Copa del Rey: Барселона - Атлетико М :: 21.01.2015 :: 1-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: Copa del Rey: Барселона - Атлетико М :: 21.01.2015 :: 23:00ч

Мнениеот gikahadji » 22 яну 2015 00:39

Толкова много брак в подаванията не помня да съм виждал от нашите. Слабичко представяне от Андрес, а Ракитич имам чувството, че и Шави на тия години ще го надбяга.
п.п. Отново скандален рефер, ама то това не е новина вече.
п.п.2 Е ако тая дузпа не я беше дал вече... ама втория жълт картон за Хуанфран го забрави :mrgreen:
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 яну 2015 01:01

Кое му беше скандалното на рефера :?

Жалко...малшанс при дузпата за Облак, наказанието на Годин можи би е решително, но ще се борим до последно!

Суарез и Неймар са най-големите - поне по 4 дузпи на мач искат от съдията :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 яну 2015 01:06

JackPackage написа:Кое му беше скандалното на рефера :?

Жалко...малшанс при дузпата за Облак, наказанието на Годин можи би е решително, но ще се борим до последно!

Скандален е защото даде само една дузпа :lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 22 яну 2015 01:06

Аз пък съм доволен от нашите. Не позволиха на Атлетико да застрашат вратата ни. Изненадващо те пък всички корнери ги изпълняваха къси топки.
Суарес днес беше малко по инертен, но се стара, но изтърва железобетонно гположение!!?
Като цяло не лош турнирен резултат, но всичко ще се реши на Калдерон.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 22 яну 2015 02:13

Мача не го гледах, за това не коментирам ситуации! 2-ри пореден мач познавам точния резултат, а ако бях отишъл да го пусна щеше да свърши 4-4 :)
ФОРСА БАРСА!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 яну 2015 12:34

Харесва ми играта която показвам последните мачове : ) , ясно е че не можем да играем на такова високо ниво 90 минути всеки мач ! Но тактиката на Енрике ми харесва последните мачове , бърз , директен и атакуващ футбол разбира се !
Вместо това обаче Суарез е просто : ( вместо да се оспокои и да си играе както той може тои се прибързва и много греши ... да не кажа че повече пречи : ( ! Неймар пасна отлично на тактиката на ЛЕ ! Страхотни изпълнения прави : )
Единствените ни дупки в момента са Суарез в тази му форма ! и Бускетс : ( ! МИсля че трябва да го кешираме това момче вече и да дадем път на Сампер примерно : ) или на Маск на неговата позиция ! Който е просто като Пеле сравнение с Буси !
Въпроса е обаче дали ще издържим да играе на това темпо докрая на сезона ... със точно тези титуляри които играят последните мачове : )
Само знам че ако си играем играта много отбори ще страдат от нас и в ШЛ : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 22 яну 2015 16:08

Скандален беше силно казано( все пак под емоцията на мача), но не показа еднакъв критерий при отсъждането на нарушенията( поне докато Маск не му кресна, след това като че ли влезе в правия път).
Много беше вдигнал критерия за играта на защитниците в наказателното поле( което се сещате в чия полза е). Първото полувреме имаше за Атлетико чиста дузпа срещу Годин, но второто имаше още поне 2 чисти в наша полза срещу Неймар и Суарез( и ако някой тръгне да ми обяснява, че прегръдките в наказателното поле са част от играта и не са нарушение просто да не си прави труда).

matador написа:

Скандален е защото даде само една дузпа :lol:

Абсолютно си прав!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “Барселона”