Барселона - Севиля /Суперкупа Европа/ AET 5-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Re: Барселона - Севиля 11.08.2015 /21:45/ Суперкупа Европа

Мнениеот ICAKOV_FCB » 12 авг 2015 13:17

soundmax написа:И на мен нещо много ми замириса на тото тоя мач - пълна пародия на моменти. Защитата на Севилия оставяше нападателите на Барса да си минават като на парад и никой не ги покриваше :shock: че то в нашата А група ще се справят по добре отзад, пък това е отбор стигнал до финал :? То и за защитата на Барса може да се каже, че не беше в час .... абе каквото и да коментирам е излишно според мен този мач си е постановка !

Да бъда честен след като ни изравниха 4-4 тогава ми замириса на тото, но мисля че беше фенска реакция. Като гледам сега повторения на головете ми се струва, че наистина Барса спряха да играят след 4-1 и си платиха. Както каза tibidabo в предния мач им поведохме с 2-0 и отбора почна да се пести и да се мота и стана 2-2, че можехме и да паднем. Истината от мача снощи е, че Барса високомерно за пореден път подцени силния отбор на Севиля и с късмет в края се измъкна! Нещо което не винаги ще става и Енрике трябва да вземе мерки за това. Честито на всички фенове на Барса отново и дано срещу Билбао да не стават такива гафове, каквито станаха снощи.
ПП Иначе поздравления за Севиля, тази година играят в ШЛ и се вижда, че доста отбори ще си патят от тях. Дано да не са Барса.
Red_Neck написа:Какво черно тото, какви 5 лева?
Барса последните години стартира трудно в началото на сезона и това е съвсем разбираемо.
Ла Лига е дълго първенство, отборът игра финал на ШЛ, доста футболисти бяха ангажирани в Копа Америка, като прибавим и спонсорските летни турнета по знайни и незнайни дестинации се вижда, че тези футболисти реално нямат никакво време за почивка и е нормално да тръгват трудно в началото на сезона.
Шави вече не е част от отбора и снощи най-големите трудности започнаха след принудителната смяна на Иниеста.
Просто ролята на Шави и Иниеста в контрола на темпото на всеки мач е огромна, а Бускетс снощи бе призрак.
Истинското лице на Барса ще видим към Ноември.

Честито на всички фенове на Барса!

+1
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 авг 2015 13:40

Уникален мач.
На мен пък на нищо не ми замириса.
Само на зрелищен отворен футбол.
Нормално Барса да са си помислили, че мачът е решен. Кой от нас не си го мислеше след 50-та минута?
Респект за играчите на Севиля! Исках дузпи, за да може зрелището да стане пълно. А там можеше и късметът да им се усмихне.
Педро завърши кариерата си в Барса по един от най-великите начини. Точно като на филм.

А колко важен играч е Иниеста за Барселона, си пролича веднага след смяната му.

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 12 авг 2015 13:50

Голямата звезда Лео Меси бе доволен от спечелената от Барса Суперкупа на Европа, но не и от начина, по който беше постигнат успехът.

„Явно не бяхме взели достатъчно голям аванс, щом ни изравниха от 4:1. Отпуснахме се, а те ни пресираха и започнаха да създават все повече възможности. Завършихме този двубой страдайки, а трябваше реално отдавна да сме го затворили.“

„Важното беше да започнем добре този сезон, спечелвайки този трофей. Сега трябва да направим същото и със Суперкупата на Испания срещу Атлетик Билбао. Победният гол на Педро е голяма награда за това, което е сторил досега за клуба и продължава да го прави. Ние не знаем дали ще напусне, но каквото и да реши той, желаем му най-доброто“, сподели Меси.
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 12 авг 2015 16:39

Резултат като за летен турнир :)

Отново се допуска гол в началото на мача. Освен това общо бяха 4 и още няколко положения. Матьо не беше много ориентиран врез 2то, Бартра не се включи добре...

Съдбата беше решила мача да завърши с гол на играч поискал да не играе в него :lol:

Най-интересното 8-)
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 авг 2015 19:32

На мен ми е интересно, при положение че продадете Педро, какви ще са ви ротациите в атака? Играчи като Мунир, Сандро и Траоре не са ли неопитни? В халфовата линия пак е горе долу същото, като Арда няма да играе до началото на Януари. Отделно ви предстоят немалко мачове до Коледа. Ние страдахме от липсата на алтернативи и заради големият брой мачове, контузиите заваляха и логично останахме без трофей, а помним как игра отборът допреди настъпването на новата година.

Честита ви купа иначе. Общо взето заслужена, но и с голяма доза късмет в края. Едва ли някой разбра как от 4:1 се стигна до 4:4. И след петият ви гол, Севиля пропусна 2 чисти положения.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 авг 2015 23:24

sapio0o написа:На мен ми е интересно, при положение че продадете Педро, какви ще са ви ротациите в атака? Играчи като Мунир, Сандро и Траоре не са ли неопитни? В халфовата линия пак е горе долу същото, като Арда няма да играе до началото на Януари. Отделно ви предстоят немалко мачове до Коледа. Ние страдахме от липсата на алтернативи и заради големият брой мачове, контузиите заваляха и логично останахме без трофей, а помним как игра отборът допреди настъпването на новата година.

Честита ви купа иначе. Общо взето заслужена, но и с голяма доза късмет в края. Едва ли някой разбра как от 4:1 се стигна до 4:4. И след петият ви гол, Севиля пропусна 2 чисти положения.

Траоре го продадохме на Вила, но забравяш Рафиня ;)

Рафиня ще е 4 ти избор след триото, а Мунир и Сандро също ще се включват..имаме си опции :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 13 авг 2015 13:42

Аз съм на мнение, че Педрито е по-добре да си тръгне. Трябва освежаване, а и е някак трудно след токова трофей да знае, че е сигурна пейка. Колкото и да е толерантен е вдигнал има няма 20 титли. Видя с еминалата година като влизаше резерва, че не беше онзи Педро-титуляра.
Пък и трябва подмладяване.

[offtopic]И на мен ми заприлича на мача Ливърпул-Алавес!!![/offtopic]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Барселона”