JohnnieWalker написа:Madridist написа:mrw8 написа:Този Ибрахимович ми къса нервите,още когато от Юве го пробутаха на омразния ми Интер се радвах,но после незнайно защо се появи в Барса.За мен човека е Давид Вия.А за лошия мач на Меси какво толкова говорите,случва се.За мен е важното,че е верен на отбора,а не като някои наемници като Роналдо например-абсолютното леке.Да не говорим за така наречения отбор Реал,съставен основно от наемници,провалил Кака и на път да загуби един от малкото си нормални футболисти-Игуин,но не дайте
да заграбим още игрчи-Рууни.Скоро гледах една интересна статистика за този сезон - Кака (28 мача, 7 гола 11 асистенции). За сравнение Иниеста (40 мача, 1 гол и 7 асистенции). Помисли пак дали сме провалили нещо.
А това за заграбването е много смешно, все едно го отвличаме. Плащащ-получаваш, принцип на пазарната икономика, пък и никой не е каран с пистолет в главата да подписва за Реал. Друг е въпросът, че малцина са играчите,които биха отказали на Мадрид
![]()
Имайки впредвид че Барселона играе с 3ма нападатели Иниеста подпомага плеймейкъра ШавиАко сравняваш Кака, който е плеймейкър го сравни с Шави
И ще разбереш че Реал наистина разваля играчи
Не мога да разбера СЕГА защо Реал са ви виновни