколно някоя дузпичка и червен картон.
Стартова единадесеторка: Валдес, Монтоя, Пике, Бартра, Адриано, Сонг, Бускетс, Иниеста, Педро, Меси и Неймар
Резерви: Пинто, Фабрегас, Шави, Масчерано, Алексис, Тейо и Дани Алвеш
П.П. Доста експериментален състав с оглед трудността на мача. Дано няма проблеми и да спечелим.
П.П. Доста експериментален състав с оглед трудността на мача. Дано няма проблеми и да спечелим.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
gikahadji написа:Стартова единадесеторка: Валдес, Монтоя, Пике, Бартра, Адриано, Сонг, Бускетс, Иниеста, Педро, Меси и Неймар
Монтоя пак ще ми къса нервите...
VAMOS BARCA!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]