Челси - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

gonzobastunvsamsun

Re: Челси - Барселона

Мнениеот gonzobastunvsamsun » 06 май 2009 22:18

къф отбор пък са Челси,ако не беше Абрамович досега да бяха в Чемпиъншип,очаквам обрат за Барса :x

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 май 2009 22:23

gonzobastunvsamsun написа:къф отбор пък са Челси,ако не беше Абрамович досега да бяха в Чемпиъншип,очаквам обрат за Барса :x

...а на теб никът ти казва всичко що за човек си :roll: Ясно е че от футбол по голям разбирач няма от теб :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 май 2009 22:26

За да победиш отбор не е нужно да играеш красиво, а е нужно да излъжеш съперника.
Точно това в момента се опитва да прави Челси, но дали ще стане ще видим.
В такива мачове на такова ниво всеки гледа да се излъже по някакъв начин било то с добра игра или не ;)

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 06 май 2009 22:32

OBI4AM LEVSKI написа:Хидинг е ВЕЛИК!!!Невероятно как успя да превърне предимствата на Барса в техен недостатък!Ще ми се да има испано-английски финал,но като гледам...Челси трудно ще сбърка!

Добър тренер е, но за съжаление няма да има шанс на финала, ако го достигне естествено.
GGMU

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 06 май 2009 22:32

барселона може да размаза реал,ама с челси няма как да стане,поне докато Гус Хидинк им е треньор...наистина не знам,ще ни е много трудно на финала с тях,затова стискам палци за меси и компания ,че те нямат защита и щее ни е мнооого по-лесно !!! 8-)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 06 май 2009 22:34

Ако Барса не спрат центриранията, нищо добро не ги чака. Аз от последните им 5 мача които гледах, тоя е първия път който ги виждам да играят с центрирания и то срещу Тери и Алекс?!?!?!?!?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 06 май 2009 22:36

Lord of memories написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Хидинг е ВЕЛИК!!!Невероятно как успя да превърне предимствата на Барса в техен недостатък!Ще ми се да има испано-английски финал,но като гледам...Челси трудно ще сбърка!

Добър тренер е, но за съжаление няма да има шанс на финала, ако го достигне естествено.

:D :D :D Сира ще е тъжен след финала според мен
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 06 май 2009 22:37

aloha^guy написа:барселона може да размаза реал,ама с челси няма как да стане,поне докато Гус Хидинк им е треньор...наистина не знам,ще ни е много трудно на финала с тях,затова стискам палци за меси и компания ,че те нямат защита и щее ни е мнооого по-лесно !!! 8-)

50/50 ще е и в двата случая мача, да ти припомня че същите ги разгромихме с 3-0 наскоро, а футболистите са същите....тактиката е различна, а тя може да се пробие.

Сира ще е тъжен след финала според мен

Абсурд, разликата от миналата година е че Юнайтед са по-силни, а Челси са си същите. Роналдо с трета поредна 40 метрова бомба.
Последна промяна от Lord of memories на 06 май 2009 22:41, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 май 2009 22:41

Lord of memories написа:50/50 ще е и в двата случая мача, да ти припомня че същите ги разгромихме с 3-0 наскоро, а футболистите са същите....тактиката е различна, а тя може да се пробие.

Мач с мач не си приличат ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 06 май 2009 22:43

Lord of memories написа:
aloha^guy написа:барселона може да размаза реал,ама с челси няма как да стане,поне докато Гус Хидинк им е треньор...наистина не знам,ще ни е много трудно на финала с тях,затова стискам палци за меси и компания ,че те нямат защита и щее ни е мнооого по-лесно !!! 8-)

50/50 ще е и в двата случая мача, да ти припомня че същите ги разгромихме с 3-0 наскоро, а футболистите са същите....тактиката е различна, а тя може да се пробие.

Сира ще е тъжен след финала според мен

Абсурд, разликата от миналата година е че Юнайтед са по-силни, а Челси са си същите.

Е разбихте ни,ама със Сколари :evil: :evil: :evil: ,а сега се надявам да е различно.Абе когато дойде времето за тоя мач ще го коментираме.Дано сега поне се класираме.Иначе скоро не съм гледал мач,в който да ми е толкова притеснено ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Барселона”