soundmax написа:И на мен нещо много ми замириса на тото тоя мач - пълна пародия на моменти. Защитата на Севилия оставяше нападателите на Барса да си минават като на парад и никой не ги покривашече то в нашата А група ще се справят по добре отзад, пък това е отбор стигнал до финал
То и за защитата на Барса може да се каже, че не беше в час .... абе каквото и да коментирам е излишно според мен този мач си е постановка !
Да бъда честен след като ни изравниха 4-4 тогава ми замириса на тото, но мисля че беше фенска реакция. Като гледам сега повторения на головете ми се струва, че наистина Барса спряха да играят след 4-1 и си платиха. Както каза tibidabo в предния мач им поведохме с 2-0 и отбора почна да се пести и да се мота и стана 2-2, че можехме и да паднем. Истината от мача снощи е, че Барса високомерно за пореден път подцени силния отбор на Севиля и с късмет в края се измъкна! Нещо което не винаги ще става и Енрике трябва да вземе мерки за това. Честито на всички фенове на Барса отново и дано срещу Билбао да не стават такива гафове, каквито станаха снощи.
ПП Иначе поздравления за Севиля, тази година играят в ШЛ и се вижда, че доста отбори ще си патят от тях. Дано да не са Барса.
Red_Neck написа:Какво черно тото, какви 5 лева?
Барса последните години стартира трудно в началото на сезона и това е съвсем разбираемо.
Ла Лига е дълго първенство, отборът игра финал на ШЛ, доста футболисти бяха ангажирани в Копа Америка, като прибавим и спонсорските летни турнета по знайни и незнайни дестинации се вижда, че тези футболисти реално нямат никакво време за почивка и е нормално да тръгват трудно в началото на сезона.
Шави вече не е част от отбора и снощи най-големите трудности започнаха след принудителната смяна на Иниеста.
Просто ролята на Шави и Иниеста в контрола на темпото на всеки мач е огромна, а Бускетс снощи бе призрак.
Истинското лице на Барса ще видим към Ноември.
Честито на всички фенове на Барса!
+1