Мнениеот megan fox » 10 мар 2013 18:17
Оф тежък мач. А този сезон губим тежките мачове. Господин обратна захапка пак ще ми скъса нервите с малоумието си...
Знам, че ще бием, сигурен съм в това, но не знам дали ще е с достатъчен резултат, за да продължим. Вижда се, че в защита сме зле и допускаме много голове, а в същото време имаме затруднения да си вкарваме головите положения... За Милан е ясно, че след отличният мач на Сан Сиро, че сега ще играят с яко катеначо и само ще се бранят, пък ако на някоя контра вкарат - добре дошло за тях. Всички знаем, че това ни е ахилесовата пета - като се затвори съперника, просто се блъсваме в стената и се мъчим как да я пробием, та този мач ще е ужасно изнервящ! Очаквам да има провокации и изпросени картони, дано Фабрегас да не играе, не само, че е безполезен, но и не искам да го гледам как цял мач се мъчи да симулира и да проси дузпи...
Гледам доста хора говорят за рефера..., не мисля, че той ще посмее да ни подпре, по-скоро се притеснявам, че може да ни пореже в някой ключов момент... Славата на част от играчите ни, че са симуланти вече на няколко пъти дадоха своят негативен резултат - в ситуации, в които имаше кристално ясни дузпи в наша полза реферите ги подминаваха с лека ръка мислейки, че това е поредната симулация... И не знам защо, но си мисля, че и в предстоящият мач ще имаме поне един такъв момент...
Много съм затруднен да дам прогноза за мача, в мен напира 3:0, но при тая наша защита малко не ми се вярва. Все пак оптимиста надделява и казвам инфарктно 4:1, което да бъде потигнато в последните секунди на мача.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]