Барселона vs Милан - реванш ШЛ 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Re: Барселона vs Милан - реванш ШЛ 1/8 финал

Мнениеот bufara » 10 мар 2013 16:40

CTAHKO написа:Работата е ясна...Барселона бие,Милан продължават 8-)

Еми като е ясна сложи една солидна сумичка коефа Милан да продължи е 1.70....ако сложиш 100 ше си изкараш супе рлесни 70 левчета, кой ти ги дава ;)

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 10 мар 2013 16:52

Милан имат традиции в отпадането в ШЛ след добри домакински победи. Сега обаче ми излгеждат доста надъхани.
От другата страна "непобедимите" Барса напоследък изядоха доста бой и като че ли започват да се изчерпват. Според мен мача ще завърши равен.
Фен съм на Ювентус и подкрепям италианския футбол, дано Милан преминат нарпед.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 10 мар 2013 17:00

Ако "Убиеца на съвременния футбол" не го подпрат съдиите както преди време срещу Челси и същия този Милан не би трябвало да продължат напред.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 мар 2013 17:07

"Камп Ноу" е готов с хореографията за мача Барселона - Милан. 90 хиляди сини, червени и жълти хартиени блокчета ще бъдат вдигнати с ръце от зрителите, за да създадат прекрасна атмосфера преди 1/8-финала реванш от Шампионската лига.

Част от мозайката ще изпише на каталунски "Som un equip!" (б.р. Ние сме отбор!). Това ще е втора мозайка през този сезон след хореографията по време на мача с Реал Мадрид. Каталунците посрещат Милан във вторник вечер след загуба с 0:2 в Италия.
Изображение

Потребителски аватар
cokeman
Контакти:

Мнениеот cokeman » 10 мар 2013 18:00

4-1 за БАРСЕЛОНА И ЖАБАРИЕТ ДА УМИРАТ !!! СЛед това Финал с/у Борусия Д или РЕАЛ м :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 мар 2013 18:17

Оф тежък мач. А този сезон губим тежките мачове. Господин обратна захапка пак ще ми скъса нервите с малоумието си...

Знам, че ще бием, сигурен съм в това, но не знам дали ще е с достатъчен резултат, за да продължим. Вижда се, че в защита сме зле и допускаме много голове, а в същото време имаме затруднения да си вкарваме головите положения... За Милан е ясно, че след отличният мач на Сан Сиро, че сега ще играят с яко катеначо и само ще се бранят, пък ако на някоя контра вкарат - добре дошло за тях. Всички знаем, че това ни е ахилесовата пета - като се затвори съперника, просто се блъсваме в стената и се мъчим как да я пробием, та този мач ще е ужасно изнервящ! Очаквам да има провокации и изпросени картони, дано Фабрегас да не играе, не само, че е безполезен, но и не искам да го гледам как цял мач се мъчи да симулира и да проси дузпи...

Гледам доста хора говорят за рефера..., не мисля, че той ще посмее да ни подпре, по-скоро се притеснявам, че може да ни пореже в някой ключов момент... Славата на част от играчите ни, че са симуланти вече на няколко пъти дадоха своят негативен резултат - в ситуации, в които имаше кристално ясни дузпи в наша полза реферите ги подминаваха с лека ръка мислейки, че това е поредната симулация... И не знам защо, но си мисля, че и в предстоящият мач ще имаме поне един такъв момент...

Много съм затруднен да дам прогноза за мача, в мен напира 3:0, но при тая наша защита малко не ми се вярва. Все пак оптимиста надделява и казвам инфарктно 4:1, което да бъде потигнато в последните секунди на мача.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 мар 2013 18:20

Във вторник вечер над 90 000 цветни листа картон ще формират мозайка, която ще украси трибуните на Камп Ноу в цветовете на Барса и тези на каталунското знаме. Централно място в мозайката ще заема надписът "Som un equip!" - "Ние сме един отбор!".

Публиката ще даде всичко от себе си, атмосферата ще бъде вълшебна. Остава само момчетата в синьо-червени фланелки да изпълнят своята част на терена и ще се насладим на поредната паметна вечер в историята на Барса. Vamos!!!

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/733890_579669742043908_232758628_n.jpg[/wrapimg]
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 10 мар 2013 18:25

Един гол за Милан и до там. Супер играчи имат и играят на контра. Жалко наистина, но най-логичното нещо е Барса да отпадне :cry:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Барселона”